Electrocasnice mari

Grilă
Listă
AEG S53620CTX2 inox antiamprenta
AEG S53620CTX2 Păstrare la o calitate superioară a alimentelor şi nutrienţilor Această combină frigorifică este concepută cu tehnologie profesională. Sistemul ProFresh menţine nivelul optim de umiditate în frigider, în aşa fel ca alimentele proaspete rămân la o calitate superioară mai mult timp. Clasa A++ – cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase Păstraţi-vă mâncarea cu o eficienţă energetică sporită - utilizând această combină frigorifică din clasa A++. Clasa energetică A++ este cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase Alimente perfect proaspete datorită condiţiilor controlate de păstrare Tehnologia Dynam..
2.560,00Lei Fără TVA: 2.151,26Lei
AEG S83520CMX2 inox antiamprenta
AEG S83520CMX2 Tehnologie profesională pentru congelare fără gheaţă şi prospeţime care durează mai mult Combinele frigorifice ProFresh utilizează tehnologie profesională cu sisteme de răcire separate. Acestea asigură climatul ideal în frigider pentru păstrarea optimă a alimentelor proaspete şi conservarea perfectă, fără gheaţă, în congelator Clasa A++ – cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase Păstraţi-vă mâncarea cu o eficienţă energetică sporită - utilizând această combină frigorifică din clasa A++. Clasa energetică A++ este cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase. Condiţii optime pentru depozitarea cărnii..
3.467,99Lei Fără TVA: 2.914,28Lei
AEG S83920CMXF inox antiamprenta
AEG S83920CMXF Tehnologie profesională pentru congelare fără gheaţă şi prospeţime care durează mai mult Combinele frigorifice ProFresh utilizează tehnologie profesională cu sisteme de răcire separate. Acestea asigură climatul ideal în frigider pentru păstrarea optimă a alimentelor proaspete şi conservarea perfectă, fără gheaţă, în congelator Clasa A++ – cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase Păstraţi-vă mâncarea cu o eficienţă energetică sporită - utilizând această combină frigorifică din clasa A++. Clasa energetică A++ este cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase. Condiţii optime pentru depozitarea cărnii..
3.845,00Lei Fără TVA: 3.231,09Lei
BOSCH GSN36AI31 NO FROST
                                           Congelator Bosch GSN36AI31 NO FROST INOX  NoFrost: niciodată nu va mai fi necesar să dezgheți aparatul datorită sistemului NoFrost – câștigi timp și energie. FreshSense: garantează o temperatura interioară constantă – alimentele rămân mai mult timp proaspete. VarioZone: flexibilitate sporită în congelator datorită posibilității de îndepartare a rafturilor de sticlă și a sertarelor. Clasa A++: eficiență energetică ridicată. Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de efic..
3.824,55Lei Fără TVA: 3.213,91Lei
BOSCH HCA744350
BOSCH HCA744350 Afișaj electronic cu ceas și funcție de programare. Convecțier cu aer 3D Plus: datorită distribuției optime a aerului, obții rezultate perfecte chiar și la gătirea pe până la 3 nivele simultan. Eficienţă energetică A: cele mai bune rezultate la gătit cu consum de energie de redus. SoftClose - ușă cu sistem de amortizare la închidere. Încălzire rapidă: reducerea timpului de încălzire cu până la 30%, cu același consum de energie. Detalii produs   TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor XXL (66 l) cu GranitEmail Cuptor multifuncțional 3D Plus - 8 funcții: Încălzire superioară / inferioară, Încălzire inferioară, Convecţie aer 3D Plus, Grill cu convecţie aer, Gri..
3.520,84Lei Fără TVA: 2.958,69Lei
BOSCH HGA345150E
BOSCH HGA345150E Afișaj electronic cu funcție de timer Eficienţă energetică A: cele mai bune rezultate la gătit cu consum de energie de redus. Rotisor - rumenire perfectă. Ușă cu deschidere rabatabilă pentru acces facil la interiorul cuptorului. TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor convenţional pe gaz 2 funcţii de gătire: Încălzire inferioară cu gaz, Grill variabil - suprafață mare Rotisor SISTEME DE ACCES CUPTOR: Suporturi pentru tăvi, Suporturi telescopice - accesorii opţionale PUTERE ȘI ZONE DE GĂTIRE: Plită pe gaz 1 arzător mare, 2 arzătoare normale,1 arzător economic Arzător mare (faţă-stânga) 3 kW Arzător normal (spate-stânga) 1.7 kW Arzător normal (spate-dre..
