Grilă
Listă
Bosch BGS5220 bagless
Bosch BGS5220 Incredibil de puternic. Incredibil de silențios. Bagless 100% Sistemul QuattroPower: tehnologia de înaltă performanţă de la Bosch pentru rezultate de curăţare extraordinare, cu un consum de energie redus. Tehnologie unică SensorBagless™: incredibil de silențios și de puternic cu întreținere minimă SelfClean System complet automat: curățarea automată a filtrului de praf. Filtru igienic HEPA lavabil: ideal pentru persoanele care suferă de alergii - fără costuri de înlocuire. Se încadrează în clasa A de emisie a prafului. Nivel redus de zgomot (71dB[A]) datorită tehnologiei integrate SilenceSound Caracteristici produs PERFORMANȚĂ: Sistemul QuattroPower: tehnologia de î..
1.468,35Lei Fără TVA: 1.233,91Lei
Hurom HH-DBE06 gri
                                                            HUROM HH-DBE06 Modelul Hurom HH este storcătorul care se pretează cel mai bine la utilizare intensă. Are motorul și reductorul reproiectate iar bolul este din Tritan, cea mai nouă generație de materiale plastice utilizate în industria electrocasnicelor, acest material nu are în compoziție niciun fel de substanță cunoscută sau bănuită că ar fi dăunătoare sănătății. Designul său deosebit a câștigat numeroase premii internaționale (reddot Design Award 2013). Specificații tehnice: Tensiune de alimentare: 230-240 V Frecvență: 50 Hz Consum: 150 W Rotații pe minut: 70 rpm Dimensiunea bolului: 500 ml Lungimea cablului: 1,4 m Motor: cu i..
1.299,00Lei Fără TVA: 1.091,60Lei
HUROM ELITE HH-DBE11 gri
HUROM ELITE HH-DBE11 gri Așteptarea a luat sfârșit! Noul HH Elite se prezintă în fața dumneavoastră cu o sumedenie de îmbunătățiri dintre care amintim: 1. Ax melcat dublu – design nou, tehnologie nouă, ax melcat cu două emisfere pentru optimizarea cantității și calității sucului obținut. Acum, o rotație completă a axului melcat înseamnă tăiere dublă, astfel, viteza de stoarcere va fi comparabilă cu a unui storcător din generația anterioară. Forma nouă face și ca axul melcat să fie mai ușor de curățat 2. Sită nouă, tehnologie revoluționară – Noul model de sită oferă o stoarcere perfectă, mai mult suc, este mai durabilă, mai simplu de montat și întreținut. Este fabricată din același mate..
1.850,00Lei Fără TVA: 1.554,62Lei
HUROM ELITE HH-EBE11 rosu
HUROM ELITE HH-EBE11 rosu Așteptarea a luat sfârșit! Noul HH Elite se prezintă în fața dumneavoastră cu o sumedenie de îmbunătățiri dintre care amintim: 1. Ax melcat dublu – design nou, tehnologie nouă, ax melcat cu două emisfere pentru optimizarea cantității și calității sucului obținut. Acum, o rotație completă a axului melcat înseamnă tăiere dublă, astfel, viteza de stoarcere va fi comparabilă cu a unui storcător din generația anterioară. Forma nouă face și ca axul melcat să fie mai ușor de curățat 2. Sită nouă, tehnologie revoluționară – Noul model de sită oferă o stoarcere perfectă, mai mult suc, este mai durabilă, mai simplu de montat și întreținut. Este fabricată din același mat..
1.850,00Lei Fără TVA: 1.554,62Lei
HUROM GH-SBE06 CHEF
HUROM GH-SBE06 CHEF Hurom GH Chef redefinește conceptul de multifuncționalitate! Noua apariție de la Hurom este succesorul aparatului Hurom DA-1000, aduce numeroase îmbunătățiri atât tehnice cât și de design, Hurom GH Chef fiind la momentul actual cel mai avansat storcător orizontal cu presare la rece din gama propusă de Hurom. Hurom pune accent pe detalii, maniera de prezentare a noului storcător orizontal fiind una impecabilă, pachetul conține numeroase duze pe care le puteți ajusta pentru a obține pateuri din vegetale, spaghete, diverse combinații de dieta raw-vegană, etc. GH Chef beneficiază de un nou sistem de ajustare al presiunii de stoarcere iar în manualul de utilizare al aparat..
