Masini de spalat vase partial incorporabile in mobilier,la care panoul de comanda este la vedere.
Grilă
Listă
AEG F65412IM0P
AEG F65412IM0P GARANTIE:5 ANI Tehnologie ProClean™, foarte puternică, pentru o curăţare perfectă Sistemul ProClean™ asigură o curăţare excelentă chiar şi la încărcăturile cele mai aglomerate datorită braţului unic cu dublă rotaţie combinat cu 5 niveluri de pulverizare. Clasa A++ cu funcţia unică de Oprire automată – mai eficientă cu 21% faţă de clasa A, la o comparaţie între clase Un aparat din clasa A++ utilizează cu 21% mai puţină energie decât cele din clasa A, la o comparaţie între clase. Acest model din clasa A++ are şi o funcţie unică de Oprire automată – nu utilizează niciun pic de energie după terminarea ciclului. Preluaţi controlul asupra timpului – reduceţi durata ciclului..
2.317,76Lei Fără TVA: 1.947,70Lei
AEG F67702IM0P
AEG F67702IM0P GARANTIE: 5 ANI Noua generație de mașini de spălat vase ProClean™ vă oferă suport suplimentar pentru paharele delicate, graţie sistemelor de îngrijire a paharelor SoftGrip și SoftSpikes. Cu un braț stropitor cu satelit și 5 niveluri de pulverizare, această mașină de spălat vase ProClean™ asigură o acoperire maximă cu apă pentru toată încărcătura. Tava pentru tacâmuri detaşabilă este concepută pentru a optimiza spaţiul şi funcţionalitatea. Puteţi aşeza până la 15 seturi de tacâmuri. În plus, tava este dotată cu un canal special pentru ustensilele lungi şi voluminoase. Funcția "Economie timp" vă permite să vă spălați toate oalele, cratițele și farfuriile într-un timp redus ..
3.239,67Lei Fără TVA: 2.722,41Lei
BOSCH SMI25AS00E
                                       BOSCH SMI25AS00E AquaStop: garanţie 100% în ceea ce priveşte deteriorările cauzate de apă. GlassCareSystem: pentru îngrijirea delicată a paharelor din sticlă şi a vaselor fragile. Coș superior cu reglare pe înălţime: asigură un spaţiu suplimentar de depozitare, mai ales pentru vasele înalte. Silence Plus: deosebit de silenţioasă, cu un nivel de zgomot de doar 48dB. DETALII GENERALE: EcoSilence Drive - motor cu tehnologie brushless (BLDC) Capacitate: 12 seturi Clasa de eficienţă energetică: A+ Clasa de eficienţă la uscare: A pe o scară de la G (cel mai puţin eficient) la A (cel mai eficient) Informaţia are la bază programul ​E..
1.724,99Lei Fără TVA: 1.449,57Lei
BOSCH SMI46AS00E
                                            SMI46AS00E AquaStop: garanţie 100% în ceea ce priveşte deteriorările cauzate de apă. Coș superior cu reglare pe înălţime: asigură un spaţiu suplimentar de depozitare, mai ales pentru vasele înalte. Glass 40°C: program special care protejează paharele, asigurând curăţarea şi uscarea delicată a acestora. Silence Plus: deosebit de silenţioasă, cu un nivel de zgomot de doar 48dB. DETALII GENERALE: EcoSilence Drive - motor cu tehnologie brushless (BLDC) Capacitate: 12 seturi Clasa de eficienţă energetică: A+ Clasa de eficienţă la uscare: A pe o scară de la G (cel mai puţin eficient) la A (cel mai eficient) Informaţia are la b..
1.804,99Lei Fără TVA: 1.516,80Lei
BOSCH SMI46KS00E
                                           SMI46KS00E ExtraDry: opţiune de uscare suplimentară pentru vasele dificil de uscat. Glass 40°C: program special care protejează paharele, asigurând curăţarea şi uscarea delicată a acestora. Silence Plus: deosebit de silenţioasă, cu un nivel de zgomot de doar 46dB. Coșuri VarioFlex şi sertar Vario: numeroase opțiuni de ajustare, cu mai mult spaţiu pe toate nivelurile DETALII GENERALE: EcoSilence Drive - motor cu tehnologie brushless (BLDC) Capacitate: 13 seturi Clasa de eficienţă energetică: A++ Clasa de eficienţă la uscare: A pe o scară de la G (cel mai puţin eficient) la A (cel mai eficient) Informaţia are la bază progra..
