Comenzi / informatii: 8 - 16:00 (Luni-Vineri)
Grilă
Listă
Teka TKS 850 C WHITE
Teka TKS 850 C WHITE GARANTIE 3 ANI   Descrierea produsului Uscător free-standing prin condensare Control electronic cu display 16 programe de uscare Pornire programabilă 1-24 h 4 nivele de putere Alarmă acustică la sfârşitul programului Funcţie uscare rapidă Senzor de umidtate Program anti-şifonare Program pentru ţesături delicate Program de răcire Sistem de rotatie bi-direcţional Indicator pentru afişarea timpului rămas Filtru detaşabil cu indicator de saturare Sistem de iluminare interioară Capacitate uscare 8 kg Clasa de eficienţă energetică: B ..
2.295,00Lei Fără TVA: 1.928,57Lei
Teka TKS 890 H WHITE
Teka TKS 890 H WHITE  3 ANI GARANTIE  Descrierea produsului Uscător free-standing prin condensare dotat cu pompă de căldură Control electronic cu display 16 programe de uscare Pornire programabilă 1-24 h 4 nivele de putere Alarmă acustică la sfârşitul programului Senzor de umidtate Program anti-şifonare Program pentru ţesături delicate Program de răcire Sistem de rotatie bi-direcţional Indicator pentru afişarea timpului rămas Filtru detaşabil cu indicator de saturare Sistem de iluminare interioară Capacitate uscare 8 kg Clasa de eficienţă energetică: A++ ..
3.655,00Lei Fără TVA: 3.071,43Lei
AEG T8DBC49S
Uscător de rufe AEG seria 8000 cu pompă de căldură, capacitate 9 kg, clasa de eficienţă A++, interfaţă touch LCD, sistem AbsoluteCare, tehnologii ProSense şi Sensidry, motor Inverter, sistem de filtrare supereficient OKOFlow, programe speciale pentru uscare lână,mătase şi articole Outdoor -reactivarea impermeabilităţii, Auto-OFF. Certificată WoolmarkBlueFUNCTIICapacitate uscare: 9.0 kgTehnologia cu pompă cu căldură aduce rezultate fără precedent din punctul de vedere al eficienţei energeticePanou de comandă cu text înEngleza, SimboluriSenzor de uscare: uscătorul simte atunci când hainele sunt uscate până la nivelul specificat: Funcţiile electronice ale acestui uscător măsoară umiditatea..
3.597,99Lei Fără TVA: 3.023,52Lei
AEG T8DBG49S
AEG T8DBG49S Acum puteti usca absolut tot ce spalati. Incepand cu cel mai moale pulover din lana si terminand cu o camasa business de zi cu zi sau o canadiana de schi. Uscatoarele cu sistemul AbsoluteCare® dispun de programe personalizate pentru controlul precis al miscarii si temperaturii ciclului de uscare. Prevenirea micsorarii*. Pastrarea formei. Refacerea impermeabilitatii. Redefinirea centrifugarii pentru fiecare tip de tesatura din garderoba. *Comparabil cu uscarea în plan orizontal a laniiFUNCTIICapacitate uscare: 9.0 kgTehnologia cu pompă cu căldură aduce rezultate fără precedent din punctul de vedere al eficienţei energeticePanou de comandă cu text înEngleza, SimboluriSenzor d..
3.197,99Lei Fără TVA: 2.687,39Lei
AEG T8DEA68S
AEG T8DEA68S Uscător de rufe AEG seria 8000 cu pompă de căldură şi conectivitate indoor, capacitate 8 kg, clasa de eficienţă A+++, interfaţă touch LCD, sistem AbsoluteCare, tehnologii ProSense şi Sensidry, motor Inverter, sistem de filtrare supereficient OKOFlow, programe speciale pentru uscare lână,mătase şi articole Outdoor -reactivarea impermeabilităţii, Auto-OFF. Certificată WoolmarkBlueFUNCTIICapacitate uscare: 8.0 kgTehnologia cu pompă cu căldură aduce rezultate fără precedent din punctul de vedere al eficienţei energeticePanou de comandă cu text înEngleza, SimboluriSenzor de uscare: uscătorul simte atunci când hainele sunt uscate până la nivelul specificat: Funcţiile electro..
