Grilă
Listă
Bosch WTB84200BY
Bosch WTB84200BY  Caracteristici produs DETALII GENERALE Capacitate: 7 kg Clasa de eficienţă energetică: B Clasa de eficienţă la condensare: B pe o scară de la G (eficienţă minimă) la A (eficienţă maximă) Consum de energie: 501.0 kWh/an, bazat pe 160 cicluri de uscare efectuate cu programul standard pentru bumbac, cu încărcătură completă şi parţială, şi pe consumul în modurile cu consum redus de putere. Consumul efectiv de energie depinde de modul de utilizare al aparatului Consum de energie în program standard bumbac cu încărcătură completă: 4.08 kwh; consum de energie în program standard bumbac cu încărcătură parţială:2.33 kwh Tip uscător: cu condensare Control electronic al umidit..
2.599,27Lei Fără TVA: 2.184,26Lei
Miele TDA 150 C
Miele TDA 150 C   Uscarea rufelor dumneavoastră devine mai uşoară şi rapidă cu acest uscător de rufe Miele. Dotat cu o gamă largă de caracteristici sofisticate, acest uscător de rufe are grijă în mod delicat de hainele dumneavoastră şi în acelaşi timp vă permite să vă planificaţi uscarea rufelor în mod convenabil pentru programul dumneavoastră, economisind în plus timp şi energie. Puteţi să vă aşteptaţi la haine care miros minunat de fiecare dată, datorita  sistemului de capsule FrangranceDos, ce eliberează parfumu timp de până la patru săptămâni; mai mult, folosind sistemul PerfectDry, acest uscător stabileşte automat timpul optim de uscare pe baza nivelelor de minerale şi de umezeală din..
2.990,00Lei Fără TVA: 2.512,61Lei
Miele TDB 130 WP
TDB 130 WP Eco Uscător de rufe 7 kg, A++  Acest uscător de la Miele are grija cu blândețe de hainele dumneavoastră in timpul uscării, datorită tamburului fagure de miere, exclusiv Miele, care creează o perna de aer intre haine si tamburul uscatorului. Puteţi să vă aşteptaţi la haine care miros minunat de fiecare dată, datorită sistemului de capsule FrangranceDos, ce eliberează parfumul timp de până la patru săptămâni; mai mult, folosind sistemul PerfectDry, acest uscător stabileşte automat timpul optim de uscare pe baza nivelelor de minerale şi de umezeală din hainele dumneavoastră.La uscătoarele Miele cu pompă de căldură, schimbătorul de căldură este protejat de un sistem de filtrare efic..
3.650,00Lei Fără TVA: 3.067,23Lei
Miele TKB 150
Miele TKB 150   Acest uscător de la Miele are grija cu blândețe de hainele dumneavoastră in timpul uscării, datorită tamburului fagure de miere, exclusiv Miele, care creează o perna de aer intre haine si tamburul uscatorului. Puteţi să vă aşteptaţi la haine care miros minunat de fiecare dată, datorită sistemului de capsule FrangranceDos, ce eliberează parfumul timp de până la patru săptămâni; mai mult, folosind sistemul PerfectDry, acest uscător stabileşte automat timpul optim de uscare pe baza nivelelor de minerale şi de umezeală din hainele dumneavoastră. Acest uscător se poate mândri cu o clasă de eficientă energetică de de A++, ceea ce îl face să aibă un impact redus asupra mediului în..
4.445,00Lei Fără TVA: 3.735,29Lei
Miele TKG 850 WP
TKG 850 WP Uscător de rufe 8 kg, A+++ Funcție ce oferă o prognoză a consumului energetic la selectarea unui program și un rezumat complet, la sfârșitul ciclului, pentru un control total asupra consumului energetic al mașinii de spălat. Parfumarea rufelor în timpul ciclului de uscare cu noile flacoane de parfum de la Miele Cu această opțiune, rotația tamburului este redusa, astfel hainele delicate nu vor avea de suferit. Senzori speciali verifică continuu umiditatea reziduală pentru a usca perfect hainele. Puternic și economic, cu motorul ProfiEco de la Miele hainele sunt spălate sau uscate rapid, ecologic și economic. Pre-călcarea hainelor cu ajutorul aburului introdus în cuvă în ti..