2.014,99Lei Fără TVA: 1.693,27Lei
BOSCH SMI46KS01E
                                           SMI46KS01E Afişaj cu LED-uri: selectare uşoară a programelor şi funcţie de afişare a duratei de timp rămase, precum şi scurte informaţii privind starea programelor. ExtraDry: opţiune de uscare suplimentară pentru vasele dificil de uscat. Glass 40°C: program special care protejează paharele, asigurând curăţarea şi uscarea delicată a acestora. Silence Plus: deosebit de silenţioasă, cu un nivel de zgomot de doar 46dB. Coșuri VarioFlex şi sertar Vario: numeroase opțiuni de ajustare, cu mai mult spaţiu pe toate nivelurile. DETALII GENERALE: EcoSilence Drive - motor cu tehnologie brushless (BLDC) Capacitate: 13 seturi Clasa de e..
1.924,99Lei Fără TVA: 1.617,64Lei
BOSCH SMI68MS02E
                                          BOSCH SMI68MS02E Programul Silence şi SuperSilence: funcționare silenţioasă, cu un nivel de zgomot de doar 42dB, şi chiar şi mai puțin decât atât datorită programului Silence. Afişaj cu LED-uri: selectare uşoară a programelor şi funcţie de afişare a duratei de timp rămase, precum şi scurte informaţii privind starea programelor. ExtraDry: opţiune de uscare suplimentară pentru vasele dificil de uscat. Glass 40°C: program special care protejează paharele, asigurând curăţarea şi uscarea delicată a acestora. Coșuri VarioFlex şi sertar Vario: numeroase opțiuni de ajustare, cu mai mult spaţiu pe toate nivelurile DETALII GENERALE: ..
2.724,99Lei Fără TVA: 2.289,91Lei
BOSCH SMI88TS36E
                                           SMI88TS36E Sistem PerfectDry bazat pe tehnologia Zeolith®: rezultate perfecte de uscare cu flux de aer 3D, chiar şi în cazul vaselor din plastic. Programul Silence şi SuperSilence: funcționare silenţioasă, cu un nivel de zgomot de doar 42dB, şi chiar şi mai puțin decât atât datorită programului Silence. Coșuri VarioFlex Pro și sertar Vario Pro: ajustare optimă a spațiului pe toate nivelurile, cu marcaje roșii pentru elementele pliabile. Afişaj TFT: selecție intuitivă a programelor, afișaj text cu informații în timp real privind status program. Protecţie deplină a paharelor datorită suportului GlassSecure: protecţie pentru o strălucire de d..
4.085,00Lei Fără TVA: 3.432,77Lei
BOSCH SPI54M05EU
BOSCH SPI54M05EU   Coșuri cu sistem VarioFlexPlus: flexibilitate mărită în coşul superior şi inferior. VarioSpeed Plus: economie de timp, cu până la de trei ori mai rapid, cu rezultate optime la spălare și uscare. AquaStop® - protecție 100% împotriva inundațiilor. Tehnologie de protecție a sticlei: paharele tale sunt tratate cu delicatețe. SuperSilence: foarte silențiosă în funcționare cu doar 44 dB. Detalii produs   DETALII GENERALE: EcoSilence Drive - motor cu tehnologie brushless (BLDC) Capacitate: 9 seturi Clasa de eficienţă energetică: A+ Clasa de eficienţă la uscare: A pe o scară de la G (cel mai puţin eficient) la A (cel mai eficient) Infor..
2.095,00Lei Fără TVA: 1.760,50Lei
Siemens SN515S00AE
Siemens SN515S00AE varioSpeed pentru spălarea şi uscarea de până la 2 ori mai rapidă a vaselor; sistem de suporturi pentru confort la încărcare şi flexibilitate maximă. VarioSpeed- spălare de până la două ori mai rapidă. Cu doar o atingere de buton, programul auto controlează întregul ciclul de spălare pentru rezultate strălucitoare. Ajustarea facilă pe înălțime a coșului superior asigură mai mult spațiu pentru vasele mai mari. aquaStop® - protecție 100% împotriva inundațiilor. Motor iQdrive brushless ( fără perii) - foarte eficient, silențios și durabil. DETALII GENERALE: iQdrive - motor cu tehnologie brushless (BLDC) Capacitate: 12 seturi Clasa de eficienţă energetică: A+ ..
