CONCEDIU: 23.12 - 5.01 (Livram din 6.01)
Hurom este inventatorul SLOW SQUEEZING SYSTEM, acesta fiind un sistem inovator de stoarcere lentă prin presare la rece, fără frecarea și încălzirea sucului la viteze mari, fără aerarea sucului ca și în cazul storcătoarelor centrifugale. Se reușește astfel, o stoarcere naturală, se maximizează cantitatea de suc și se păstrează integral vitaminele, mineralele, enzimele, fitonutrienții si antioxidanții.
Grilă
Listă
Hurom HH-DBE06 gri
                                                            HUROM HH-DBE06 Modelul Hurom HH este storcătorul care se pretează cel mai bine la utilizare intensă. Are motorul și reductorul reproiectate iar bolul este din Tritan, cea mai nouă generație de materiale plastice utilizate în industria electrocasnicelor, acest material nu are în compoziție niciun fel de substanță cunoscută sau bănuită că ar fi dăunătoare sănătății. Designul său deosebit a câștigat numeroase premii internaționale (reddot Design Award 2013). Specificații tehnice: Tensiune de alimentare: 230-240 V Frecvență: 50 Hz Consum: 150 W Rotații pe minut: 70 rpm Dimensiunea bolului: 500 ml Lungimea cablului: 1,4 m Motor: cu i..
1.299,00Lei Fără TVA: 1.091,60Lei
HUROM GH-SBE06 CHEF
HUROM GH-SBE06 CHEF Hurom GH Chef redefinește conceptul de multifuncționalitate! Noua apariție de la Hurom este succesorul aparatului Hurom DA-1000, aduce numeroase îmbunătățiri atât tehnice cât și de design, Hurom GH Chef fiind la momentul actual cel mai avansat storcător orizontal cu presare la rece din gama propusă de Hurom. Hurom pune accent pe detalii, maniera de prezentare a noului storcător orizontal fiind una impecabilă, pachetul conține numeroase duze pe care le puteți ajusta pentru a obține pateuri din vegetale, spaghete, diverse combinații de dieta raw-vegană, etc. GH Chef beneficiază de un nou sistem de ajustare al presiunii de stoarcere iar în manualul de utilizare al aparat..
1.499,00Lei Fără TVA: 1.259,66Lei
Hurom HE-DBE04 GRI
Storcator de fructe Hurom Slow Juicer HE-DBE04  Stoarce orice tip de rădăcinoase: morcov, telină, sfeclă roșie, ridiche, cartof, ghimbir, etc. Stoarce orice tip de frunze: pătrunjel, iarbă de grau, iarbă de orz, iarbă de lucernă, frunze de spanac, telină sau salată, etc. Puteti să mai preparati lapte de soia si de migdale. Face sucuri deosebite din orice tip de legume si fructe zemoase: citrice, mere, pere, pepene, castravete, rosii, kiwi, căpsuni, cirese, visine (fără samburi), rodie etc.Hurom a patentat pentru prima data in lume tehnologia LSTS (Low Speed Type Screw) cu ajutorul careia se obtine un suc cu gust natural, culoare originala, mai multe vitamine, enzime si nutrienti.Prin ut..
1.199,00Lei Fără TVA: 1.007,56Lei
HUROM HE-IBE04 alb fildes
HUROM HE-IBE04 alb fildes Stoarce orice tip de rădăcinoase: morcov, telină, sfeclă roșie, ridiche, cartof, ghimbir, etc. Stoarce orice tip de frunze: pătrunjel, iarbă de grau, iarbă de orz, iarbă de lucernă, frunze de spanac, telină sau salată, etc. Puteti să mai preparati lapte de soia si de migdale. Face sucuri deosebite din orice tip de legume si fructe zemoase: citrice, mere, pere, pepene, castravete, rosii, kiwi, căpsuni, cirese, visine (fără samburi), rodie etc.Hurom a patentat pentru prima data in lume tehnologia LSTS (Low Speed Type Screw) cu ajutorul careia se obtine un suc cu gust natural, culoare originala, mai multe vitamine, enzime si nutrienti.Prin utilizarea acestei noi t..
