Plitele incorporabile se gasesc in variantele electrice, gaz, inductie sau combinate! Dimensiunile standard sunt de 30cm, 60 cm, 70 cm, 90cm in functie de brand. Plitele pe gaz dispun de gratare de fonta sau din otel emailat, unele modele fiind prevazute cu arzator WOK, aprinderea fiind la o singura mana prin actionarea butoanelor dispuse lateral sau in fata. La fel ca si la cuptoare optiunea privind nuanta plitelor este variata, fiind disponibile gamele rustice, inox, sticla, quartz, negru sau alb! Plitele electrice vitroceramice sunt cu incalzire normala sau cu inductie. Sistemul de comanda se poate face prin buton, sau TOUCHCONTROL prin atingere usoara a senzorilor integrati in suprafata vitroceramica. Functia COOKING SENSOR controleaza temperatura din interiorul vasului si nu puterea de incalzire a plitei, astfel se evita clocotirea si revarsarea lichidelor! Plitele combi pot fi jumatate gaz-jumatate electric, jumate inductie-jumate electric!
Grilă
Listă
AEG HG654320NM
AEG HG654320NM GARANTIE: 5 ANI Control complet, graţie accesului frontal direct Comenzile aceste plite sunt aşezate în faţă pentru a putea fi accesate direct, oferind un control maxim al procesului de gătit. Siguranţă garantată mulţumită opririi automate Dacă flacăra se stinge în mod accidental sau dacă arzătorul este lăsat aprins pentru o perioadă foarte lungă de timp fără niciun fel de intervenţie, gazul este oprit de la sursă pentru o siguranţă perfectă. Suporturi pentru vase cu un design modern şi elegant Suporturile de vase din fontă ale plitei au un aspect modern şi profesional. Elegante şi extrem de funcţionale în acelaşi timp, acestea susţin perfect vase de toate formele şi ..
899,91Lei Fără TVA: 756,23Lei
AEG HG694340NB
AEG HG694340NB GARANTIE: 5 ANI Control deplin, datorită accesului frontal direct :Butoanele de comandă ale plitei cu gaz se află în partea din faţă, astfel încât pot fi accesate direct, asigurând un control maxim al procesului de gătire. Stabilitate maximă în timpul gătirii rapide şi intense: Designul remarcabil al grătarului acestor suporturi pentru tigăi vă oferă perfecţiunea stilului şi a performanţei. Acesta oferă stabilitate maximă în timpul gătirii rapide şi intense. Indicaţii clare ale nivelului de căldură pe ecranul LED:Afişajul LED vă indică în mod clar ce niveluri de căldură folosiţi. În acest mod puteţi controla în mod eficient procesul de preparare şi consumul de energie. ..
1.369,86Lei Fără TVA: 1.151,14Lei
AEG HG694340XB
.AEG HG694340XB GARANTIE: 5 ANI Integrare elegantă cu un finisaj de sticlă netedă Încorporarea perfectă şi designul elegant al acestei plite de tip gaz pe sticlă vă permit să o combinaţi în mod elegant cu blatul dumneavoastră de lucru şi să obţineţi o suprafaţă unică, rafinată   O prezentare discretă pentru un control precis Combinând cele mai bune elemente ale plitei cu gaz cu cea mai nouă tehnologie de iluminat, această plită utilizează indicatoare cu LED pentru a vă permite să monitorizaţi exact dimensiunea flăcării şi nivelurile de gătit. Suporturi pentru vase cu un design modern şi elegant Suporturile de vase din fontă ale plitei au un aspect modern şi profesional. Elegante şi ..
1.547,84Lei Fără TVA: 1.300,71Lei
AEG HK365407XB
AEG HK365407XB GARANTIE: 5 ANI Setări precise la îndemână Selectaţi setările de care aveţi nevoie printr-o simplă atingere. Sistemul Direktouch vă oferă acces imediat la comenzile plitei. Utilizare inteligentă a puterii pentru un consum redus de energie Cronometrul Oko vă permite să utilizaţi energia mai eficient, utilizând căldura reziduală a plitei în timpul ultimelor minute din procesul de gătit. O flexibilitate mai mare a proceselor de gătire, datorită plitei cu zone multiple Plita vă oferă o gamă largă de opţiuni pentru prepararea alimentelor: două surse de încălzire convenţionale, o zonă mare cu trei cercuri şi o zonă ovală multi-funcţională Utilizare extrem de eficientă a..
