Electrocasnice mari

Grilă
Listă
AEG 47095VD-MN
AEG 47095VD-MN GARANTIE: 5 ANI Funcţie potrivită pentru fiecare fel de mâncare Cuptorul mare şi multi-funcţional al acestui aragaz are 9 funcţii separate de gătit pentru rezultate extraordinare, indiferent ce decideţi să gătiţi. Acces facil pentru o curățare profundă Ușa de sticlă a acestui cuptor poate fi scoasă complet, ceea ce vă permite să o curățați și mai bine și vă oferă acces facil la spațiul din interiorul cuptorului. O plită ceramică adaptabilă, care se curăţă rapid Cu zona multifuncţională, concepută pentru o gamă largă de oale şi tigăi, această plită ceramică poate realiza orice sarcină – iar suprafaţa de sticlă durabilă se şterge foarte uşor. Reconfiguraţi cuptor..
2.033,79Lei Fără TVA: 1.709,07Lei
AEG 47095VD-WN
AEG 47095VD-WN GARANTIE: 5 ANI Funcţie potrivită pentru fiecare fel de mâncare Cuptorul mare şi multi-funcţional al acestui aragaz are 9 funcţii separate de gătit pentru rezultate extraordinare, indiferent ce decideţi să gătiţi. Acces facil pentru o curățare profundă Ușa de sticlă a acestui cuptor poate fi scoasă complet, ceea ce vă permite să o curățați și mai bine și vă oferă acces facil la spațiul din interiorul cuptorului. O plită ceramică adaptabilă, care se curăţă rapid Cu zona multifuncţională, concepută pentru o gamă largă de oale şi tigăi, această plită ceramică poate realiza orice sarcină – iar suprafaţa de sticlă durabilă se şterge foarte uşor Reconfiguraţi cuptor..
1.814,81Lei Fără TVA: 1.525,05Lei
AEG 47995IQ-MN ( electric + inductie)
AEG 47995IQ-MN GARANTIE: 5 ANI Funcţie potrivită pentru fiecare fel de mâncare Cuptorul mare şi multi-funcţional al acestui aragaz are 9 funcţii separate de gătit pentru rezultate extraordinare, indiferent ce decideţi să gătiţi Acces facil pentru o curățare profundă Ușa de sticlă a acestui cuptor poate fi scoasă complet, ceea ce vă permite să o curățați și mai bine și vă oferă acces facil la spațiul din interiorul cuptorului. Căldură extrem de rapidă şi precisă cu ajutorul tehnologiei inducţiei Gătitul prin inducţie este atât de rapid încât puteţi regla căldura instant. În plus, încălzeşte doar vasul, oferind căldură exact unde este nevoie O suprafaţă netedă pentru o curăţare efi..
2.807,71Lei Fără TVA: 2.359,42Lei
AEG F66702W0P
AEG F66702W0P GARANTIE: 5 ANI Curățare superioară și cea mai bună îngrijire a paharelor- Noua generație de mașini de spălat vase ProClean™ vă oferă suport suplimentar pentru paharele delicate, graţie sistemelor de îngrijire a paharelor SoftGrip și SoftSpikes. Încărcare şi descărcare uşoare pentru toate ustensilele – chiar şi a celor lungi şi voluminoase Tava pentru tacâmuri detaşabilă este concepută pentru a optimiza spaţiul şi funcţionalitatea. Puteţi aşeza până la 15 seturi de tacâmuri. În plus, tava este dotată cu un canal special pentru ustensilele lungi şi voluminoase. Acțiune de curățare rapidă atunci când timpul este prețios-Funcția "Economie timp" vă permite să vă spălați..