1.499,00Lei Fără TVA: 1.259,66Lei
Hurom HE-DBE04 GRI
Storcator de fructe Hurom Slow Juicer HE-DBE04  Stoarce orice tip de rădăcinoase: morcov, telină, sfeclă roșie, ridiche, cartof, ghimbir, etc. Stoarce orice tip de frunze: pătrunjel, iarbă de grau, iarbă de orz, iarbă de lucernă, frunze de spanac, telină sau salată, etc. Puteti să mai preparati lapte de soia si de migdale. Face sucuri deosebite din orice tip de legume si fructe zemoase: citrice, mere, pere, pepene, castravete, rosii, kiwi, căpsuni, cirese, visine (fără samburi), rodie etc.Hurom a patentat pentru prima data in lume tehnologia LSTS (Low Speed Type Screw) cu ajutorul careia se obtine un suc cu gust natural, culoare originala, mai multe vitamine, enzime si nutrienti.Prin ut..
1.199,00Lei Fără TVA: 1.007,56Lei
HUROM HE-IBE04 alb fildes
HUROM HE-IBE04 alb fildes Stoarce orice tip de rădăcinoase: morcov, telină, sfeclă roșie, ridiche, cartof, ghimbir, etc. Stoarce orice tip de frunze: pătrunjel, iarbă de grau, iarbă de orz, iarbă de lucernă, frunze de spanac, telină sau salată, etc. Puteti să mai preparati lapte de soia si de migdale. Face sucuri deosebite din orice tip de legume si fructe zemoase: citrice, mere, pere, pepene, castravete, rosii, kiwi, căpsuni, cirese, visine (fără samburi), rodie etc.Hurom a patentat pentru prima data in lume tehnologia LSTS (Low Speed Type Screw) cu ajutorul careia se obtine un suc cu gust natural, culoare originala, mai multe vitamine, enzime si nutrienti.Prin utilizarea acestei noi t..
1.199,00Lei Fără TVA: 1.007,56Lei
HUROM HE-RBE04 rosu
HUROM HE-RBE04 rosu Stoarce orice tip de rădăcinoase: morcov, telină, sfeclă roșie, ridiche, cartof, ghimbir, etc. Stoarce orice tip de frunze: pătrunjel, iarbă de grau, iarbă de orz, iarbă de lucernă, frunze de spanac, telină sau salată, etc. Puteti să mai preparati lapte de soia si de migdale. Face sucuri deosebite din orice tip de legume si fructe zemoase: citrice, mere, pere, pepene, castravete, rosii, kiwi, căpsuni, cirese, visine (fără samburi), rodie etc.Hurom a patentat pentru prima data in lume tehnologia LSTS (Low Speed Type Screw) cu ajutorul careia se obtine un suc cu gust natural, culoare originala, mai multe vitamine, enzime si nutrienti.Prin utilizarea acestei noi tehnolo..
1.199,00Lei Fără TVA: 1.007,56Lei
HUROM HG-EBE11 rosu
HUROM HG-EBE11 rosu Modelul de lux HUROM HG este un storcător ultra-lent (42 rotații pe minut), fiind destinat mai ales celor care își doresc mai multă pulpă în suc sau celor care prepară multe sucuri din frunze. Are carcasa din inox și butonul nichelat, finisaje de lux care îl diferențiază de restul storcătoarelor disponibile pe piață. Bolul de 500 de ml vă ajută să mixați o cantitate mai mare de suc în interiorul aparatului iar garanția extinsă la 10 ani pentru motor este dovada clară a calității. Specificații tehnice: Tensiune de alimentare: 230-240 VFrecvență: 50 HzConsum: 150 WRotații pe minut: 42 rpmDimensiunea bolului: 500 mlLungimea cablului: 1,4 mMotor: cu inducție, monofazatGreu..
