Cuptoarele incorporabile sunt disponibile in varianta electrica sau pe gaz, compacte cu aburi sau microunde si au clasa de eficienta energetica A-20% fiind cu 20% mai eficiente economic decat cele obisnuite! In functie de preferintele dumneavoastra va punem la dispozitie cuptoare cu aspect rustic, inox, negru, sticla, quartz sau alb. La capitolul Confort/Siguranta cuptoarele dispun de butoane retractibile push-up, volum marit XXL, geam cu izolatie termica, iluminare interioara si bineinteles sistem de protectie impotriva accesului copiilor! Sistemul de deschidere al usii cuptorului este disponibil in varianta clasica, balanta, deschidere laterala sau deschidere glisanta, astfel incat usa se deschide impreuna cu toate accesoriile. Tot la acest capitol unele cuptoare prezinta sisteme de sine telescopice pentru extragerea mai usoara a tavilor de copt ( acestea pot fi comandate ulterior si pentru unele modele care nu sunt prevazute cu ele). Curatarea este si ea de diferite forme, intalnim Autocuratare catalitica, Autocuratare pirolitica si Ecoclean! Display-ul este cu afisare, simboluri sau text, tastele cu senzori, selectorul rotativ retractibil iluminat, tastele dand un aspect modern cuptorului dumneavoastra! Cuptoarele cu aburi mentin aroma, culoarea, vitaminele si mineralele alimentelor iar in acelasi timp te vei bucura de preparate pline de savoare.
Grilă
Listă
AEG BE3301302M
AEG BE3301302M GARANTIE: 5 ANI   Pentru date instantanee şi un control sporit, utilizaţi afişajul OptiSight™. Acesta vă permite să faceţi planuri şi să programaţi o anumită oră pentru pornirea sau oprirea cuptorului. Aşezaţi mai multe vase cu mâncare, în cuptor-Cu o capacitate mai mare şi mai multe poziţii pentru rafturi, acest cuptor dispune de un acces îmbunătăţit, prin culisare, către toate nivelurile de gătire. Aşezaţi perfect mai multe vase, deodată Gătire completă şi flexibilitate pentru coacere, pe 3 niveluri-Acest cuptor dispune de 3 niveluri, oferindu-vă flexibilitatea de a găti sau coace cu succes mâncarea în diferite moduri Rezultate perfecte atunci când folosiţi grill-ul..
1.568,99Lei Fără TVA: 1.318,48Lei
AEG BE5013421M
AEG BE5013421M GARANTIE: 5 ANI Cu cronometrul său OptiSight care vă permite să monitorizaţi cu precizie procesul de gătit, cuptorul MaxiKlasse™ vă ajută să obţineţi rezultate perfecte de fiecare dată. Pentru date instantanee şi un control sporit, utilizaţi afişajul OptiSight™. Acesta vă permite să faceţi planuri şi să programaţi o anumită oră pentru pornirea sau oprirea cuptorului Sistemul de convecţie inteligent ThermiC°Air asigură circulaţia uniformă a aerului fierbinte în interiorul cuptorului, pentru un proces de gătit mai rapid şi mai eficient din punct de vedere energetic Rece la atingere-Datorită uşii Isofront® Plus, exteriorul cuptorului rămâne relativ rece la atingere, uşa atingând ..
2.176,78Lei Fără TVA: 1.829,22Lei
AEG BE731442HM
AEG BE731442HM GARANTIE: 5 ANI Cuptorul MaxiKlasse™ este dotat cu un senzor de temperatură pentru a putea monitoriza procesul de gătire din centrul preparatului. După atingerea temperaturii zonei de mijloc, cuptorul se va opri. Sistemul de convecţie inteligent ThermiC°Air asigură circulaţia uniformă a aerului fierbinte în interiorul cuptorului, pentru un proces de gătit mai rapid şi mai eficient din punct de vedere energetic Tehnologia SoftMotion™ încorporată în uşă asigură închiderea lină şi silenţioasă a acesteia, pentru un aspect şi o performanţă premium Datorită uşii IsoFront® Top, exteriorul acestui cuptor rămâne relativ rece la atingere, uşa atingând o temperatură maximă de 40°C...