4.599,99Lei Fără TVA: 3.865,54Lei
BOSCH WTM85251BY TRANSPORT GRATUIT
Uscătorul nostru cu pompă de căldură, sistem SelfCleaning Condenser™ şi clasă energetică A++ are o performanţă înaltă garantată şi un consum de energie redusSelfCleaning Condenser™: sistemul de curăţare automată a condensatorului asigură o performanţă înaltă de uscare şi un consum energetic redus.Clasa energetcă A++: pentru o uscare extrem de eficientăSistemul SensitiveDrying: structura unică a tamburului protejează ţesăturile şi asigură rezultate de uscare remarcabile, fără a şifona rufele.Nivel de zgomot: deosebit de silenţios, cu un nivel de zgomot de doar 65 dB.Afişaj cu LED-uri uşor de utilizat, cu comenzi tactile şi numeroase funcţii suplimentare, precum pornirea temporizată şi durata ..
3.550,00Lei Fără TVA: 2.983,19Lei
BOSCH WTR85T00BY TRANSPORT GRATUIT
Uscătorul pentru o uscare deosebit de eficientă și cu un consum redus de energie de A ++Display LED mare: funcționare ușoară și funcții suplimentare disponibile.EasyClean cu A ++: uscare foarte eficientă. Cu curățarea ușoară a filtrului de condensare.Sensitive Drying System: uscare delicată şi uniformă datorită tamburului cu structură unică.AutoDry: uscare delicată a ţesăturilor cu ajutorul senzorilor de umiditate ce determină cu exactitate gradul de uscare necesar.Design anti-vibrație: extrem de stabil și deosebit de silențios datorită protecției speciale împotriva vibrațiilorDETALII GENERALECapacitate: 9 kgMotor BLDC EcoSilence DriveClasa de eficienţă energetică: A++ pe o scară a clasei de..
3.550,00Lei Fără TVA: 2.983,19Lei
BOSCH WTR85V00BY TRANSPORT GRATUIR
BOSCH WTR85V00BY Un uscător deosebit de eficient: clasa de eficiență energetică A++Clasă de eficienţă energetică A++. Consum de energie extrem de redus.Sensitive Drying System: uscare delicată şi uniformă datorită tamburului cu structură unică.Extrem de silenţios: doar 65 dBFiltru EasyClean pentru îndepărtarea ușoară a scamelor din fitrul condensatoruluiDETALII GENERALECapacitate: 7 kgTip uscător: cu condensareClasa de eficienţă energetică: A++ pe o scară a clasei de eficiență energetică de la A+++ la DConsum de energie: 212.0 kWh/an, bazat pe 160 cicluri de uscare efectuate cu programul standard pentru bumbac, cu încărcătură completă şi parţială, şi pe consumul în modurile cu consum re..
3.059,99Lei Fără TVA: 2.571,42Lei
BOSCH WTR85V10BY
BOSCH WTR85V10BY Un uscător deosebit de eficient: clasa de eficiență energetică A++Clasă de eficienţă energetică A++. Consum de energie extrem de redus.Sensitive Drying System: uscare delicată şi uniformă datorită tamburului cu structură unică.Extrem de silenţios: doar 65 dBFiltru EasyClean pentru îndepărtarea ușoară a scamelor din fitrul condensatorului.DETALII GENERALECapacitate: 8 kgTip uscător: cu condensareClasa de eficienţă energetică: A++ pe o scară a clasei de eficiență energetică de la A+++ la DConsum de energie: 235.0 kWh/an, bazat pe 160 cicluri de uscare efectuate cu programul standard pentru bumbac, cu încărcătură completă şi parţială, şi pe consumul în modurile cu consum r..