5.850,00Lei Fără TVA: 4.915,97Lei
Miele TKR 850 WP
TKR 850 WP, Uscător de rufe, 9 kg, A+++ Funcție ce oferă o prognoză a consumului energetic la selectarea unui program și un rezumat complet, la sfârșitul ciclului, pentru un control total asupra consumului energetic al mașinii de spălat. Parfumarea rufelor în timpul ciclului de uscare cu noile flacoane de parfum de la Miele. Cu această opțiune, rotația tamburului este redusa, astfel hainele delicate nu vor avea de suferit. Senzori speciali verifică continuu umiditatea reziduală pentru a usca perfect hainele Pre-călcarea hainelor cu ajutorul aburului introdus în cuvă în timpul procesului de uscare  Uscarea rufelor dumneavoastră devine mai uşoară şi rapidă, datorită acestui uscător..
7.250,00Lei Fără TVA: 6.092,44Lei
Miele TMG 840 WP
TMG 840 WP SteamFinish Eco, 8 KG, A+++ Funcție ce oferă o prognoză a consumului energetic la selectarea unui program și un rezumat complet, la sfârșitul ciclului, pentru un control total asupra consumului energetic al mașinii de spălat. Parfumarea rufelor în timpul ciclului de uscare cu noile flacoane de parfum de la Miele. Senzori speciali verifică continuu umiditatea reziduală pentru a usca perfect hainele Pre-călcarea hainelor cu ajutorul aburului introdus în cuvă în timpul procesului de uscare  Acest nou uscător de la Miele are grijă în mod delicat de hainele dumneavoastră, folosind tehnologia avansată cu pompă de căldură pentru a obţine o reducere a consumului de energie. Mai ..
5.850,00Lei Fără TVA: 4.915,97Lei
Miele TMV 840 WP SFinish&Eco XL Tronic MC
Miele TMV 840 WP SFinish&Eco XL Tronic MC Uscarea hainelor a devenit mult mai ușoară și rapidă cu noul uscător de rufe TMV 840 WP Miele cu o capacitate 9kg si eficiență energetică A+++.  Echipat cu o serie de caracteristici sofisticate, acest uscător de rufe acordă o atenție specială  hainelor, dar in același timp vă permite sa nu va abateți de la programul dumneavoastră cu ajutorul asistentului de uscare, care oferă sfaturi utile . TMV840 WP are un design elegant, un panou de comanda touch screen intuitiv și un meniu ordonat. Așteptările in ceea ce privește parfumarea hainelor este asigurat de noul sistem FragranceDos, iar cu ajutorul sistemului PerfectDry uscătorul Miele setează automat ..
8.555,00Lei Fără TVA: 7.189,08Lei
Siemens WT47W540BY
Siemens WT47W540BY   Fără nevoia de curățare a condesatorului si consum de energie redus pe întreaga durată de viață datorită condensatorului cu autocurățare Timpi de uscare reduși cu până la 35 minute. A++: uscare foarte eficientă, consum redus de energie. Program rapid de uscare in 40 minute (Rapid 40). Tehnologie autoDry cu senzori de umiditate pentru rezultate optime la uscare și protecția țesăturilor  DETALII GENERALE Capacitate: 9 kg Tip uscător: cu condensare și pompă de căldură Clasa de eficienţă energetică: A++ Consum de energie: 259.0 kWh/an, bazat pe 160 cicluri de uscare efectuate cu programul standard pentru bumbac, cu încărcătură completă şi parţială, şi pe consumul ..
4.300,00Lei Fără TVA: 3.613,45Lei
Teka TKS 850 C WHITE
Teka TKS 850 C WHITE GARANTIE 3 ANI   Descrierea produsului Uscător free-standing prin condensare Control electronic cu display 16 programe de uscare Pornire programabilă 1-24 h 4 nivele de putere Alarmă acustică la sfârşitul programului Funcţie uscare rapidă Senzor de umidtate Program anti-şifonare Program pentru ţesături delicate Program de răcire Sistem de rotatie bi-direcţional Indicator pentru afişarea timpului rămas Filtru detaşabil cu indicator de saturare Sistem de iluminare interioară Capacitate uscare 8 kg Clasa de eficienţă energetică: B ..
1.899,99Lei Fără TVA: 1.596,63Lei
Teka TKS 890 H WHITE
Teka TKS 890 H WHITE  3 ANI GARANTIE  Descrierea produsului Uscător free-standing prin condensare dotat cu pompă de căldură Control electronic cu display 16 programe de uscare Pornire programabilă 1-24 h 4 nivele de putere Alarmă acustică la sfârşitul programului Senzor de umidtate Program anti-şifonare Program pentru ţesături delicate Program de răcire Sistem de rotatie bi-direcţional Indicator pentru afişarea timpului rămas Filtru detaşabil cu indicator de saturare Sistem de iluminare interioară Capacitate uscare 8 kg Clasa de eficienţă energetică: A++ ..
3.100,00Lei Fără TVA: 2.605,04Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)