1.999,00Lei Fără TVA: 1.679,83Lei
HUROM HG-SBE11 gri
HUROM HG-SBE11 gri Modelul de lux HUROM HG este un storcător ultra-lent (42 rotații pe minut), fiind destinat mai ales celor care își doresc mai multă pulpă în suc sau celor care prepară multe sucuri din frunze. Are carcasa din inox și butonul nichelat, finisaje de lux care îl diferențiază de restul storcătoarelor disponibile pe piață. Bolul de 500 de ml vă ajută să mixați o cantitate mai mare de suc în interiorul aparatului iar garanția extinsă la 10 ani pentru motor este dovada clară a calității. Specificații tehnice: Tensiune de alimentare: 230-240 VFrecvență: 50 HzConsum: 150 WRotații pe minut: 42 rpmDimensiunea bolului: 500 mlLungimea cablului: 1,4 mMotor: cu inducție, monofazatGreut..
1.999,00Lei Fără TVA: 1.679,83Lei
Hurom HH-DBE10 Gri  HH+
Hurom HH-DBE10 Gri   HH+ Garanție: 10 ani pentru motor, 2 ani pentru restul părților Hurom HH+ este un aparat cu un raport excelent calitate-preț. Acest aparat combină îmbunătățirile Hurom, specifice celei de-a doua generații cu ușurința în utilizare oferită de aparatele de primă generație. Acest aparat este în esență un HH Elite căruia îi lipsește clapeta de control a evacuării resturilor, eficiența fiind apropiată de cea a modelului HH Elite. Hurom HH+ este varianta mai accesibilă a modelului HH Elite, însă din punct de vedere tehnic, asemănările cu acesta sunt foarte mari. Beneficiază de un ax melcat cu două părți tăietoare, stoarcere ultra-lentă la 43 de rotații pe minut, ceea ce î..
1.499,00Lei Fără TVA: 1.259,66Lei
HUROM HH-EBE06 rosu
HUROM HH-EBE06 rosu Modelul Hurom HH este storcătorul care se pretează cel mai bine la utilizare intensă. Are motorul și reductorul reproiectate iar bolul este din Tritan, cea mai nouă generație de materiale plastice utilizate în industria electrocasnicelor, acest material nu are în compoziție niciun fel de substanță cunoscută sau bănuită că ar fi dăunătoare sănătății. Designul său deosebit a câștigat numeroase premii internaționale (reddot Design Award 2013). Specificații tehnice: Tensiune de alimentare: 230-240 V Frecvență: 50 Hz Consum: 150 W Rotații pe minut: 70 rpm Dimensiunea bolului: 500 ml Lungimea cablului: 1,4 m Motor: cu inducție, monofazat Greutate: 6,1 kg Dimensiuni: Lu..
1.300,00Lei Fără TVA: 1.092,44Lei
HUROM HH-EBE10 ROSU HH+
HUROM HH-EBE10 ROSU HH+ Garanție: 10 ani pentru motor, 2 ani pentru restul părților Hurom HH+ este un aparat cu un raport excelent calitate-preț. Acest aparat combină îmbunătățirile Hurom, specifice celei de-a doua generații cu ușurința în utilizare oferită de aparatele de primă generație. Acest aparat este în esență un HH Elite căruia îi lipsește clapeta de control a evacuării resturilor, eficiența fiind apropiată de cea a modelului HH Elite. Hurom HH+ este varianta mai accesibilă a modelului HH Elite, însă din punct de vedere tehnic, asemănările cu acesta sunt foarte mari. Beneficiază de un ax melcat cu două părți tăietoare, stoarcere ultra-lentă la 43 de rotații pe minut, ceea ce îns..
1.699,00Lei Fără TVA: 1.427,73Lei
HUROM HH-WBE06 alb fildes
HUROM HH-WBE06 alb fildes Modelul Hurom HH este storcătorul care se pretează cel mai bine la utilizare intensă. Are motorul și reductorul reproiectate iar bolul este din Tritan, cea mai nouă generație de materiale plastice utilizate în industria electrocasnicelor, acest material nu are în compoziție niciun fel de substanță cunoscută sau bănuită că ar fi dăunătoare sănătății. Designul său deosebit a câștigat numeroase premii internaționale (reddot Design Award 2013). Specificații tehnice: Tensiune de alimentare: 230-240 V Frecvență: 50 Hz Consum: 150 W Rotații pe minut: 70 rpm Dimensiunea bolului: 500 ml Lungimea cablului: 1,4 m Motor: cu inducție, monofazat Greutate: 6,1 kg Dimensiuni..
