Comenzi / informatii: 8 - 16:00 (Luni-Vineri)
Plite modulare,latime 30 cm, cu unul sau doua arzatoare,pe gaz,electrice sau inductie, grill sau Teppan Yaki
Grilă
Listă
BOSCH PIB375FB1E TRANSPORT GRATUIT
   DirectSelect: Selectare directă și simplă a zonei de gătit dorite, puterii și funcțiilor suplimentare. inducție: Preparare rapidă și precisă, curățare ușoară și consum de energie redus. PowerBoost: Pana la 50% mai multă putere pentru o încălzire mai rapidă. Temporizator cu funcție de dezactivare: Dezactivează zona de gătit utilizată, după expirarea perioadei de timp setate. ComfortProfil: Design elegant și atractiv cu partea frontală teșită și rame metalice laterale.  Detalii produs   PUTERE SI ZONE DE GĂTIRE: Control ușor prin sistemul touch control Direct Select 2 zone de gătit prin inducţie Zone de gătit: 1 x Ø..
1.809,99Lei Fără TVA: 1.521,00Lei
Bosch PKF375FP1E
                                             Bosch Serie | 6 PKF375FP1E  DirectSelect: Selectare directă şi simplă a zonei de gătit dorite, a puterii şi a funcţiilor suplimentare. ComfortProfil: Design elegant și atractiv cu partea frontală teșită și rame metalice laterale. PowerBoost: putere suplimentară, pentru reducerea cu 20% a timpului necesar pentru fierbere. Temporizator cu funcție de deconectare: Dezactivează zona de gătit utilizată, după expirarea perioadei de timp setate  Detalii produs   DESIGN: D..
1.470,00Lei Fără TVA: 1.235,29Lei
Bosch PRB3A6D70
   FlameSelect: pentru reglarea cu precizie a flăcării pe 9 niveluri de putere. Afişaj digital: pentru indicarea nivelului de putere selectat şi a căldurii reziduale, pentru un plus de confort şi siguranţă. Suporturi pentru vasele de gătit rezistente la spălarea în maşina de spălat vase: pentru o curăţare confortabilă în maşina de spălat vase. Suprafaţă vitroceramică: rezistentă la temperaturi înalte şi uşor de curăţat. Suport compact din fontă pentru vase de gătit: pentru stabilitate sporită şi stabilitatea vaselor de gătit.  Detalii produs   DESIGN: Vitroceramică CONFORT: FlameSelect: reglarea precisă a..
1.370,00Lei Fără TVA: 1.151,26Lei
AEG HC412001GB
Plita vitroceramica Aeg HC412001GB pe gaz, latime 30 cm, modular, gratare fontaTip plită: Gaz pe sticlăButoane de control acţionate prin rotirePoziţionare butoane control: Fata centruZonă mijloc spate: Mariane, Arzator rapid, 2400W/100mmAprindere electrică integrată şi control prin butoaneTermocuplu pentru siguranţa gazului; gazul este oprit dacă flacăra se stingeSuporţi din fier pentru tăviKit conversie gazCuloare: NegruPERFORMANTATip plita: cu plita ceramica pe gazPutere maxima gaz: 3400..
1.478,00Lei Fără TVA: 1.242,02Lei
AEG HC452401EB
Soluţia ideală pentru orice petrecere, această plită modulară cu design elegant este prevăzută cu funcţia Bridge, care uneşte 2 zone pentru a acomoda orice tip de vas de gătitTip plită: InducţiePoziţionare butoane control: Fata centruControl iluminareZone de gătit prin inducţie cu funcţie de creştere a puteriiDetectare vaseZonă mijloc spate: Zona peste, Inductie, 2300/3200W/170x265mmÎncălzire rapidă automatăFuncţie de oprire si pornire pentru întreruperi scurteFuncţie de blocare butoaneFuncţie de siguranţă pentru copiiPERFORMANTATip plita: cu plita cu inductieFata stanga - Putere (W) / Diametru (mm): 0W/0mmFata dreapta - Putere (W) / Diametru (mm): 0W/0mmSpate stanga - Putere ..
