Grilă
Listă
AEG AGS58200F0 CONGELATOR
AEG AGS58200F0 GARANTIE: 5 ANI Controlul electronic al temperaturii din acest congelator menţine temperatura constantă şi precisă, prevenind fluctuaţiile pentru cele mai ridicate standarde de siguranţă. Datorită alarmei sonore integrate, veţi afla imediat dacă uşa congelatorului a rămas deschisă, asigurându-vă că alimentele sunt păstrate întotdeauna în condiţii perfecte. Funcţia Frostmatic activează puterea maximă de congelare, pentru ca produsele proaspete să fie congelate cât mai repede posibil. Congelatorul revine apoi la setarea normală. Capacitate netă congelator: 98 l   Dezgheţare congelator: manuală   Amplasare balamale uşă: Dreapta sau reversibil   Sertare congelator:..
1.744,82Lei Fără TVA: 1.466,24Lei
AEG BE3301302M
AEG BE3301302M GARANTIE: 5 ANI   Pentru date instantanee şi un control sporit, utilizaţi afişajul OptiSight™. Acesta vă permite să faceţi planuri şi să programaţi o anumită oră pentru pornirea sau oprirea cuptorului. Aşezaţi mai multe vase cu mâncare, în cuptor-Cu o capacitate mai mare şi mai multe poziţii pentru rafturi, acest cuptor dispune de un acces îmbunătăţit, prin culisare, către toate nivelurile de gătire. Aşezaţi perfect mai multe vase, deodată Gătire completă şi flexibilitate pentru coacere, pe 3 niveluri-Acest cuptor dispune de 3 niveluri, oferindu-vă flexibilitatea de a găti sau coace cu succes mâncarea în diferite moduri Rezultate perfecte atunci când folosiţi grill-ul..
1.568,99Lei Fără TVA: 1.318,48Lei
AEG BE5013421M
AEG BE5013421M GARANTIE: 5 ANI Cu cronometrul său OptiSight care vă permite să monitorizaţi cu precizie procesul de gătit, cuptorul MaxiKlasse™ vă ajută să obţineţi rezultate perfecte de fiecare dată. Pentru date instantanee şi un control sporit, utilizaţi afişajul OptiSight™. Acesta vă permite să faceţi planuri şi să programaţi o anumită oră pentru pornirea sau oprirea cuptorului Sistemul de convecţie inteligent ThermiC°Air asigură circulaţia uniformă a aerului fierbinte în interiorul cuptorului, pentru un proces de gătit mai rapid şi mai eficient din punct de vedere energetic Rece la atingere-Datorită uşii Isofront® Plus, exteriorul cuptorului rămâne relativ rece la atingere, uşa atingând ..
2.176,78Lei Fără TVA: 1.829,22Lei
AEG BE731442HM
AEG BE731442HM GARANTIE: 5 ANI Cuptorul MaxiKlasse™ este dotat cu un senzor de temperatură pentru a putea monitoriza procesul de gătire din centrul preparatului. După atingerea temperaturii zonei de mijloc, cuptorul se va opri. Sistemul de convecţie inteligent ThermiC°Air asigură circulaţia uniformă a aerului fierbinte în interiorul cuptorului, pentru un proces de gătit mai rapid şi mai eficient din punct de vedere energetic Tehnologia SoftMotion™ încorporată în uşă asigură închiderea lină şi silenţioasă a acesteia, pentru un aspect şi o performanţă premium Datorită uşii IsoFront® Top, exteriorul acestui cuptor rămâne relativ rece la atingere, uşa atingând o temperatură maximă de 40°C...