2.951,70Lei Fără TVA: 2.480,42Lei
AEG BP7314621M (PIROLIZA)
AEG BP7314621M  GARANTIE: 5 ANI Atingeţi cele mai înalte standarde de curăţenie utilizând Pyroluxe®Plus. Acest sistem transformă toate reziduurile de mâncare în cenuşă, pe care o puteţi şterge dintr-o singură mişcare. Sistemul de convecţie inteligent ThermiC°Air asigură circulaţia uniformă a aerului fierbinte în interiorul cuptorului, pentru un proces de gătit mai rapid şi mai eficient din punct de vedere energetic Tehnologia SoftMotion™ încorporată în uşă asigură închiderea lină şi silenţioasă a acesteia, pentru un aspect şi o performanţă premium. Rezultate perfect cu o eficienţă energetică sporită- Cu o eficienţă energetică sporită şi un sistem precis de control al vaporilor, fu..
2.951,70Lei Fără TVA: 2.480,42Lei
AEG BP831660NM
AEG BP831660NM GARANTIE: 5 ANI Atingeţi cele mai înalte standarde de curăţenie utilizând Pyroluxe®Plus. Acest sistem transformă toate reziduurile de mâncare în cenuşă, pe care o puteţi şterge dintr-o singură mişcare. Cuptorul MaxiKlasse™ cu o capacitate foarte mare este dotat cu un senzor pentru temperatura de mijloc, pentru a putea monitoriza procesul de gătit din centrul preparatului. Mulţumită filtrului catalitic de neutralizare a mirosurilor, grăsimea şi fumul din cuptor sunt oxidate, iar aerul rămâne cât se poate de proaspăt. Ecranul mare ExSight® TFT cu comenzi digitale vă permite să navigaţi în mod intuitiv printr-o mulţime de funcţii de gătit, programe pre-setate şi reţete T..
4.274,99Lei Fără TVA: 3.592,43Lei
AEG KM8403021M +MICROUNDE
AEG KM8403021M GARANTIE: 5 ANI Acest cuptor compact cu funcţie de microunde vă permite să gătiţi cu succes, să preparaţi mâncare cu funcţia grill, să reîncălziţi sau să dezgheţaţi - fără a compromite performanţele. ProSight Plus este o interfaţă prietenoasă cu utilizatorul, care îmbină comenzile digitale cu mesajele text pe un ecran LCD. Acest cuptor vă pune la dispoziţie toate informaţiile de care aveţi nevoie, plus 90 de reţete. Cu acest panou ce dispune de comenzi tactile de reglare electronică a temperaturii, puteţi seta cu precizie nivelul de căldură şi monitoriza cu atenţie condiţiile interne. Folosind modul manual puteţi avea control deplin asupra tuturor setărilor cuptorului - c..
3.079,99Lei Fără TVA: 2.588,23Lei
BOSCH BFL634GB1
BOSCH BFL634GB1   AutoPilot 7: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 7 Ușă cu deschidere ușoară în lateral: balamale pe partea stângă Programe automate funcție de greutate: pur și simplu introduci programul și greutatea, iar nivelul optim de putere se va selecta automat ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare neagra ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Putere maximă: 900 W; 5 setări microunde (90 W,180 W,360 W,600 W,900 W) cu Invertor Volum interior: 21 l DESIGN: Inel rotativ iluminat, Touch control Interior din inox CURĂŢARE ŞI ..