1.258,87Lei Fără TVA: 1.057,87Lei
AEG HK634200XB
AEG HK634200XB GARANTIE: 5 ANI Gătirea începe la temperatura optimă, imediat ce tigaia atinge plita Datorită sistemului de încălzire prin inducţie, plita răspunde imediat ce ia contact cu tigaia. Tigaia se va încălzi imediat la temperatura dorită, în timp ce suprafeţele din jurul acestuia vor rămâne la o temperatură normală Putere maximă atunci când aveţi nevoie Funcţia de intensificare a puterii este special concepută pentru a vă oferi o creştere imediată a temperaturii, astfel încât să puteţi începe imediat prepararea. Plita dvs. va fi întotdeauna perfect curată Datorită tehnologiei de încălzire prin inducţie, zona din jurul tigăii va rămâne la o temperatură obişnuită. Scurgeri..
1.734,82Lei Fără TVA: 1.457,83Lei
AEG HK6542H1FB
AEG HK6542H1FB GARANTIE: 5 ANI Selectaţi setările de care aveţi nevoie printr-o simplă atingere. Sistemul Direktouch vă oferă acces imediat la comenzile plitei. Cronometrul Öko vă permite să utilizaţi energia mai eficient, utilizând căldura reziduală a plitei în timpul ultimelor minute, ale procesului de gătit. Zona multiplă pentru gătit a acestei plite a fost concepută pentru a putea folosi toate vasele şi cratiţele dvs cu forme de dimensiuni mari sau atipice şi pentru a putea obţine tot timpul preparate perfecte Funcţia de intensificare a puterii este special concepută pentru a vă oferi o creştere imediată a temperaturii, astfel încât să puteţi începe imediat prepararea Pentru fie..
1.858,99Lei Fără TVA: 1.562,18Lei
AEG HK693320XG
AEG HK693320XG GARANTIE: 5 ANI Senzor ProFry pentru controlul optim al temperaturii. Senzorul inteligent ProFry al acestei plite înlătură incertitudinile de la prăjire. Trebuie doar să selectați nivelul de prăjire dorit și plita menține automat temperatura corectă Putere maximă atunci când aveţi nevoie Funcţia de intensificare a puterii este special concepută pentru a vă oferi o creştere imediată a temperaturii, astfel încât să puteţi începe imediat prepararea. Maximizaţi eficienţa energetică cu ajutorul căldurii reziduale Pentru fiecare zonă de încălzire, controalele OptiHeat urmăresc nivelul căldurii reziduale rămase, pentru a ştii exact de câtă căldură dispuneţi pentru o utilizar..
3.029,69Lei Fără TVA: 2.545,96Lei
AEG HK764400FB
AEG HK764400FB GARANTIE: 5 ANI Extindeţi-vă opţiunile de gătire cu ajutorul MaxiSense® Zonele acestei plite cu încălzire prin inducţie se vor adapta imediat la dimensiunea şi forma oricărei tigăi. Trebuie doar să vă asiguraţi că tigaia acoperă una din zonele centrale. Utilizare extrem de eficientă a căldurii reziduale Pentru fiecare zonă de căldură, OptiHeat Control urmăreşte nivelul căldurii reziduale, astfel încât să beneficiaţi la maxim de căldura rămasă şi să optimizaţi consumul de energie. Setări precise la îndemână Selectaţi setările de care aveţi nevoie printr-o simplă atingere. Sistemul Direktouch vă oferă acces imediat la comenzile plitei Monitorizaţi îndeaproape fiecare..
2.224,99Lei Fără TVA: 1.869,74Lei
AEG HK894400FG
AEG HK894400FG GARANTIE: 5 ANI Senzor ProFry pentru controlul optim al temperaturii. Senzorul inteligent ProFry al acestei plite înlătură incertitudinile de la prăjire. Trebuie doar să selectați nivelul de prăjire dorit și plita menține automat temperatura corectă Putere maximă atunci când aveţi nevoie Funcţia de intensificare a puterii este special concepută pentru a vă oferi o creştere imediată a temperaturii, astfel încât să puteţi începe imediat prepararea. Maximizaţi eficienţa energetică cu ajutorul căldurii reziduale Pentru fiecare zonă de încălzire, controalele OptiHeat urmăresc nivelul căldurii reziduale rămase, pentru a ştii exact de câtă căldură dispuneţi pentru o utiliza..