1.300,00Lei Fără TVA: 1.092,44Lei
Hurom HH-WBE10 Alb Fildes HH+
 Hurom HH-WBE10 Alb Fildes  HH+  Garanție: 10 ani pentru motor, 2 ani pentru restul părților Hurom HH+ este un aparat cu un raport excelent calitate-preț. Acest aparat combină îmbunătățirile Hurom, specifice celei de-a doua generații cu ușurința în utilizare oferită de aparatele de primă generație. Acest aparat este în esență un HH Elite căruia îi lipsește clapeta de control a evacuării resturilor, eficiența fiind apropiată de cea a modelului HH Elite. Hurom HH+ este varianta mai accesibilă a modelului HH Elite, însă din punct de vedere tehnic, asemănările cu acesta sunt foarte mari. Beneficiază de un ax melcat cu două părți tăietoare, stoarcere ultra-lentă la 43 de rotații pe minut, ce..
1.699,00Lei Fără TVA: 1.427,73Lei
Miele C3 Brilliant EcoLine Plus
Miele C3 Brilliant EcoLine Plus Garantie: 10 ani Pentru a asigura utilizarea de lungă durată a produsului, aspiratoarele Miele sunt supuse unor teste epuizante, fiind fabricate și testate pentru a rezista cel puțin 20 de ani. Dotat cu noua perie inteligentă AirTeQ, extrem de etanșă cu suprafața de aspirare, acest model reproduce performanța unui aspirator de 2200 W folosind doar 800 W, astfel consumul de energie este minim iar performanțele de aspirare îmbunătățite. Această perie asigură o performanță de curățare cu 10% mai bună decât periile noastre standard.  Cel mai bun aspirator de la Miele. Un model foarte special, din noua serie, ce combina toate dotările inovatoare într-un singur a..
2.274,77Lei Fără TVA: 1.911,57Lei
Miele C3 TotalCare PowerLine
Miele C3 TotalCare PowerLine Garantie:10 ani Pentru a asigura utilizarea de lungă durată și cu plăcere a produsului, aparatele sunt supuse unor teste epuizante într-un laborator Miele. Toate aspiratoarele Miele sunt fabricate și testate să reziste cel putin 20 de ani. Bun la toate - pentru orice problemă de curățare Aspiratorul de tip cilindru cu putere de 1200 W putere aspiră cu ușurință murdăria și o depozitează în sacii speciali Miele HyClean 3D Efficiency, de unică folosință, cu 9 straturi și o capacitate cu 20% mai mare decât sacii anteriori. Capacul igienic și sistemul de închidere HyClose garantează curățenia în interiorul aspiratorului respectiv a motorului acestuia timp de 20 de a..
1.404,86Lei Fără TVA: 1.180,55Lei
Miele CM 6110 BRWS
Miele CM6110 BRWS   Această cafetieră de la Miele de sine stătătoare are un finsaj negru cu cu gri, cu un display, TFT touch screen, usor de utilizat. Design-ul si calitatea cafelei pe care o prepară acestă cafetieră, o face să devină indispensabilă din bucataria unui cunoscator de cafea. Acest aparat de cafea inteligent include setări care oferă posibilitatea de a personaliza cafeau dupa parametrii pe care ii doriți dumneavoastra, având deaseamenea si programe automate pentru prepararea a 7 sortimente de cafea: Espresso, Coffee, Lungo, Latte Macchiato, Cappuccino, Caffé Latte, Ristretto. Tehnologia OneTouch for Two, preparare simultană a 2 specialităţi de cafea la atingerea unui singur buto..
4.159,57Lei Fără TVA: 3.495,44Lei
Afişare 1 - 18 din 39 (3 pagini)