1.892,99Lei Fără TVA: 1.590,75Lei
Siemens SN536S00KE
Siemens SN536S00KE varioSpeed Plus pentru spălarea şi uscarea de până la 3 ori mai rapide a vaselor; sistem de suporturi pentru încărcare confortabilă şi flexibilitate maximă. Clasă de eficiență energetică A++: consum energetic redus. varioSpeed Plus: economie de timp, cu până la 66% mai rapid, cu rezultate optime la spălare și uscare. Cu doar o atingere de buton, programul auto controlează întregul ciclul de spălare pentru rezultate strălucitoare. aquaStop® - protecție 100% împotriva inundațiilor. Coșul varioFlex și sertarul vario oferă mai mult spațiu și flexibilitate sporită la încărcare.  DETALII GENERALE: iQdrive - motor cu tehnologie brushless (BLDC) Capacitate: 13 s..
2.268,00Lei Fără TVA: 1.905,88Lei
Siemens SN558S00IE
Siemens SN558S00IE varioSpeed Plus pentru spălarea şi uscarea de până la 3 ori mai rapide a vaselor; sistem de suporturi pentru încărcare confortabilă şi flexibilitate maximă. Eficiență energetică clasa A+++: spălare eficientă cu un consum energetic extrem de redus. varioSpeed Plus: economie de timp, cu până la 66% mai rapid, cu rezultate optime la spălare și uscare. Cu doar o atingere de buton, programul auto controlează întregul ciclul de spălare pentru rezultate strălucitoare. Mai mult spaţiu pentru încărcare datorită suportului varioFlex cu elemente pliabile. Spălare extrem de silenţioasă a vaselor - ideală pentru utilizarea în bucătării amenajate în spaţii deschise. ..
3.312,00Lei Fără TVA: 2.783,19Lei
Siemens SN578S36TE
Siemens SN578S36TE Sistem brilliantShine cu tehnologie de uscare Zeolite® pentru pahare deosebit de strălucitoare; varioSpeed Plus pentru spălarea şi uscarea de până la 3 ori mai rapidă a vaselor. Sistem brilliantShine: interacţiunea perfectă dintre Zeolith®, shine&dry şi programul Pahare 40° pentru rezultate extraordinare la uscare şi curăţare, conferind paharelor un grad deosebit de strălucire. Funcție Home Connect*: acces şi control de la distanță al maşinii de spălat vase prin aplicația Home Connect* (* disponibilă doar în anumite țări). Încărcare ușoară și flexibilitate optimă datorită coșului varioFlex Pro și a sertarului vario Pro. varioSpeed Plus: economie de timp, cu până la 66%..
4.367,99Lei Fără TVA: 3.670,58Lei
Teka DW 455 S
Teka DW 455 S Partial incorporabila  45 cm Capacitate 10 seturi Panou de control electronic  6 programe 5 nivelede temperatura: 40°, 50°, 55°, 60°, 65°C  Programrapid (40 min.) Program ECO Pornire programabila3-6-9h  Optiune incarcare la jumatate  Sistem impotriva inundatiilor Aquastop  Clasa energetica/uscare: A+/A Consumul de apa/ciclu: 11l  Nivel zgomot: 49 dB(A)  Dimensiunea usii pentru incorporare (h/a mm): 540/595 x 448 Dimensiuni:815/865 x 448 x 570 mm ..
1.544,99Lei Fără TVA: 1.298,31Lei
Teka DW 605 S
Teka DW 605 S Descrierea produsului Parţial încorporabilă cu panou frontal din inox anti-pată 60 cm capacitate 12 seturi panou de control electronic 6 programe 5 nivele de temperatura program rapid (40 min.) program ECO optiune incarcare la jumatate pornire programabila: 3-6-9 ore sistem împotriva inundaţiilor Aquastop sertar superior ajustabil pe inaltime nivel zgomot: 49dB clasa A++/A/A ..
1.684,99Lei Fără TVA: 1.415,96Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)