2.951,70Lei Fără TVA: 2.480,42Lei
AEG BP7314621M (PIROLIZA)
AEG BP7314621M  GARANTIE: 5 ANI Atingeţi cele mai înalte standarde de curăţenie utilizând Pyroluxe®Plus. Acest sistem transformă toate reziduurile de mâncare în cenuşă, pe care o puteţi şterge dintr-o singură mişcare. Sistemul de convecţie inteligent ThermiC°Air asigură circulaţia uniformă a aerului fierbinte în interiorul cuptorului, pentru un proces de gătit mai rapid şi mai eficient din punct de vedere energetic Tehnologia SoftMotion™ încorporată în uşă asigură închiderea lină şi silenţioasă a acesteia, pentru un aspect şi o performanţă premium. Rezultate perfect cu o eficienţă energetică sporită- Cu o eficienţă energetică sporită şi un sistem precis de control al vaporilor, fu..
2.951,70Lei Fără TVA: 2.480,42Lei
AEG BP831660NM
AEG BP831660NM GARANTIE: 5 ANI Atingeţi cele mai înalte standarde de curăţenie utilizând Pyroluxe®Plus. Acest sistem transformă toate reziduurile de mâncare în cenuşă, pe care o puteţi şterge dintr-o singură mişcare. Cuptorul MaxiKlasse™ cu o capacitate foarte mare este dotat cu un senzor pentru temperatura de mijloc, pentru a putea monitoriza procesul de gătit din centrul preparatului. Mulţumită filtrului catalitic de neutralizare a mirosurilor, grăsimea şi fumul din cuptor sunt oxidate, iar aerul rămâne cât se poate de proaspăt. Ecranul mare ExSight® TFT cu comenzi digitale vă permite să navigaţi în mod intuitiv printr-o mulţime de funcţii de gătit, programe pre-setate şi reţete T..
4.274,99Lei Fără TVA: 3.592,43Lei
AEG DL6250-ML
AEG DL6250-ML GARANTIE: 5 ANI Veţi vedea hota doar atunci când o folosiţi: Această hotă poate fi integrată complet. Ca urmare, ea va fi ascunsă într-un dulap din bucătăria dvs şi va fi vizibilă doar atunci când o folosiţi. Motorul puternic al hotei evacuează eficient fumul, aburul şi mirosurile şi lasă în bucătăria dvs. un aer proaspăt şi fără mirosuri   Tip instalare: Grup, lăţime 55 cm   Număr de viteze: Continuu   Capacitate maximă absorţie (intensiv): m³/h   Capacitate absorţie aer (maxim/minim)352 / 165   Nivel maxim de zgomot (maxim/minim): 71/53 dB(A) Control culisant cu Continuu viteze   Absoroţie aer sau posiblitate recirculare, dacă este instalat filtru de ca..
614,94Lei Fără TVA: 516,75Lei
AEG F65412IM0P
AEG F65412IM0P GARANTIE:5 ANI Tehnologie ProClean™, foarte puternică, pentru o curăţare perfectă Sistemul ProClean™ asigură o curăţare excelentă chiar şi la încărcăturile cele mai aglomerate datorită braţului unic cu dublă rotaţie combinat cu 5 niveluri de pulverizare. Clasa A++ cu funcţia unică de Oprire automată – mai eficientă cu 21% faţă de clasa A, la o comparaţie între clase Un aparat din clasa A++ utilizează cu 21% mai puţină energie decât cele din clasa A, la o comparaţie între clase. Acest model din clasa A++ are şi o funcţie unică de Oprire automată – nu utilizează niciun pic de energie după terminarea ciclului. Preluaţi controlul asupra timpului – reduceţi durata ciclului..
2.317,76Lei Fără TVA: 1.947,70Lei
AEG F65412VI0P
AEG F65412VI0P GARANTIE: 5 ANI Tehnologie ProClean™, foarte puternică, pentru o curăţare perfectă Sistemul ProClean™ asigură o curăţare excelentă chiar şi la încărcăturile cele mai aglomerate datorită braţului unic cu dublă rotaţie combinat cu 5 niveluri de pulverizare. Clasa A++ cu funcţia unică de Oprire automată – mai eficientă cu 21% faţă de clasa A, la o comparaţie între clase Un aparat din clasa A++ utilizează cu 21% mai puţină energie decât cele din clasa A, la o comparaţie între clase. Acest model din clasa A++ are şi o funcţie unică de Oprire automată – nu utilizează niciun pic de energie după terminarea ciclului Control automat îmbunătăţit pentru performanţe de top Cu p..
