Comenzi / informatii: 8 - 16:00 (Luni-Vineri)
Cuptoarele incorporabile sunt disponibile in varianta electrica sau pe gaz, compacte cu aburi sau microunde si au clasa de eficienta energetica A-20% fiind cu 20% mai eficiente economic decat cele obisnuite! In functie de preferintele dumneavoastra va punem la dispozitie cuptoare cu aspect rustic, inox, negru, sticla, quartz sau alb. La capitolul Confort/Siguranta cuptoarele dispun de butoane retractibile push-up, volum marit XXL, geam cu izolatie termica, iluminare interioara si bineinteles sistem de protectie impotriva accesului copiilor! Sistemul de deschidere al usii cuptorului este disponibil in varianta clasica, balanta, deschidere laterala sau deschidere glisanta, astfel incat usa se deschide impreuna cu toate accesoriile. Tot la acest capitol unele cuptoare prezinta sisteme de sine telescopice pentru extragerea mai usoara a tavilor de copt ( acestea pot fi comandate ulterior si pentru unele modele care nu sunt prevazute cu ele). Curatarea este si ea de diferite forme, intalnim Autocuratare catalitica, Autocuratare pirolitica si Ecoclean! Display-ul este cu afisare, simboluri sau text, tastele cu senzori, selectorul rotativ retractibil iluminat, tastele dand un aspect modern cuptorului dumneavoastra! Cuptoarele cu aburi mentin aroma, culoarea, vitaminele si mineralele alimentelor iar in acelasi timp te vei bucura de preparate pline de savoare.
Grilă
Listă
BOSCH BFL634GB1
BOSCH BFL634GB1  GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL AutoPilot 7: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 7 Ușă cu deschidere ușoară în lateral: balamale pe partea stângă Programe automate funcție de greutate: pur și simplu introduci programul și greutatea, iar nivelul optim de putere se va selecta automat ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare neagra ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Putere maximă: 900 W; 5 setări microunde (90 W,180 W,360 W..
2.250,00Lei Fără TVA: 1.890,76Lei
BOSCH BFL634GS1
BOSCH BFL634GS1 GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL   AutoPilot 7: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 7 Ușă cu deschidere laterală: deschidere confortabilă datorită ușii rabatabile spre stanga Programe automate funcție de greutate: pur și simplu introduci programul și greutatea, iar nivelul optim de putere se va selecta automat Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Putere maximă: 900 W; 5 setări microunde (90 W,180 W,360 W,600 W,900 W) cu Invertor Volum interior: 21 l DESIGN: Inel rotativ iluminat, Touch con..
2.250,00Lei Fără TVA: 1.890,76Lei
BOSCH BFL634GW1
BOSCH BFL634GW1  GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL AutoPilot 7: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 7 Ușă cu deschidere ușoară în lateral: balamale pe partea stângă Programe automate funcție de greutate: pur și simplu introduci programul și greutatea, iar nivelul optim de putere se va selecta automat ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare albă ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Putere maximă: 900 W; 5 setări microunde (90 W,180 W,360 W,600 W..
2.195,00Lei Fără TVA: 1.844,54Lei
BOSCH BFR634GS1
BOSCH BFR634GS1  GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL AutoPilot 7: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 7 Ușă cu deschidere laterală: deschidere confortabilă datorită ușii rabatabile spre dreapta Programe automate funcție de greutate: pur și simplu introduci programul și greutatea, iar nivelul optim de putere se va selecta automat Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Putere maximă: 900 W; 5 setări microunde (90 W,180 W,360 W,600 W,900 W) cu Invertor Volum interior: 21 l DESIGN: Inel rotativ iluminat, Touch cont..
2.220,00Lei Fără TVA: 1.865,55Lei
BOSCH CDG634BS1 compact cu aburi
BOSCH CDG634BS1   GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Functie de generare a aburilor: pentru prepararea alimentelor într-un mod delicat și sănătos Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor AutoPilot 20: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 20. Ușă cu clapeta cu funcții SoftOpen și SoftClose: Ușa se deschide și se inchide foarte ușor și silentios.  Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor compact cu aburi - 4 funcții: A..
3.750,00Lei Fără TVA: 3.151,26Lei
BOSCH CMG656BS1 cu optiune microunde
BOSCH CMG656BS1  GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Funcția microunde cu convecție: pentru încălzire sau preparare rapidă cu ajutorul aerului fierbinte. Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor. Iluminare cu LED: iluminare perfectă a alimentelor, cu consum minim de energie DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este..
