Informatii telefonice: 8:30-17:00 (L-V)
Grilă
Listă
Bosch WTB84200BY
Bosch WTB84200BY  Caracteristici produs DETALII GENERALE Capacitate: 7 kg Clasa de eficienţă energetică: B Clasa de eficienţă la condensare: B pe o scară de la G (eficienţă minimă) la A (eficienţă maximă) Consum de energie: 501.0 kWh/an, bazat pe 160 cicluri de uscare efectuate cu programul standard pentru bumbac, cu încărcătură completă şi parţială, şi pe consumul în modurile cu consum redus de putere. Consumul efectiv de energie depinde de modul de utilizare al aparatului Consum de energie în program standard bumbac cu încărcătură completă: 4.08 kwh; consum de energie în program standard bumbac cu încărcătură parţială:2.33 kwh Tip uscător: cu condensare Control electr..
2.599,27Lei Fără TVA: 2.184,26Lei
Teka TKS 850 C WHITE
Teka TKS 850 C WHITE GARANTIE 3 ANI   Descrierea produsului Uscător free-standing prin condensare Control electronic cu display 16 programe de uscare Pornire programabilă 1-24 h 4 nivele de putere Alarmă acustică la sfârşitul programului Funcţie uscare rapidă Senzor de umidtate Program anti-şifonare Program pentru ţesături delicate Program de răcire Sistem de rotatie bi-direcţional Indicator pentru afişarea timpului rămas Filtru detaşabil cu indicator de saturare Sistem de iluminare interioară Capacitate uscare 8 kg Clasa de eficienţă energetică: B ..
2.295,00Lei Fără TVA: 1.928,57Lei
Teka TKS 890 H WHITE
Teka TKS 890 H WHITE  3 ANI GARANTIE  Descrierea produsului Uscător free-standing prin condensare dotat cu pompă de căldură Control electronic cu display 16 programe de uscare Pornire programabilă 1-24 h 4 nivele de putere Alarmă acustică la sfârşitul programului Senzor de umidtate Program anti-şifonare Program pentru ţesături delicate Program de răcire Sistem de rotatie bi-direcţional Indicator pentru afişarea timpului rămas Filtru detaşabil cu indicator de saturare Sistem de iluminare interioară Capacitate uscare 8 kg Clasa de eficienţă energetică: A++ ..
3.655,00Lei Fără TVA: 3.071,43Lei
AEG T8DBC49S
Uscător de rufe AEG seria 8000 cu pompă de căldură, capacitate 9 kg, clasa de eficienţă A++, interfaţă touch LCD, sistem AbsoluteCare, tehnologii ProSense şi Sensidry, motor Inverter, sistem de filtrare supereficient OKOFlow, programe speciale pentru uscare lână,mătase şi articole Outdoor -reactivarea impermeabilităţii, Auto-OFF. Certificată WoolmarkBlueFUNCTIICapacitate uscare: 9.0 kgTehnologia cu pompă cu căldură aduce rezultate fără precedent din punctul de vedere al eficienţei energeticePanou de comandă cu text înEngleza, SimboluriSenzor de uscare: uscătorul simte atunci când hainele sunt uscate până la nivelul specificat: Funcţiile electronice ale acestui uscător măsoară umiditatea..
3.597,99Lei Fără TVA: 3.023,52Lei
AEG T8DBG49S
AEG T8DBG49S Acum puteti usca absolut tot ce spalati. Incepand cu cel mai moale pulover din lana si terminand cu o camasa business de zi cu zi sau o canadiana de schi. Uscatoarele cu sistemul AbsoluteCare® dispun de programe personalizate pentru controlul precis al miscarii si temperaturii ciclului de uscare. Prevenirea micsorarii*. Pastrarea formei. Refacerea impermeabilitatii. Redefinirea centrifugarii pentru fiecare tip de tesatura din garderoba. *Comparabil cu uscarea în plan orizontal a laniiFUNCTIICapacitate uscare: 9.0 kgTehnologia cu pompă cu căldură aduce rezultate fără precedent din punctul de vedere al eficienţei energeticePanou de comandă cu text înEngleza, SimboluriSenzor d..
3.395,00Lei Fără TVA: 2.852,94Lei
AEG T8DEA68S
AEG T8DEA68S Uscător de rufe AEG seria 8000 cu pompă de căldură şi conectivitate indoor, capacitate 8 kg, clasa de eficienţă A+++, interfaţă touch LCD, sistem AbsoluteCare, tehnologii ProSense şi Sensidry, motor Inverter, sistem de filtrare supereficient OKOFlow, programe speciale pentru uscare lână,mătase şi articole Outdoor -reactivarea impermeabilităţii, Auto-OFF. Certificată WoolmarkBlueFUNCTIICapacitate uscare: 8.0 kgTehnologia cu pompă cu căldură aduce rezultate fără precedent din punctul de vedere al eficienţei energeticePanou de comandă cu text înEngleza, SimboluriSenzor de uscare: uscătorul simte atunci când hainele sunt uscate până la nivelul specificat: Funcţiile electro..
4.599,99Lei Fără TVA: 3.865,54Lei
Electrolux EW6C428W
Uscator de rufe cu condensare Electrolux PerfectCare600 EW6C428W.Excelentul nostru uscator de rufe PerfectCare 600 cu sistem SensiCare identifica nivelul de umiditate din fiecare incarcatura folosind senzori speciali si regleaza corespunzator durata uscarii. Ceea ce inseamna ca, chiar si cea mai mica incarcatura nu este niciodata expusa la prea multa calduraFunctiiCapacitate uscare: 8.0 kgUscător cu condensare: umezeala este condensată şi transformată în apă, fără a fi nevoie de ventilaţie din exterior: Uscătorul cu condensare necesită doar să fie conectat în priză. Acest uscător are un cirucit de aer închis. Umezeala aerului este răcită, ceea ce duce la producerea de apă condensată. Ac..
1.548,00Lei Fără TVA: 1.300,84Lei
- 17%
SMEG DHT81EIT
Uscator de rufe Smeg DHT81EIT,capacitate 8 kg, 16 programe, High Tech,afisaj led,senzor umiditate,optiune antisifonareSenzor de umiditateSetarea manuala va permite sa programati gradul de uscare dorit (gata de calcat, gata de pus in dulap, extra uscat), optimizand timpul si ducand la o economie a consumului de energie.Indicator stare programSimbolurile indica stadiul de desfasurare al programului setat.Blocare tasteAceasta optiune de blocare a comenzilor de control va permite sa blocati toate functiile si programele, pentru securitate totala, mai ales in preajma copiilor.Iluminare interioaraModelele de top din gama Smeg au iluminare interioara pentru o mai buna vizibilitate in tambur. C..
3.100,00Lei 3.720,00Lei Fără TVA: 2.605,04Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)