2.879,70Lei Fără TVA: 2.419,92Lei
AEG F67732M0P
AEG F67732M0P GARANTIE: 5 ANI Rezultate superioare la curăţare şi consum de apă redus la jumătate Maşina de spălat vase este dotată cu tehnologia avansată WaterSave care stochează apa de la ciclul final de clătire şi o refoloseşte la următorul ciclu pentru pre-spălarea vaselor. Astfel, economisiţi până la 50% din consumul de apă în timp ce vasele sunt spălate perfect. Suporturi SoftGrip pentru pahare de vin pentru o îngrijire superioară a paharelor Pentru o îngrijire mai bună a paharelor, această maşină de spălat vase are suporturi SoftGrip pentru pahare, care fixează paharele foarte sigur şi delicat într-o poziţie optimă. Încărcare şi descărcare uşoare pentru toate ustensilele –..
3.257,67Lei Fără TVA: 2.737,53Lei
AEG F77420M0P independenta
AEG F77420M0P GARANTIE: 5 ANI Sistemul ProClean™ asigură o curăţare excelentă chiar şi la încărcăturile cele mai aglomerate datorită braţului unic cu dublă rotaţie combinat cu 5 niveluri de pulverizare. Un aparat din clasa A++ utilizează cu 21% mai puţină energie decât cele din clasa A, la o comparaţie între clase. Acest model din clasa A++ are şi o funcţie unică de Oprire automată – nu utilizează niciun pic de energie după terminarea ciclului. Pentru a preveni căderea paharelor şi spargerea acestora, coşul superior este dotat cu SoftSpikes din cauciuc pentru a le proteja şi stabiliza Programul pentru sticlă, în combinaţie cu SoftSpikes din cauciuc, protejează de zgârieturi şi sparger..
2.394,75Lei Fără TVA: 2.012,40Lei
AEG F99709M0P
AEG F99709M0P GARANTIE: 5 ANI Curățare superioară cu un consum minim de energie Cu această nouă generație de mașini de spălat vase ProClean™, obțineți un nivel superior de curățare la fiecare încărcătură. Tehnologia inovatoare asigură o utilizare redusă a energie Suporturi SoftGrip pentru pahare de vin pentru o îngrijire superioară a paharelor Pentru o îngrijire mai bună a paharelor, această maşină de spălat vase are suporturi SoftGrip pentru pahare, care fixează paharele foarte sigur şi delicat într-o poziţie optimă. Încărcare şi descărcare uşoare pentru toate ustensilele – chiar şi a celor lungi şi voluminoase Tava pentru tacâmuri detaşabilă este concepută pentru a optimiza spa..
3.773,61Lei Fără TVA: 3.171,10Lei
AEG L89495FL (ÖkoMix)
AEG L89495FL GARANTIE: 5 ANI ÖkoInverter, cel mai redus consum de energie Noul motor ÖkoInverter eficient energetic vă oferă cea mai ridicată eficiență și durabilitate și asigură o performanță superioară la spălare, indiferent de programul selectat. OptiSense: întotdeauna un consum minim Sistemul inteligent OptiSense asigură cel mai redus consum posibil de energie, apă şi timp, indiferent de dimensiunea încărcăturii Curățare mai profundă și mai delicată - pentru haine ca noi Noua tehnologie ÖKOMix de la această mașină de spălat rufe pre-amestecă și dizolvă complet în apă detergentul și balsamul. Astfel, detergentul și balsamul sunt folosite optim, oferind haine mai moi și mai cu..
3.617,63Lei Fără TVA: 3.040,02Lei
AEG S53620CTX2 inox antiamprenta
AEG S53620CTX2 GARANTIE: 5 ANI Păstrare la o calitate superioară a alimentelor şi nutrienţilor Această combină frigorifică este concepută cu tehnologie profesională. Sistemul ProFresh menţine nivelul optim de umiditate în frigider, în aşa fel ca alimentele proaspete rămân la o calitate superioară mai mult timp. Clasa A++ – cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase Păstraţi-vă mâncarea cu o eficienţă energetică sporită - utilizând această combină frigorifică din clasa A++. Clasa energetică A++ este cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase Alimente perfect proaspete datorită condiţiilor controlate de păstrare Tehnologi..