1.199,00Lei Fără TVA: 1.007,56Lei
HUROM HE-RBE04 rosu
HUROM HE-RBE04 rosu Stoarce orice tip de rădăcinoase: morcov, telină, sfeclă roșie, ridiche, cartof, ghimbir, etc. Stoarce orice tip de frunze: pătrunjel, iarbă de grau, iarbă de orz, iarbă de lucernă, frunze de spanac, telină sau salată, etc. Puteti să mai preparati lapte de soia si de migdale. Face sucuri deosebite din orice tip de legume si fructe zemoase: citrice, mere, pere, pepene, castravete, rosii, kiwi, căpsuni, cirese, visine (fără samburi), rodie etc.Hurom a patentat pentru prima data in lume tehnologia LSTS (Low Speed Type Screw) cu ajutorul careia se obtine un suc cu gust natural, culoare originala, mai multe vitamine, enzime si nutrienti.Prin utilizarea acestei noi tehnolo..
1.199,00Lei Fără TVA: 1.007,56Lei
HUROM HG-EBE11 rosu
HUROM HG-EBE11 rosu Modelul de lux HUROM HG este un storcător ultra-lent (42 rotații pe minut), fiind destinat mai ales celor care își doresc mai multă pulpă în suc sau celor care prepară multe sucuri din frunze. Are carcasa din inox și butonul nichelat, finisaje de lux care îl diferențiază de restul storcătoarelor disponibile pe piață. Bolul de 500 de ml vă ajută să mixați o cantitate mai mare de suc în interiorul aparatului iar garanția extinsă la 10 ani pentru motor este dovada clară a calității. Specificații tehnice: Tensiune de alimentare: 230-240 VFrecvență: 50 HzConsum: 150 WRotații pe minut: 42 rpmDimensiunea bolului: 500 mlLungimea cablului: 1,4 mMotor: cu inducție, monofazatGreu..
1.999,00Lei Fără TVA: 1.679,83Lei
HUROM HG-SBE11 gri
HUROM HG-SBE11 gri Modelul de lux HUROM HG este un storcător ultra-lent (42 rotații pe minut), fiind destinat mai ales celor care își doresc mai multă pulpă în suc sau celor care prepară multe sucuri din frunze. Are carcasa din inox și butonul nichelat, finisaje de lux care îl diferențiază de restul storcătoarelor disponibile pe piață. Bolul de 500 de ml vă ajută să mixați o cantitate mai mare de suc în interiorul aparatului iar garanția extinsă la 10 ani pentru motor este dovada clară a calității. Specificații tehnice: Tensiune de alimentare: 230-240 VFrecvență: 50 HzConsum: 150 WRotații pe minut: 42 rpmDimensiunea bolului: 500 mlLungimea cablului: 1,4 mMotor: cu inducție, monofazatGreut..
1.999,00Lei Fără TVA: 1.679,83Lei
HUROM HH-EBE06 rosu
HUROM HH-EBE06 rosu Modelul Hurom HH este storcătorul care se pretează cel mai bine la utilizare intensă. Are motorul și reductorul reproiectate iar bolul este din Tritan, cea mai nouă generație de materiale plastice utilizate în industria electrocasnicelor, acest material nu are în compoziție niciun fel de substanță cunoscută sau bănuită că ar fi dăunătoare sănătății. Designul său deosebit a câștigat numeroase premii internaționale (reddot Design Award 2013). Specificații tehnice: Tensiune de alimentare: 230-240 V Frecvență: 50 Hz Consum: 150 W Rotații pe minut: 70 rpm Dimensiunea bolului: 500 ml Lungimea cablului: 1,4 m Motor: cu inducție, monofazat Greutate: 6,1 kg Dimensiuni: Lu..