4.378,00Lei Fără TVA: 3.678,99Lei
BOSCH CSG656BS1
BOSCH CSG656BS1 GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Coacere cu aburi: adăugând aburi, alimentele devin crocante la exterior și suculente la interior. DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate. Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. Iluminare cu LED: iluminare perfectă a alimentelor, cu cons..
4.774,99Lei Fără TVA: 4.012,60Lei
BOSCH HBG633NB1
BOSCH HBG633NB1GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL   Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare neagră ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. Eficiență energetică A+: cele mai bune rezultate la gătit cu consum redus de energie. Detalii p..
2.794,99Lei Fără TVA: 2.348,73Lei
BOSCH HBG633NS1
BOSCH HBG633NS1 GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. Eficiență energetică A+: cele mai bune rezultate la gătit cu consum redus de energie. Ușă cu clapeta cu funcții SoftOpen și SoftClose: Ușa se deschide și se inchide foarte ușor și silentios. Detalii ..
2.790,00Lei Fără TVA: 2.344,54Lei
Bosch HBG633NW1
Bosch HBG633NW1GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare albă ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. Eficiență energetică A+: cele mai bune rezultate la gătit cu consum redus de energie. Detalii produs ..
2.849,00Lei Fără TVA: 2.394,12Lei
BOSCH HBG655NS1
BOSCH HBG655NS1 GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL   Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor. Eficiență energetică A+: cele mai bune rezultate la gătit cu consum redus de energie. AutoPilot 10: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 10 EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea ..
3.300,00Lei Fără TVA: 2.773,11Lei
BOSCH HBG656RS1
BOSCH HBG656RS1  GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Senzor PerfectBake și termometru PerfectRoast: modalitatea ușoară de obținere a unor rezultate de coacere și prăjire perfecte DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat dator..
4.478,01Lei Fără TVA: 3.763,03Lei
BOSCH HBG6750B1 (piroliza)
BOSCH HBG6750B1 GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare neagră ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. AutoPilot 10: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 10 Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul ..
3.644,99Lei Fără TVA: 3.063,02Lei
BOSCH HBG6750S1 (piroliza)
BOSCH HBG6750S1    GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL AutoPilot 10: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 10 Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul procesului de piroliză Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor Caracteristici produs TIP CUPTOR / MOD..
3.550,00Lei Fără TVA: 2.983,19Lei
BOSCH HBG6750W1 (piroliza)
BOSCH HBG6750W1    GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul procesului de piroliză Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare alba ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. AutoPilot 10: fiecare preparat este un adevărat succes ..
3.579,00Lei Fără TVA: 3.007,56Lei
BOSCH HBG6764S1 (piroliza)
BOSCH HBG6764S1 GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL   Senzor PerfectBake și termometru PerfectRoast: modalitatea ușoară de obținere a unor rezultate de coacere și prăjire perfecte DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul procesului de piroliză Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel Controlul ecranului tactil TFT..
4.770,00Lei Fără TVA: 4.008,40Lei
BOSCH HBN539E5
Bosch HBN539E5   GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Eficienţă energetică: A-20%; consum de energie redus cu 20% (0.79 kwh) faţă de valoarea standard (0.99 kwh) pentru calificare în clasa de eficienţă energetică A Cuptor multifuncţional - 8 funcţii de încălzire: Grill cu convecţie aer, Încălzire inferioară, Pizza, Încălzire superioară / inferioară, Decongelare, Convecţie aer 3D, Grill - suprafaţă mică, Grill cu suprafaţă mare Încălzire rapidă CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE: Sistem de autocurăţare catalitic integrat (perete posterior) Cav..
1.315,00Lei Fără TVA: 1.105,04Lei
BOSCH HBN539E7
Bosch HBN539E7   GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Cuptor incorporabil cu funcție specială convecție aer: rezultate perfecte chiar și atunci când gătești simultan pe 2 niveluri. Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Eficienţă energetică: A-20%; consum de energie redus cu 20% (0.79 kwh) faţă de valoarea standard (0.99 kwh) pentru calificare în clasa de eficienţă energetică A Cuptor multifuncţional - 8 funcţii de încălzire: Decongelare, Convecţie aer 3D, Încălzire superioară / inferioară, Grill - suprafaţă mică, Grill cu suprafaţă mare, Pizza, Grill cu convecţie aer, ..
1.370,00Lei Fără TVA: 1.151,26Lei
Afişare 1 - 18 din 230 (13 pagini)