2.120,00Lei Fără TVA: 1.781,51Lei
BOSCH BFL634GS1
BOSCH BFL634GS1   AutoPilot 7: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 7 Ușă cu deschidere laterală: deschidere confortabilă datorită ușii rabatabile spre stanga Programe automate funcție de greutate: pur și simplu introduci programul și greutatea, iar nivelul optim de putere se va selecta automat Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Putere maximă: 900 W; 5 setări microunde (90 W,180 W,360 W,600 W,900 W) cu Invertor Volum interior: 21 l DESIGN: Inel rotativ iluminat, Touch control Interior din inox CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE: Uşa interioară complet din sticlă CONFORT: Afișaj color TFT 2,5“ cu m..
2.180,00Lei Fără TVA: 1.831,93Lei
BOSCH BFL634GW1
BOSCH BFL634GW1   AutoPilot 7: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 7 Ușă cu deschidere ușoară în lateral: balamale pe partea stângă Programe automate funcție de greutate: pur și simplu introduci programul și greutatea, iar nivelul optim de putere se va selecta automat ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare albă ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Putere maximă: 900 W; 5 setări microunde (90 W,180 W,360 W,600 W,900 W) cu Invertor Volum interior: 21 l DESIGN: Inel rotativ iluminat, Touch control Interior din inox CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢ..
2.145,00Lei Fără TVA: 1.802,52Lei
BOSCH BFR634GS1
BOSCH BFR634GS1   AutoPilot 7: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 7 Ușă cu deschidere laterală: deschidere confortabilă datorită ușii rabatabile spre dreapta Programe automate funcție de greutate: pur și simplu introduci programul și greutatea, iar nivelul optim de putere se va selecta automat Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Putere maximă: 900 W; 5 setări microunde (90 W,180 W,360 W,600 W,900 W) cu Invertor Volum interior: 21 l DESIGN: Inel rotativ iluminat, Touch control Interior din inox CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE: Uşa interioară complet din sticlă CONFORT: Afișaj color TFT 2,5“ cu me..
2.174,50Lei Fără TVA: 1.827,31Lei
BOSCH CDG634BS1 compact cu aburi
BOSCH CDG634BS1    Functie de generare a aburilor: pentru prepararea alimentelor într-un mod delicat și sănătos Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor AutoPilot 20: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 20. Ușă cu clapeta cu funcții SoftOpen și SoftClose: Ușa se deschide și se inchide foarte ușor și silentios.  Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor compact cu aburi - 4 funcții: Aburi, Regenerare / Reîncălzire, Fermentare (ex: iaurt), Decongelare Setare electronică a temperaturii în intervalul 30 °C - 100 °C Volum i..
3.750,00Lei Fără TVA: 3.151,26Lei
BOSCH CMG656BS1 cu optiune microunde
BOSCH CMG656BS1   Funcția microunde cu convecție: pentru încălzire sau preparare rapidă cu ajutorul aerului fierbinte. Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor. Iluminare cu LED: iluminare perfectă a alimentelor, cu consum minim de energie DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor compact multifuncțional cu opț..
4.495,00Lei Fără TVA: 3.777,31Lei
BOSCH CSG656BS1
BOSCH CSG656BS1   Coacere cu aburi: adăugând aburi, alimentele devin crocante la exterior și suculente la interior. DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate. Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. Iluminare cu LED: iluminare perfectă a alimentelor, cu consum minim de energie. Detalii produs - Tara de fabricatie: Germania   TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: ..
5.000,00Lei Fără TVA: 4.201,68Lei
BOSCH HBA23BN21 (rustic)
 BOSCH HBA23BN21    Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Clasa de eficienţă energetică: A (0.85 kwh / 0.79 kwh) Cuptor multifunctional - 7 funcţii: Decongelare, Încălzire superioară / inferioară, Încălzire inferioară, Grill cu convecţie aer, Convecţie aer, Grill cu suprafaţă mare, Grill - suprafaţă mică Încălzire rapidă CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE: Uşa interioară complet din sticlă CONFORT: Cuptor XXL din GranitEmail Iluminare interioară a cuptorului SISTEME DE ACCES CUPTOR: Accesorii opţionale - suporturi telescopice PROTECŢIE ŞI SIGURANŢĂ: Ventilator de răcire integrat CoolDoor - temperatura maximă a geamului: 40 grade C DATE ..