2.594,73Lei Fără TVA: 2.180,45Lei
AEG S83520CMX2 inox antiamprenta
AEG S83520CMX2 GARANTIE: 5 ANI Tehnologie profesională pentru congelare fără gheaţă şi prospeţime care durează mai mult Combinele frigorifice ProFresh utilizează tehnologie profesională cu sisteme de răcire separate. Acestea asigură climatul ideal în frigider pentru păstrarea optimă a alimentelor proaspete şi conservarea perfectă, fără gheaţă, în congelator Clasa A++ – cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase Păstraţi-vă mâncarea cu o eficienţă energetică sporită - utilizând această combină frigorifică din clasa A++. Clasa energetică A++ este cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase. Condiţii optime pentru depozitar..
3.468,64Lei Fără TVA: 2.914,83Lei
AEG S83920CMXF inox antiamprenta
AEG S83920CMXF GARANTIE: 5 ANI Tehnologie profesională pentru congelare fără gheaţă şi prospeţime care durează mai mult Combinele frigorifice ProFresh utilizează tehnologie profesională cu sisteme de răcire separate. Acestea asigură climatul ideal în frigider pentru păstrarea optimă a alimentelor proaspete şi conservarea perfectă, fără gheaţă, în congelator Clasa A++ – cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase Păstraţi-vă mâncarea cu o eficienţă energetică sporită - utilizând această combină frigorifică din clasa A++. Clasa energetică A++ este cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase. Condiţii optime pentru depozitar..
3.853,60Lei Fără TVA: 3.238,32Lei
AEG S83930CMX2 inox antiamprenta
AEG S83930CMX2 GARANTIE: 5 ANI   Tehnologie profesională pentru congelare fără gheaţă şi prospeţime care durează mai mult Combinele frigorifice ProFresh utilizează tehnologie profesională cu sisteme de răcire separate. Acestea asigură climatul ideal în frigider pentru păstrarea optimă a alimentelor proaspete şi conservarea perfectă, fără gheaţă, în congelator Condiţii optime pentru depozitarea cărnii şi a peştelui Această combină frigorificp este dotată cu un compartiment separat ce vă permite că conservaţi aroma cărnii şi a peştelui la o temperatură mai mică faţă de restul alimentelor congelate. Lumină puternică şi uniformă în toate colţurile frigiderului Tehnologia LED este viito..
4.497,54Lei Fără TVA: 3.779,44Lei
BOSCH GSN36AI31 NO FROST
                                           Congelator Bosch GSN36AI31 NO FROST INOX  NoFrost: niciodată nu va mai fi necesar să dezgheți aparatul datorită sistemului NoFrost – câștigi timp și energie. FreshSense: garantează o temperatura interioară constantă – alimentele rămân mai mult timp proaspete. VarioZone: flexibilitate sporită în congelator datorită posibilității de îndepartare a rafturilor de sticlă și a sertarelor. Clasa A++: eficiență energetică ridicată. Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A++ Consum de energie: 234 kWh/an Capacitate netă congelator: 237 l, *(***) Nivel de zgomot: 42 dB(A) re 1 pW DESIGN Uşă cu deschi..
3.824,55Lei Fără TVA: 3.213,91Lei
BOSCH HCA744350
BOSCH HCA744350 Afișaj electronic cu ceas și funcție de programare. Convecțier cu aer 3D Plus: datorită distribuției optime a aerului, obții rezultate perfecte chiar și la gătirea pe până la 3 nivele simultan. Eficienţă energetică A: cele mai bune rezultate la gătit cu consum de energie de redus. SoftClose - ușă cu sistem de amortizare la închidere. Încălzire rapidă: reducerea timpului de încălzire cu până la 30%, cu același consum de energie. Detalii produs   TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor XXL (66 l) cu GranitEmail Cuptor multifuncțional 3D Plus - 8 funcții: Încălzire superioară / inferioară, Încălzire inferioară, Convecţie aer 3D Plus, Grill cu convecţie aer, Gri..
