hote insulare cu montare deasupra unui blat de lucru
Grilă
Listă
Bosch DIB091E51 insula
Bosch DIB091E51 insula    . O inima puternica ce bate in liniste.  Gratie ventilatorului de inalta performanta si fluxului de aer optimizat din interiorul hotei, hotele Bosch care beneficiaza de tehnologia motorului EcoSilence Drive™ consuma cu 80% mai putina energie anual* decat hotele conventionale Bosch. In plus, motorul EcoSilence Drive™ nu cauzeaza frictiune mecanica. In locul pierderilor de energie, uzurii si zgomotului, beneficiezi de eficienta, rezistenta si o functionare fiabila. Nu-i asa ca suna extraordinar? * Utilizarea medie a ventilatorului: 1 ora pe zi la nivelul 2;  utilizarea medie a iluminatului: 2 ore pe zi  Caracteristici produs TIP HOTĂ: Pentru po..
3.589,99Lei Fără TVA: 3.016,80Lei
Siemens LF98BA572
Siemens LF98BA572    Hotă tip insulă – perfectă pentru bucătăriile cu insulă de gătit. Aerisire eficientă a bucătărie datorită puterii de evacuare de 870 m3/h. Extrem de silențioasă: 40 dB. Iluminarea cu LED asigură vizibilitate optimă în timpul gătirii și consum redus de energie. Treaptă intensivă pentru putere ridicată de evacuare, cu resetare automată la o treaptă inferioară după 5 min.  TIP HOTĂ: Pentru poziţionare deasupra unei insule de gătit MOD UTILIZARE / FUNCŢIONARE: Funcţionare în regim de evacuare sau de recirculare a aerului Reglare electronică a puterii cu touchControl touchControl cu Afişaj digital cu 7 segmente Treaptă Boost Treaptă Intensiv ..
4.592,00Lei Fără TVA: 3.858,82Lei
Bosch DII31JM60 , hota insulara
Hota Bosch cu montare insulara cu interior ușor de curățat cabluri ascunse, precum și muchii rotunjite, care fac curățarea să fie simplă si modul Clean Air integrat care reduce mirosurile emanate in timpul gatitului       Modul CleanAir integrat: reduce mirosurile emanate în timpul gătitului cu aproximativ 95%Control TouchSelect: selecție rapidă cu control touch a setărilor dorite și a iluminării.Rata de extragere la recirculare: la 510 m3/h, refacere rapidă a calității aerului în bucătărie.Silențioasă: performanță maximă, cu nivel minim de zgomotDetalii produsTIP HOTĂ:Pentru poziţionare deasupra unei insule de gătitEcoSilence Drive - motor BLDC (brush..
3.280,00Lei Fără TVA: 2.756,30Lei
BOSCH DII31RV60 , hota insulara Tub
Hota Bosch cu design în formă de cub si senzor pentru calitatea aerului - determină calitatea aerului și ajustează automat puterea de evacuare a hoteiAfișaj digital cu inel de control setările și lumina pot fi selectate simplu prin rotirea inelului.Senzor pentru calitatea aerului - determină calitatea aerului și ajustează automat puterea de evacuare a hotei.Rata de extragere la recirculare: la 510 m3/h, refacere rapidă a calității aerului în bucătărie.Silențioasă: performanță maximă, cu nivel minim de zgomotDetalii produsTIP HOTĂ:Pentru poziţionare deasupra unei insule de gătitEcoSilence Drive - motor BLDC (brushless)MOD UTILIZARE / FUNCŢIONARE:Nu este permisă utilizarea cu pl..
4.285,00Lei Fără TVA: 3.600,84Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)