3.599,63Lei Fără TVA: 3.024,90Lei
Bosch PCR7A5M90
  Bosch - PCR7A5M90   Detalii produs   DESIGN: Inox CONFORT: FlameSelect: reglarea precisă a intensității în 9 trepte Tastă generală pornit/oprit - pentru blocarea alimentării cu gaz a arzătoarelor Butoane ergonomice tip baionetă Aprindere la 1 singură mână Suporturi din fontă pentru vase PUTERE ȘI ZONE DE GĂTIT: 5 arzătoare pe gaz arzător WOK cu dublu circuit 1 arzător mare, 2 arzătoare normale, 1 arzător WOK, 1 arzător economic Zonă spate stânga: Arzător normal 1.75 kW Zonă spate dreapta: Arzător mare 3 kW Faţă centru: Arzător Wok 5 kW Zonă faţă stânga: Arzător economic 1 kW Zonă faţă dreapta: Arzător normal 1.75 kW ..
1.795,00Lei Fără TVA: 1.508,40Lei
Bosch PSY6A6B20
                                         BOSCH PSY6A6B20  FlameSelect: pentru reglarea cu precizie a flăcării pe 9 niveluri de putere. Suprafaţă vitroceramică: rezistentă la temperaturi înalte şi uşor de curăţat. Suporturi individuale din fontă: pentru stabilitate sporită şi manevrare uşoară. Butoane tip baionetă: pentru control ergonomic Detalii produs   DESIGN: Vitroceramică CONFORT: FlameSelect: reglarea precisă a intensității în 9 trepte Butoane ergonomice tip baionetă Aprindere la 1 singură mână Suporturi din fontă pentru vase PUTERE ȘI ZONE DE GĂTIT: 3 arzătoare pe gaz şi 1 zonă de gătit electrică 1 arzător gaz rapid, 1 arzător gaz normal, 1 arzător gaz eco..
1.841,41Lei Fără TVA: 1.547,40Lei
BOSCH PBP6B3B60
BOSCH PBP6B3B60 Suporturi pentru vase de gatit cu aspect de fontă: pentru stabilitate maximă și curățare ușoară. Culoare suprafață: design elegant emailat, negru mat.         4 arzătoare pe gaz 1 arzător mare, 2 arzătoare normale, 1 arzător economic Arzător mare (faţă-stânga): 3 kW Arzător normal (spate-stânga): 1.7 kW Arzător normal (dreapta-spate): 1.7 kW Arzător economic (dreapta-faţă): 1 kW Aprindere la 1 singură mână Siguranţă (termoelectrică) cu supravegherea flăcării Suporturi vase cu aspect de fontă și piciorușe din cauciuc Cablu de alimentare - 1 m; Presetat pentru gaz natural (20 mbar) Duze pentru GPL(28-30/37 mbar) incluse ..
955,00Lei Fără TVA: 802,52Lei
BOSCH PBP6B5B80
BOSCH PBP6B5B80   2 suporturi din oțel care oferă stabilitate maximă. Culoarea suprafeței: inox cu design elegant 4 arzătoare pe gaz 1 arzător mare, 2 arzătoare normale, 1 arzător economic Arzător mare (faţă-stânga): 3 kW Arzător normal (spate-stânga): 1.7 kW Arzător normal (dreapta-spate): 1.7 kW Arzător economic (dreapta-faţă): 1 kW Aprindere la 1 singură mână Siguranţă (termoelectrică) cu supravegherea flăcării Suporturi din oţel emailat pentru vase Cablu de alimentare - 1 m; Presetat pentru gaz natural (20 mbar) Duze pentru GPL(28-30/37 mbar) incluse ..