2.395,97Lei Fără TVA: 2.013,42Lei
BOSCH HGD745250
BOSCH HGD745250 Afișaj electronic cu ceas și funcție de programare. Convecțier cu aer 3D Plus: datorită distribuției optime a aerului, obții rezultate perfecte chiar și la gătirea pe până la 3 nivele simultan. Eficienţă energetică A: cele mai bune rezultate la gătit cu consum de energie de redus. Ușă cu deschidere rabatabilă pentru acces facil la interiorul cuptorului. Încălzire rapidă: reducerea timpului de încălzire cu până la 30%, cu același consum de energie. TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor multifuncţional 3D Plus 8 funcţii de gătire: Dezghețare, Convecţie aer 3D Plus, Încălzire superioară/inferioară, Pizza, Grill cu convecţie aer, Încălzire inferioară, Grill variabil..
2.562,45Lei Fără TVA: 2.153,32Lei
BOSCH HGD745255R
BOSCH HGD745255R Detalii produs   TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor multifuncţional 3D Plus 8 funcţii de gătire: Dezghețare, Convecţie aer 3D Plus, Încălzire superioară/inferioară, Pizza, Grill cu convecţie aer, Încălzire inferioară, Grill variabil - suprafață mică, Grill variabil - suprafață mare Cuptor XXL (66 l) cu GranitEmail PUTERE ȘI ZONE DE GĂTIRE: 1 arzător mare, 2 arzătoare normale,1 arzător economic Arzător mare (faţă-stânga) 3 kW Arzător normal (spate-stânga) 1.7 kW Arzător normal (spate-dreapta) 1.7 kW Arzător economic (faţă-dreapta) 1 kW Duze pentru GPL(28-30/37 mbar) incluse CONFORT: Afişaj digital cu programator electronic pentru pornire şi op..
2.696,31Lei Fără TVA: 2.265,81Lei
BOSCH HGD747355F
BOSCH HGD747355F Afișaj electronic cu ceas și funcție de programare. Convecțier cu aer 3D Plus: datorită distribuției optime a aerului, obții rezultate perfecte chiar și la gătirea pe până la 3 nivele simultan. Eficienţă energetică A: cele mai bune rezultate la gătit cu consum de energie de redus. SoftClose - ușă cu sistem de amortizare la închidere. Încălzire rapidă: reducerea timpului de încălzire cu până la 30%, cu același consum de energie. Detalii produs   TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor multifuncţional 3D Plus 8 funcţii de gătire: Dezghețare, Convecţie aer 3D Plus, Încălzire superioară/inferioară, Pizza, Grill cu convecţie aer, Încălzire inferioară, Grill vari..
3.222,75Lei Fără TVA: 2.708,19Lei
BOSCH KAD90VI20
BOSCH KAD90VI20   NoFrost: niciodată nu va mai fi necesar să dezgheți aparatul datorită sistemului NoFrost – câștigi timp și energie. Dispenser de apă și gheață: distribuie apă rece și cuburi de gheață la o atingere de buton. MultiAirflow System: circularea constantă a aerului pe toate nivelurile – pentru prospețime mai îndelungată. TouchControl: reglarea comodă a temperaturii prin intermediul afişajului electronic. Sertar pentru legume/fructe cu bază ondulată: protejează fructele și legumele de condens Detalii produs   PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A+ Consum de energie: 436 kWh/an Capacitat..
6.499,99Lei Fără TVA: 5.462,18Lei
Bosch KAG90AI20 side by side
Bosch KAG90AI20     NoFrost: niciodată nu va mai fi necesar să dezgheți aparatul; datorită sistemului NoFrost câștigi timp și energie. HomeBar: oferă acces facil la băuturile răcoritoare și previne pierderea de energie FreshProtect Box cu 3 trepte proprii de temperatură - compartiment ideal pentru păstrare fructe și legume, lactate, pește și carne. Dispenser de apă și gheață: distribuie apă rece și cuburi de gheață la o atingere de buton MultiAirflow System: circularea constantă a aerului pe toate nivelurile – pentru prospețime mai îndelungată Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A+ ..
6.850,00Lei Fără TVA: 5.756,30Lei
BOSCH KGE36AW42
Combina frigorifica BOSCH KGE36AW402   VarioZone: flexibilitate sporită în congelator datorită posibilității de îndepartare a rafturilor de sticlă și a sertarelor. Clasa de eficiență energetică A+++: consum de energie extrem de redus. ChillerBox: temperaturi mai joase decât în restul frigiderului - menține carnea și peștele proaspete mai mult timp. CrisperBox: fructele și legumele rămân proaspete mai mult timp, datorită sistemului de control al umidității. Tehnologie LowFrost: mai puţină gheaţă în congelator, întreţinere uşoară şi consum redus de energie. Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energ..
