AUTOMATE DE CAFEA-ESPRESSOARE FREE STANDING
Grilă
Listă
Miele CM 6110 BRWS
Miele CM6110 BRWS   Această cafetieră de la Miele de sine stătătoare are un finsaj negru cu cu gri, cu un display, TFT touch screen, usor de utilizat. Design-ul si calitatea cafelei pe care o prepară acestă cafetieră, o face să devină indispensabilă din bucataria unui cunoscator de cafea. Acest aparat de cafea inteligent include setări care oferă posibilitatea de a personaliza cafeau dupa parametrii pe care ii doriți dumneavoastra, având deaseamenea si programe automate pentru prepararea a 7 sortimente de cafea: Espresso, Coffee, Lungo, Latte Macchiato, Cappuccino, Caffé Latte, Ristretto. Tehnologia OneTouch for Two, preparare simultană a 2 specialităţi de cafea la atingerea unui singur buto..
4.159,57Lei Fără TVA: 3.495,44Lei
Miele CM 6110 OBSW
Miele CM 6110 OBSW Această cafetieră de la Miele de sine stătătoare are un finsaj negru cu cu gri, cu un display, TFT touch screen, usor de utilizat. Design-ul si calitatea cafelei pe care o prepară acestă cafetieră, o face să devină indispensabilă din bucataria unui cunoscator de cafea. Acest aparat de cafea inteligent include setări care oferă posibilitatea de a personaliza cafeau dupa parametrii pe care ii doriți dumneavoastra, având deaseamenea si programe automate pentru prepararea a 7 sortimente de cafea: Espresso, Coffee, Lungo, Latte Macchiato, Cappuccino, Caffé Latte, Ristretto. Tehnologia OneTouch for Two, preparare simultană a 2 specialităţi de cafea la atingerea unui singur but..
4.159,57Lei Fără TVA: 3.495,44Lei
Miele CM 6310 BRWS
Miele CM 6310 BRWS  Aceasta cafetiera de sine statatoare de la Miele are un finisaj cromat elegant si dispune de un numar de profiluri de utilizator programabile, care va permit sa personalizati bautura preferata pentru fiecare membru al familiei dvs. De la cappucino si expresso la latte macchiato, aceasta cafetiera va prepara exact bautura dorita – si o face in mod automat. Suportul de incalzire pentru cani la acest model pastreaza canile calde inaintea servirii bauturii, oprind astfel procesul de racire mult prea rapid al acestora. Detine si un buton timer in acest scop. Acest aparat va permite sa faceti doua cafele in acelasi timp, la simpla apasare a unui buton, si vine dotat cu un rec..
5.149,47Lei Fără TVA: 4.327,29Lei
Miele CM 6310 OBSW
Miele CM6310 OBSW Aceasta cafetiera de sine statatoare de la Miele are un finisaj cromat elegant si dispune de un numar de profiluri de utilizator programabile, care va permit sa personalizati bautura preferata pentru fiecare membru al familiei dvs. De la cappucino si expresso la latte macchiato, aceasta cafetiera va prepara exact bautura dorita – si o face in mod automat. Suportul de incalzire pentru cani la acest model pastreaza canile calde inaintea servirii bauturii, oprind astfel procesul de racire mult prea rapid al acestora. Detine si un buton timer in acest scop. Acest aparat va permite sa faceti doua cafele in acelasi timp, la simpla apasare a unui buton, si vine dotat cu un recipi..
5.119,48Lei Fără TVA: 4.302,08Lei
Miele CM 7300
Miele CM 7300 Această cafetieră de la Miele de sine stătătoare are un finsaj negru cu cu gri, cu un display, C touch, usor de utilizat. Design-ul si calitatea cafelei pe care o prepară acestă cafetieră, o face să devină indispensabilă din bucataria unui cunoscator de cafea. Acest aparat de cafea inteligent include setări care oferă posibilitatea de a personaliza cafeaua dupa parametrii pe care ii doriți dumneavoastra, având deaseamenea si programe automate pentru prepararea a 20 sortimente de bauturi diferite: Espresso, Cafea, Cafea lunga, Latte Macchiato, Cappuccino, Caffé Latte, Ristretto, Long Black, Caffe Americano, Café au lait, Flat White, Espresso macchiato, Cappuccino italiano, Cea..
7.919,19Lei Fără TVA: 6.654,78Lei
Miele CM 7500
Miele CM 7500 Această cafetieră de la Miele de sine stătătoare are un finsaj negru cu cu gri, cu un display, C touch, usor de utilizat. Design-ul si calitatea cafelei pe care o prepară acestă cafetieră, o face să devină indispensabilă din bucataria unui cunoscator de cafea. Acest aparat de cafea inteligent include setări care oferă posibilitatea de a personaliza cafeaua dupa parametrii pe care ii doriți dumneavoastra, având deaseamenea si programe automate pentru prepararea a 20 sortimente de bauturi diferite: Espresso, Cafea, Cafea lunga, Latte Macchiato, Cappuccino, Caffé Latte, Ristretto, Long Black, Caffe Americano, Café au lait, Flat White, Espresso macchiato, Cappuccino italiano, Cea..
9.584,02Lei Fără TVA: 8.053,80Lei
New
SMEG ECF01CREU Espressor
SMEG Espressor cafea RETRO '50 crem,logo 3d,optiune capuccino ajustabil, temperatura cafea ajustabila, baza placata cu crom,design retroDesign:Design retroCuloare: cremLogo 3DBaza placata cu cromFunctii:1 cana/2 caniOptiune aburiOptiune cappuccino ajustabilTemperatura cafea ajustabilaDuritate apa ajustabilaPosibilitate furnizare apa caldaIndicator luminos decalcifiereButon On/Off cu oprire automataSpecificatii tehnice:Sistem de incalzire thermoblock15 bariSuport de filtru din inox pentru cafea macinata (1/2 cani) sau capsule de hartieSistem antipicurarePanou control facilRezervor apa de 1l (cu filtru apa optional)Picioruse antialunecareIncluse: 3 filtre1 masuraGreutate neta: 5 kgLungime cabl..
1.850,00Lei Fără TVA: 1.554,62Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)