665,00Lei Fără TVA: 558,82Lei
BOSCH PCI6A5B90
                                              BOSCH PCI6A5B90 FlameSelect: pentru reglarea cu precizie a flăcării pe 9 niveluri de putere. Arzător Wok: putere de până la 4 kW. Suport compact din fontă pentru vase de gătit: pentru stabilitate sporită şi stabilitatea vaselor de gătit. Butoane tip baionetă: pentru control ergonomic. Culoare suprafaţă: Inox Detalii produs   DESIGN: Inox CONFORT: FlameSelect: reglarea precisă a intensității în 9 trepte Butoane ergonomice tip baionetă Aprindere la 1 singură mână Suporturi din fontă pentru vase PUTERE ȘI ZONE DE GĂTIT: 4 arzătoare pe gaz Arzător WOK cu dublu circuit Dispune..
1.165,00Lei Fără TVA: 978,99Lei
BOSCH PCP6A5B80
                                              BOSCH PCP6A5B80 FlameSelect: pentru reglarea cu precizie a flăcării pe 9 niveluri de putere. Suport continuu din oţel pentru vasele de gătit: pentru stabilitatea optimă a vaselor. Butoane tip baionetă: pentru control ergonomic. Culoare suprafaţă: Inox Detalii produs   DESIGN: Inox CONFORT: FlameSelect: reglarea precisă a intensității în 9 trepte Butoane ergonomice tip baionetă Aprindere la 1 singură mână Suporturi din oţel emailat pentru vase PUTERE ȘI ZONE DE GĂTIT: 4 arzătoare pe gaz 1 arzător economic, 1 arzător mare, 2 arzătoare normale Zonă spate stânga: Arzător normal 1..
974,99Lei Fără TVA: 819,32Lei
BOSCH PCP6A5B90
                                              BOSCH PCP6A5B90 FlameSelect: pentru reglarea cu precizie a flăcării pe 9 niveluri de putere. Suport compact din fontă pentru vase de gătit: pentru stabilitate sporită şi stabilitatea vaselor de gătit. Butoane tip baionetă: pentru control ergonomic. Culoare suprafaţă: Inox Detalii produs   DESIGN: Inox CONFORT: FlameSelect: reglarea precisă a intensității în 9 trepte Butoane ergonomice tip baionetă Aprindere la 1 singură mână Suporturi din fontă pentru vase PUTERE ȘI ZONE DE GĂTIT: 4 arzătoare pe gaz 1 arzător economic, 1 arzător mare, 2 arzătoare normale Zonă spate stânga: Ar..
1.069,99Lei Fără TVA: 899,15Lei
Bosch PCQ7A5B80
                                                 Bosch PCQ7A5B80 FlameSelect: pentru reglarea cu precizie a flăcării pe 9 niveluri de putere. Arzător Wok: putere de până la 4 kW. Suport continuu din oţel pentru vasele de gătit: pentru stabilitatea optimă a vaselor. Butoane tip baionetă: pentru control ergonomic. Culoare suprafaţă: Inox Detalii produs   DESIGN: Inox CONFORT: FlameSelect: reglarea precisă a intensității în 9 trepte Butoane ergonomice tip baionetă Aprindere la 1 singură mână PUTERE ȘI ZONE DE GĂTIT: 5 arzătoare pe gaz Arzător WOK cu dublu circuit 1 arzător economic, 2 arzătoare normale, 1 arzător wok, 1 arz..
1.290,00Lei Fără TVA: 1.084,03Lei
BOSCH PCS7A5B90
BOSCH PCS7A5B90 Detalii produs   DESIGN: Inox CONFORT: FlameSelect: reglarea precisă a intensității în 9 trepte Butoane ergonomice tip baionetă Aprindere la 1 singură mână Suporturi din fontă pentru vase PUTERE ȘI ZONE DE GĂTIT: 5 arzătoare pe gaz arzător WOK cu dublu circuit 1 arzător mare, 2 arzătoare normale, 1 arzător WOK, 1 arzător economic Zonă spate dreapta: Arzător mare 3 kW Stânga: Arzător Wok 5 kW Spate centru: Arzător normal 1.75 kW Faţă centru: Arzător economic 1 kW Zonă faţă dreapta: Arzător normal 1.75 kW PROTECŢIE ŞI SIGURANŢĂ: Siguranţă (termoelectrică) cu supravegherea flăcării Presetat pentru ga..
1.898,99Lei Fără TVA: 1.595,79Lei
Afişare 1 - 18 din 248 (14 pagini)