2.277,99Lei Fără TVA: 1.914,28Lei
AEG F67702IM0P
AEG F67702IM0P GARANTIE: 5 ANI Noua generație de mașini de spălat vase ProClean™ vă oferă suport suplimentar pentru paharele delicate, graţie sistemelor de îngrijire a paharelor SoftGrip și SoftSpikes. Cu un braț stropitor cu satelit și 5 niveluri de pulverizare, această mașină de spălat vase ProClean™ asigură o acoperire maximă cu apă pentru toată încărcătura. Tava pentru tacâmuri detaşabilă este concepută pentru a optimiza spaţiul şi funcţionalitatea. Puteţi aşeza până la 15 seturi de tacâmuri. În plus, tava este dotată cu un canal special pentru ustensilele lungi şi voluminoase. Funcția "Economie timp" vă permite să vă spălați toate oalele, cratițele și farfuriile într-un timp redus ..
3.239,67Lei Fără TVA: 2.722,41Lei
AEG F78700VI1P
AEG F78700VI1P GARANTIE: 5 ANI Noua generație de mașini de spălat vase ProClean™ vă oferă suport suplimentar pentru paharele delicate, graţie sistemelor de îngrijire a paharelor SoftGrip și SoftSpikes. Cu un braț stropitor cu satelit și 5 niveluri de pulverizare, această mașină de spălat vase ProClean™ asigură o acoperire maximă cu apă pentru toată încărcătura. Funcția "Economie timp" vă permite să vă spălați toate oalele, cratițele și farfuriile într-un timp redus la jumătate. Această funcţie mărește puterea și presiunea apei pentru o curățare mai rapidă. Tava pentru tacâmuri detaşabilă este concepută pentru a optimiza spaţiul şi funcţionalitatea. Puteţi aşeza până la 15 seturi de tacâ..
3.167,99Lei Fără TVA: 2.662,18Lei
AEG F88712VI0P
AEG F88712VI0P GARANTIE: 5 ANI Rezultate superioare la curăţare şi consum de apă redus la jumătate Maşina de spălat vase este dotată cu tehnologia avansată WaterSave care stochează apa de la ciclul final de clătire şi o refoloseşte la următorul ciclu pentru pre-spălarea vaselor. Astfel, economisiţi până la 50% din consumul de apă în timp ce vasele sunt spălate perfect Braț stropitor cu satelit și 5 niveluri de pulverizare Cu un braț stropitor cu satelit și 5 niveluri de pulverizare, această mașină de spălat vase ProClean™ asigură o acoperire maximă cu apă pentru toată încărcătura. Funcţie ExtraHygiene pentru eliminarea a 99,99% din bacterii Această maşină de spălat vase este dot..
3.743,62Lei Fără TVA: 3.145,90Lei
AEG HG654320NM
AEG HG654320NM GARANTIE: 5 ANI Control complet, graţie accesului frontal direct Comenzile aceste plite sunt aşezate în faţă pentru a putea fi accesate direct, oferind un control maxim al procesului de gătit. Siguranţă garantată mulţumită opririi automate Dacă flacăra se stinge în mod accidental sau dacă arzătorul este lăsat aprins pentru o perioadă foarte lungă de timp fără niciun fel de intervenţie, gazul este oprit de la sursă pentru o siguranţă perfectă. Suporturi pentru vase cu un design modern şi elegant Suporturile de vase din fontă ale plitei au un aspect modern şi profesional. Elegante şi extrem de funcţionale în acelaşi timp, acestea susţin perfect vase de toate formele şi ..