1.300,00Lei Fără TVA: 1.092,44Lei
HUROM HH-EBE10 ROSU HH+
HUROM HH-EBE10 ROSU HH+ Garanție: 10 ani pentru motor, 2 ani pentru restul părților Hurom HH+ este un aparat cu un raport excelent calitate-preț. Acest aparat combină îmbunătățirile Hurom, specifice celei de-a doua generații cu ușurința în utilizare oferită de aparatele de primă generație. Acest aparat este în esență un HH Elite căruia îi lipsește clapeta de control a evacuării resturilor, eficiența fiind apropiată de cea a modelului HH Elite. Hurom HH+ este varianta mai accesibilă a modelului HH Elite, însă din punct de vedere tehnic, asemănările cu acesta sunt foarte mari. Beneficiază de un ax melcat cu două părți tăietoare, stoarcere ultra-lentă la 43 de rotații pe minut, ceea ce îns..
1.699,00Lei Fără TVA: 1.427,73Lei
HUROM HH-WBE06 alb fildes
HUROM HH-WBE06 alb fildes Modelul Hurom HH este storcătorul care se pretează cel mai bine la utilizare intensă. Are motorul și reductorul reproiectate iar bolul este din Tritan, cea mai nouă generație de materiale plastice utilizate în industria electrocasnicelor, acest material nu are în compoziție niciun fel de substanță cunoscută sau bănuită că ar fi dăunătoare sănătății. Designul său deosebit a câștigat numeroase premii internaționale (reddot Design Award 2013). Specificații tehnice: Tensiune de alimentare: 230-240 V Frecvență: 50 Hz Consum: 150 W Rotații pe minut: 70 rpm Dimensiunea bolului: 500 ml Lungimea cablului: 1,4 m Motor: cu inducție, monofazat Greutate: 6,1 kg Dimensiuni..
1.300,00Lei Fără TVA: 1.092,44Lei
Hurom HH-WBE10 Alb Fildes HH+
 Hurom HH-WBE10 Alb Fildes  HH+  Garanție: 10 ani pentru motor, 2 ani pentru restul părților Hurom HH+ este un aparat cu un raport excelent calitate-preț. Acest aparat combină îmbunătățirile Hurom, specifice celei de-a doua generații cu ușurința în utilizare oferită de aparatele de primă generație. Acest aparat este în esență un HH Elite căruia îi lipsește clapeta de control a evacuării resturilor, eficiența fiind apropiată de cea a modelului HH Elite. Hurom HH+ este varianta mai accesibilă a modelului HH Elite, însă din punct de vedere tehnic, asemănările cu acesta sunt foarte mari. Beneficiază de un ax melcat cu două părți tăietoare, stoarcere ultra-lentă la 43 de rotații pe minut, ce..
1.699,00Lei Fără TVA: 1.427,73Lei
GIRMI SW10 Slow-juicer
Storcator slow-juicer GIRMI SW10Pentru a obtine sucuri de fructe si legume sanatoase si hranitoare, bogate in vitamine, fibre si elemente nutritive, trecetile prin extractorul GIRMI SW10 care, datorita actiunii de stoarcere la rece, este capabil sa maximizeze cantitatea de suc, reducand deseurile si facand in acelasi timp ca sucul obtinut sa fie mai delicat. Foarte usor de dezasamblat si de curatat rapid, extractorul GIRMI SW10 este echipat cu o functie de rotatie inversa pentru o eficienta maxima de extractie si este echipat cu un motor puternic si silentios de 120 wați. Furnizat cu doua pahare de 1 litru pentru suc și 800 ml pentru deseuri, extractorul GIRMI SW10 i..
477,00Lei Fără TVA: 400,84Lei
New
Slow-juicer G3Ferrari Purosucco
Storcator slow-juicer G3Ferrari PurosuccoCu storcatorul nostru lent, G3Ferrari Purosucco puteti crea o mare varietate de extracte sanatoase si naturale, direct acasa si fara oboseala. Extractia lenta la 55 de rotatii pe minut, fara frecare cauzata de lame, permite, de fapt, pastrarea gustului natural al alimentelor, fara modificarea valorilor nutritive si mentinerea enzimelor, vitaminelor si mineralelor intacte, prezente in mod natural in fructe si legume. Echipat cu un motor silentios si fiabil DC de 120 wati, G3Ferrari Purosucco este capabil sa garanteze cu pana la 30% mai mult suc decat storcatoarele traditionale de bucatarie cu centrifuga. Fabricat cu materiale rezistente si de cea ..
503,00Lei Fără TVA: 422,69Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)