2.845,00Lei Fără TVA: 2.390,76Lei
BOSCH WTW85461BY TRANSPORT GRATUIT
Uscător cu SelfCleaning Condenser™: singurul cu eficiență A++ pe întreaga durată de viață, care curăță condensatorul în locul tăuSelfCleaning Condenser™: fără necesitatea curăţării manuale a condensatorului, plus economie de energie prin clasa A++ pe întreaga durată de viaţă a uscătorului.Clasa de eficiență energetică A++: uscător foarte eficient energetic.Extrem de silenţios: doar 64 dBAllergyPlus: special creat pentru nevoile persoanelor care suferă de alergii și au pielea sensibilă.Sensitive Drying System: uscare delicată şi uniformă datorită tamburului cu structură unicăDETALII GENERALECapacitate: 9 kgTip uscător: cu condensare și pompă de căldurăClasa de eficienţă energetică: A++ pe o s..
3.835,99Lei Fără TVA: 3.223,52Lei
BOSCH WTW85540EU TRANSPORT GRATUIT
Uscător de rufe cu ActiveSteam: funcție de Refresh - îndepărtarea cutelor și a mirosurilor cu ajutorul aburuluiProgram Refresh - pentru țesături fără cute și împrospătate.ComfortControl: ușor de utilizat datorită interfeței intuitive.Extrem de silenţios: doar 65 dBSelfCleaning Condenser™: fără necesitatea curăţării manuale a condensatorului, plus economie de energie prin clasa A++ pe întreaga durată de viaţă a uscătorului.AllergyPlus: special dezvoltat pentru nevoile persoanelor care suferă de alergii și au pielea sensibilăDETALII GENERALETip uscător: cu condensare și pompă de căldurăCapacitate: 9 kgClasa de eficienţă energetică: A++ pe o scară a clasei de eficiență energetică de la A+++ la ..
4.179,99Lei Fără TVA: 3.512,60Lei
BOSCH WTW855H0BY
BOSCH WTW855H0BY Uscătorul cu pompă de căldură cu SelfCleaning Condenser ™ și Home Connect: Funcționarea de la distanță convenabilă cu smartphone sau tabletăHome Connect: electrocasnice cu conectivitate inteligentă pentru ca viața să fie mai ușoară zi de zi.Clasă de eficienţă energetică A++. Consum de energie extrem de redus.SelfCleaning Condenser™: fără necesitatea curăţării manuale a condensatorului, plus economie de energie prin clasa A++ pe întreaga durată de viaţă a uscătorului.Uscare rapidă: reducerea considerabilă a timpilor standard de uscare.ComfortControl: ușor de utilizat datorită interfeței intuitiveDETALII GENERALECapacitate: 9 kgTip uscător: cu condensare și pompă de căldu..
4.095,00Lei Fără TVA: 3.441,18Lei
BOSCH WTWH761BY HOME CONNECT TRANSPORT GRATUIT
BOSCH WTWH761BY  Uscătorul nostru Home Connect cu pompă de căldură în clasa A++ și SelfCleaning Condenser™. Performanță optimă garantată alături de consum redus de energie în mod constantHome Connect: electrocasnice cu conectivitate inteligentă pentru ca viața să fie mai ușoară zi de zi.DirectSelect-Display: afișaj full touch LED Display și selector de programe iluminat pentru utilizare ușoară și intuitivă.Curățarea automată a condensatorului asigură perfomanță ridicată la uscare, cu un consum redus de energie, în clasa A++Sistemul SensitiveDrying: structura unică a tamburului protejează ţesăturile şi asigură rezultate de uscare remarcabile, fără a şifona rufele.Extrem de silenţios..
4.298,11Lei Fără TVA: 3.611,86Lei
BOSCH WTX87EH0EU HOME CONNECT TRANSPORT GRATUIT
BOSCH WTX87EH0EU Uscătorul Home Professional AutoClean cu Smart Dry și Iron Assist este cel mai versatil și inteligent uscător de la BoschTehnologie AutoClean fără filtru de scame la nivelul hubloului pentru mentenanță minimă și eficiență ridicată.Smart Dry: selectează automat cel mai bun program de uscare în funcție de ultimul ciclu de spălare al rufelorIron Assist: Tratament cu extra abur pentru spălarea uscată a rufelor sau chiar fără călcarea rufelorHome Connect: electrocasnice cu conectivitate inteligentă pentru ca viața să fie mai ușoară zi de zi.ComfortControl Plus: uşor de utilizat datorită interfeţei intuitive şi a multitudinii de programeDETALII GENERALECapacitate: 9 kgClasa d..