2.888,67Lei Fără TVA: 2.427,45Lei
Bosch KGE39BL41
Bosch KGE39BL41   ChillerBox: temperaturi mai joase decât în restul frigiderului - menține carnea și peștele proaspete mai mult timp CrisperBox: fructele și legumele rămân proaspete mai mult timp, datorită sistemului de control al umidității.   Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A+++ Consum de energie: 156 kWh/an Capacitate totală netă: 339 l Capacitate netă frigider: 250 l Capacitate netă congelator: 89 l, *(***) CONFORT ŞI SIGURANŢĂ AirFresh Filter - filtru carbon activ împotriva mirosurilor Funcţie Holiday (Vacanţă) Reglare electronică a temperaturii, afişaj exterior (di..
3.031,52Lei Fără TVA: 2.547,50Lei
BOSCH KGE49BI40
Combina frigorifica Bosch KGE39BI40 (cu usi inox EasyClean)       FlexShelf: spațiu suplimentar de depozitare cu ajutorul raftului pliabil. Tehnologie LowFrost: mai puţină gheaţă în congelator, întreţinere uşoară şi consum redus de energie.. Clasa de eficiență energetică A+++: consum de energie extrem de redus. CrisperBox: fructele și legumele rămân proaspete mai mult timp, datorită sistemului de control al umidității. ChillerBox: temperaturi mai joase decât în restul frigiderului - menține carnea și peștele proaspete mai mult timp Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A+++ Consum de energie: 175 kWh/an Capacitate totală netă: 413 l Cap..
3.754,81Lei Fără TVA: 3.155,31Lei
Bosch KGF56PI40
Bosch KGF56PI40   VitaFresh pro: datorită tehnologiei 0°C și ajustarea nivelului de umiditate, alimentele își păstreaza prospețimea de până la 3 ori mai mult. Volum XXL: extra volum pentru alimentele și preparatele tale. Premium TouchControl: 3 zone de temperatură ce pot fi reglate independent. Iluminare Premium LED: iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, atât din lateriale cât și din plafon. Detalii produs   PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Tara de origine: TR (Turcia) Clasa de eficienţă energetică: A+++ Consum de energie: 216 kWh/an Capacitate totală netă: 480 l Nivel de zgomot: 42 dB(A) re 1 pW ..
5.336,61Lei Fără TVA: 4.484,55Lei
Bosch KGF56SB40
Bosch KGF56SB40    VitaFresh pro: datorită tehnologiei 0°C și ajustarea nivelului de umiditate, alimentele își păstreaza prospețimea de până la 3 ori mai mult. Volum XXL: extra volum pentru alimentele și preparatele tale. Premium TouchControl: 3 zone de temperatură ce pot fi reglate independent. Iluminare Premium LED: iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, atât din lateriale cât și din plafon. Detalii produs   PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Tara de origine: TR ( Turcia) Clasa de eficienţă energetică: A+++ Consum de energie: 216 kWh/an Capacitate totală netă: 480 l Nivel de zgomot: 42 dB(A) re 1..
6.174,56Lei Fără TVA: 5.188,70Lei
BOSCH KGN36SQ31 NO FROST
                                            BOSCH KGN36SQ31 ColorGlass QUARTZ NoFrost: niciodată nu va mai fi necesar să dezgheți aparatul datorită sistemului NoFrost – câștigi timp și energie. ChillerBox: temperaturi mai joase decât în restul frigiderului - menține carnea și peștele proaspete mai mult timp. Ușă ColorGlass: design rafinat și modern. FreshSense: garantează o temperatura interioară constantă – alimentele rămân mai mult timp proaspete. Sertar HydroFresh cu control de umiditate - fructele şi legumele se păstrează proaspete pe o perioadă ma..
5.736,83Lei Fără TVA: 4.820,86Lei
Bosch KGN36SR31 NO FROST
Bosch KGN36SR31 Sertar HydroFresh cu control de umiditate - fructele şi legumele se păstrează proaspete pe o perioadă mai lungă de până la 2 ori FreshSense: garantează o temperatura interioară constantă – alimentele rămân mai mult timp proaspete Ușă ColorGlass: design rafinat și modern ChillerBox: temperaturi mai joase decât în restul frigiderului - menține carnea și peștele proaspete mai mult timp NoFrost: niciodată nu va mai fi necesar să dezgheți aparatul datorită sistemului NoFrost – câștigi timp și energie Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A++ Consum de energie: 238 kWh/an Capaci..
5.736,83Lei Fără TVA: 4.820,86Lei
Afişare 1 - 18 din 300 (17 pagini)