2.410,00Lei Fără TVA: 2.025,21Lei
BOSCH HBA23BN61 (rustic)
BOSCH HBA23BN61    Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Clasa de eficienţă energetică: A (0.85 kwh / 0.79 kwh) Cuptor multifunctional - 7 funcţii: Încălzire inferioară, Grill cu convecţie aer, Decongelare, Încălzire superioară / inferioară, Grill cu suprafaţă mare, Convecţie aer, Grill - suprafaţă mică Încălzire rapidă CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE: Interior rezistent din GranitEmail Uşa interioară complet din sticlă CONFORT: Iluminare interioară a cuptorului SISTEME DE ACCES CUPTOR: Accesorii opţionale - suporturi telescopice PROTECŢIE ŞI SIGURANŢĂ: Ventilator de răcire integrat CoolDoor - temperatura maximă a geamului: 40 grade C ..
2.139,99Lei Fără TVA: 1.798,31Lei
BOSCH HBA23RN61 (rustic)
Bosch HBA23RN61    Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Clasa de eficienţă energetică: A (0.85 kwh / 0.79 kwh) Cuptor multifunctional - 7 funcţii: Convecţie aer, Decongelare, Încălzire superioară / inferioară, Încălzire inferioară, Grill cu convecţie aer, Grill cu suprafaţă mare, Grill - suprafaţă mică Încălzire rapidă CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE: Sistem de autocurăţare EcoClean (perete posterior) Interior rezistent din GranitEmail Grill cu suprafaţă variabilă, rabatabil Uşa interioară complet din sticlă CONFORT: Iluminare interioară a cuptorului SISTEME DE ACCES CUPTOR: 1 suport telescopic cu funcţie Stop PROTECŢIE ŞI SIGURANŢĂ: V..
2.917,91Lei Fără TVA: 2.452,02Lei
Bosch HBA43T350
 Bosch HBA43T350   Caracteristici produs Clasa de eficienţă energetică: A (0.85 kwh / 0.79 kwh) Cuptor multifunctional - 7 funcţii: Grill cu convecţie aer, Decongelare, Grill - suprafaţă mică, Încălzire superioară / inferioară, Grill cu suprafaţă mare, Încălzire inferioară, Convecţie aer Încălzire rapidă automată Grill cu suprafaţă variabilă, rabatabil Sistem de autocurăţare EcoClean (pereţi laterali şi perete posterior) Afişaj digital cu programator electronic pentru pornire şi oprire automate Butoane push-up Interior rezistent din GranitEmail Uşa interioară complet din sticlă 3 suporturi telescopice Sistem de protecţie împotriva accesului copiilor I..
1.968,51Lei Fără TVA: 1.654,21Lei
BOSCH HBA63B251
Cuptor BOSCH HBA63B251       Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Clasa de eficienţă energetică: A (0.89 kwh / 0.66 kwh) Eficienţă energetică A-30%: consum redus cu 30% (0.66 kwh) faţă de valoarea standard (0.99 kwh) pentru calificare în clasa de eficienţă energetică A Cuptor multifunctional 3D Plus - 6 funcţii: Convecţie aer - ECO, Convecţie aer 3D Plus, Încălzire superioară / inferioară, Încălzire inferioară, Grill cu convecţie aer, Grill cu suprafaţă mare Încălzire rapidă automată CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE: Sistem de autocurăţare cu piroliză CONFORT: Afişaj digital cu programator electronic pentru pornire şi oprire automate Butoane push-up Re..
2.678,00Lei Fără TVA: 2.250,42Lei
Afişare 1 - 18 din 222 (13 pagini)