3.520,84Lei Fără TVA: 2.958,69Lei
BOSCH HGA345150E
BOSCH HGA345150E Afișaj electronic cu funcție de timer Eficienţă energetică A: cele mai bune rezultate la gătit cu consum de energie de redus. Rotisor - rumenire perfectă. Ușă cu deschidere rabatabilă pentru acces facil la interiorul cuptorului. TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor convenţional pe gaz 2 funcţii de gătire: Încălzire inferioară cu gaz, Grill variabil - suprafață mare Rotisor SISTEME DE ACCES CUPTOR: Suporturi pentru tăvi, Suporturi telescopice - accesorii opţionale PUTERE ȘI ZONE DE GĂTIRE: Plită pe gaz 1 arzător mare, 2 arzătoare normale,1 arzător economic Arzător mare (faţă-stânga) 3 kW Arzător normal (spate-stânga) 1.7 kW Arzător normal (spate-dre..
2.395,97Lei Fără TVA: 2.013,42Lei
BOSCH HGD745250
BOSCH HGD745250 Afișaj electronic cu ceas și funcție de programare. Convecțier cu aer 3D Plus: datorită distribuției optime a aerului, obții rezultate perfecte chiar și la gătirea pe până la 3 nivele simultan. Eficienţă energetică A: cele mai bune rezultate la gătit cu consum de energie de redus. Ușă cu deschidere rabatabilă pentru acces facil la interiorul cuptorului. Încălzire rapidă: reducerea timpului de încălzire cu până la 30%, cu același consum de energie. TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor multifuncţional 3D Plus 8 funcţii de gătire: Dezghețare, Convecţie aer 3D Plus, Încălzire superioară/inferioară, Pizza, Grill cu convecţie aer, Încălzire inferioară, Grill variabil..
2.562,45Lei Fără TVA: 2.153,32Lei
BOSCH HGD745255R
BOSCH HGD745255R Detalii produs   TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor multifuncţional 3D Plus 8 funcţii de gătire: Dezghețare, Convecţie aer 3D Plus, Încălzire superioară/inferioară, Pizza, Grill cu convecţie aer, Încălzire inferioară, Grill variabil - suprafață mică, Grill variabil - suprafață mare Cuptor XXL (66 l) cu GranitEmail PUTERE ȘI ZONE DE GĂTIRE: 1 arzător mare, 2 arzătoare normale,1 arzător economic Arzător mare (faţă-stânga) 3 kW Arzător normal (spate-stânga) 1.7 kW Arzător normal (spate-dreapta) 1.7 kW Arzător economic (faţă-dreapta) 1 kW Duze pentru GPL(28-30/37 mbar) incluse CONFORT: Afişaj digital cu programator electronic pentru pornire şi op..
2.696,31Lei Fără TVA: 2.265,81Lei
BOSCH HGD747355F
BOSCH HGD747355F Afișaj electronic cu ceas și funcție de programare. Convecțier cu aer 3D Plus: datorită distribuției optime a aerului, obții rezultate perfecte chiar și la gătirea pe până la 3 nivele simultan. Eficienţă energetică A: cele mai bune rezultate la gătit cu consum de energie de redus. SoftClose - ușă cu sistem de amortizare la închidere. Încălzire rapidă: reducerea timpului de încălzire cu până la 30%, cu același consum de energie. Detalii produs   TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor multifuncţional 3D Plus 8 funcţii de gătire: Dezghețare, Convecţie aer 3D Plus, Încălzire superioară/inferioară, Pizza, Grill cu convecţie aer, Încălzire inferioară, Grill vari..
3.222,75Lei Fără TVA: 2.708,19Lei
Afişare 1 - 18 din 281 (16 pagini)