4.995,00Lei Fără TVA: 4.197,48Lei
BOSCH WTX87KH0BY HOME CONNECT TRANSPORT GRATUIT
 BOSCH WTX87KH0BY Uscătorul nostru premium AutoClean cu Smart Dry și Iron Assist vă simplifică spălarea deoarece totul se face complet automatTehnologie AutoClean fără filtru de scame la nivelul hubloului pentru mentenanță minimă și eficiență ridicată.Smart Dry: selectează automat cel mai bun program de uscare în funcție de ultimul ciclu de spălare al rufelorIron Assist: Tratament cu extra abur pentru spălarea uscată a rufelor sau chiar fără călcarea rufelorHome Connect: electrocasnice cu conectivitate inteligentă pentru ca viața să fie mai ușoară zi de zi.ComfortControl: ușor de utilizat datorită interfeței intuitive.DETALII GENERALECapacitate: 9 kgClasa de eficienţă energetică: A+++ p..
4.295,00Lei Fără TVA: 3.609,24Lei
Electrolux EW6C428W
Uscator de rufe cu condensare Electrolux PerfectCare600 EW6C428W.Excelentul nostru uscator de rufe PerfectCare 600 cu sistem SensiCare identifica nivelul de umiditate din fiecare incarcatura folosind senzori speciali si regleaza corespunzator durata uscarii. Ceea ce inseamna ca, chiar si cea mai mica incarcatura nu este niciodata expusa la prea multa calduraFunctiiCapacitate uscare: 8.0 kgUscător cu condensare: umezeala este condensată şi transformată în apă, fără a fi nevoie de ventilaţie din exterior: Uscătorul cu condensare necesită doar să fie conectat în priză. Acest uscător are un cirucit de aer închis. Umezeala aerului este răcită, ceea ce duce la producerea de apă condensată. Ac..
1.548,00Lei Fără TVA: 1.300,84Lei
- 17%
SMEG DHT81EIT
Uscator de rufe Smeg DHT81EIT,capacitate 8 kg, 16 programe, High Tech,afisaj led,senzor umiditate,optiune antisifonareSenzor de umiditateSetarea manuala va permite sa programati gradul de uscare dorit (gata de calcat, gata de pus in dulap, extra uscat), optimizand timpul si ducand la o economie a consumului de energie.Indicator stare programSimbolurile indica stadiul de desfasurare al programului setat.Blocare tasteAceasta optiune de blocare a comenzilor de control va permite sa blocati toate functiile si programele, pentru securitate totala, mai ales in preajma copiilor.Iluminare interioaraModelele de top din gama Smeg au iluminare interioara pentru o mai buna vizibilitate in tambur. C..
3.100,00Lei 3.720,00Lei Fără TVA: 2.605,04Lei
- 18%
Storcator de rufe G3Ferrari Monia cu centrifuga
Storcator de rufe G3Ferrari MoniaDatorită vitezei de rotatie de 2800 rpm, uscatorul centrifugal G3Ferrari Monia este aparatul ideal pentru a indepărta cat mai mult exces de apa din rufele dumneavoastra si umiditate din locuinta dumneavoastra, reducand timpul si costurile de uscare si contribuind la extinderea ciclului de viata al rufelor. De altfel, elimina definitiv toate reziduurile de detergent pe care masina de spalat singura nu le-ar putea elimina. Cu doar 36 de centimetri in diametru, GeFerrari Monia este perfect pentru a fi instalata intr-un spatiu mic si poate a gazdui o cantitate maxima de haine umede egale cu 5,2 kg de rufe. Foarte delicat, cu toate tipurile de tesaturi, uscatorul ..
797,04Lei 972,00Lei Fără TVA: 669,78Lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)