899,91Lei Fără TVA: 756,23Lei
AEG HG694340NB
AEG HG694340NB GARANTIE: 5 ANI Control deplin, datorită accesului frontal direct :Butoanele de comandă ale plitei cu gaz se află în partea din faţă, astfel încât pot fi accesate direct, asigurând un control maxim al procesului de gătire. Stabilitate maximă în timpul gătirii rapide şi intense: Designul remarcabil al grătarului acestor suporturi pentru tigăi vă oferă perfecţiunea stilului şi a performanţei. Acesta oferă stabilitate maximă în timpul gătirii rapide şi intense. Indicaţii clare ale nivelului de căldură pe ecranul LED:Afişajul LED vă indică în mod clar ce niveluri de căldură folosiţi. În acest mod puteţi controla în mod eficient procesul de preparare şi consumul de energie. ..
1.369,86Lei Fără TVA: 1.151,14Lei
AEG HG694340XB
.AEG HG694340XB GARANTIE: 5 ANI Integrare elegantă cu un finisaj de sticlă netedă Încorporarea perfectă şi designul elegant al acestei plite de tip gaz pe sticlă vă permit să o combinaţi în mod elegant cu blatul dumneavoastră de lucru şi să obţineţi o suprafaţă unică, rafinată   O prezentare discretă pentru un control precis Combinând cele mai bune elemente ale plitei cu gaz cu cea mai nouă tehnologie de iluminat, această plită utilizează indicatoare cu LED pentru a vă permite să monitorizaţi exact dimensiunea flăcării şi nivelurile de gătit. Suporturi pentru vase cu un design modern şi elegant Suporturile de vase din fontă ale plitei au un aspect modern şi profesional. Elegante şi ..
1.547,84Lei Fără TVA: 1.300,71Lei
AEG HK365407XB
AEG HK365407XB GARANTIE: 5 ANI Setări precise la îndemână Selectaţi setările de care aveţi nevoie printr-o simplă atingere. Sistemul Direktouch vă oferă acces imediat la comenzile plitei. Utilizare inteligentă a puterii pentru un consum redus de energie Cronometrul Oko vă permite să utilizaţi energia mai eficient, utilizând căldura reziduală a plitei în timpul ultimelor minute din procesul de gătit. O flexibilitate mai mare a proceselor de gătire, datorită plitei cu zone multiple Plita vă oferă o gamă largă de opţiuni pentru prepararea alimentelor: două surse de încălzire convenţionale, o zonă mare cu trei cercuri şi o zonă ovală multi-funcţională Utilizare extrem de eficientă a..
1.258,87Lei Fără TVA: 1.057,87Lei
AEG HK634200XB
AEG HK634200XB GARANTIE: 5 ANI Gătirea începe la temperatura optimă, imediat ce tigaia atinge plita Datorită sistemului de încălzire prin inducţie, plita răspunde imediat ce ia contact cu tigaia. Tigaia se va încălzi imediat la temperatura dorită, în timp ce suprafeţele din jurul acestuia vor rămâne la o temperatură normală Putere maximă atunci când aveţi nevoie Funcţia de intensificare a puterii este special concepută pentru a vă oferi o creştere imediată a temperaturii, astfel încât să puteţi începe imediat prepararea. Plita dvs. va fi întotdeauna perfect curată Datorită tehnologiei de încălzire prin inducţie, zona din jurul tigăii va rămâne la o temperatură obişnuită. Scurgeri..
1.734,82Lei Fără TVA: 1.457,83Lei
AEG HK6542H1FB
AEG HK6542H1FB GARANTIE: 5 ANI Selectaţi setările de care aveţi nevoie printr-o simplă atingere. Sistemul Direktouch vă oferă acces imediat la comenzile plitei. Cronometrul Öko vă permite să utilizaţi energia mai eficient, utilizând căldura reziduală a plitei în timpul ultimelor minute, ale procesului de gătit. Zona multiplă pentru gătit a acestei plite a fost concepută pentru a putea folosi toate vasele şi cratiţele dvs cu forme de dimensiuni mari sau atipice şi pentru a putea obţine tot timpul preparate perfecte Funcţia de intensificare a puterii este special concepută pentru a vă oferi o creştere imediată a temperaturii, astfel încât să puteţi începe imediat prepararea Pentru fie..
1.858,99Lei Fără TVA: 1.562,18Lei
Afişare 1 - 18 din 952 (53 pagini)