1.588,00Lei Fără TVA: 1.334,45Lei
AEG HC452601EB
Impresionaţi-vă prietenii cu această plită pentru teppan yaki japonez: preparate delicioase, consum eficient şi aspect elegantTip plită: InducţiePoziţionare butoane control: Fata centruControl iluminareZonă mijloc spate: Inductie, 1400W/1x145mmFuncţie de blocare butoaneFuncţie de siguranţă pentru copiiSiguranţă plită: Oprire automata, Blocare pentru copii, Cheie inchidereSemnal acustic cu opţiunea de dezactivareCeas cu funcţiiCuloare: InoxPERFORMANTATip plita: cu plita cu inductieFata stanga - Putere (W) / Diametru (mm): 0W/0mmFata dreapta - Putere (W) / Diametru (mm): 0W/0mmSpate stanga - Putere (W) / Diametru (mm): 0W/0mmSpate dreapta - Putere (W) / Diametru (mm): ..
5.264,99Lei Fără TVA: 4.424,36Lei
Neff N13TD26N0
plita vitroceramica radianta, design cu rama inox (Comfort design), 2 zone de gatit din care 1 zona cu dublu circuit, TouchControl si afisaj digital, functie PowerBoost, optiune afisare consum de energie la terminarea procesului de gatire, functie ReStart, functie pauza pentru panoul de control (blocare pentru curatare), timer cu deconectare, indicator de caldura rezidualaTRANSPORT GRATUIT6 RATE FARA DOBANDA  4% PUNCTE STAR* campania 6 rate fara dobanda este valabila doar pentru platile efectuate in showroom cu cardul Star BT ( BANCA TRANSILVANIA)CARACTERISTICI DE TOPPlita electrica cu TouchControlPotBoost - functie pentru incalzirea rapida si uniformă a ti..
1.945,00Lei Fără TVA: 1.634,45Lei
Neff N23TA19N0
plita pe gaz cu tehnologie FlameSelect (controlul intensitatii flacarii in 9 trepte), suprafata vitroceramica, design cu rama inox (Comfort design), 1 arzator WOK dublu, afisaj digital, indicator de caldura reziduala, aprindere la o singura mana, siguranta (termoelectrica) cu supravegherea flacarii, suport din fonta, presetat pentru gaz natural, duza pentru GPL inclusaTRANSPORT GRATUIT6 RATE FARA DOBANDA  4% PUNCTE STAR* campania 6 rate fara dobanda este valabila doar pentru platile efectuate in showroom cu cardul Star BT ( BANCA TRANSILVANIA)CARACTERISTICI DE TOPFlameSelect: reglare a intensitatii flacarii in 9 trepte prin controlul inteligent al fluxului de gaz. Rezulta..
2.140,00Lei Fără TVA: 1.798,32Lei
Neff N23TA29N0
plita pe gaz cu tehnologie FlameSelect (controlul intensitatii flacarii in 9 trepte), suprafata vitroceramica, design cu rama inox (Comfort design), afisaj digital, 2 arzatoare cu gaz: 1 mare, 1 normal, indicator de caldura reziduala, aprindere la o singura mana, siguranta (termoelectrica) cu supravegherea flacarii, suport din fonta, presetat pentru gaz natural, duze pentru GPL incluseTRANSPORT GRATUIT6 RATE FARA DOBANDA  4% PUNCTE STAR* campania 6 rate fara dobanda este valabila doar pentru platile efectuate in showroom cu cardul Star BT ( BANCA TRANSILVANIA)CARACTERISTICI DE TOPFlameSelect: reglare a intensitatii flacarii in 9 trepte prin controlul inteligent al fluxulu..
1.840,00Lei Fără TVA: 1.546,22Lei
Neff N43TD20N0
plita vitroceramica cu inductie, design cu rama inox (Comfort design), 2 zone de gatit prin inductie, TouchControl si afisaj digital, timer cu deconectare, functie PowerBoost, functie pauza pentru panoul de control (blocare pentru curatare), indicator de caldura rezidualaTRANSPORT GRATUIT6 RATE FARA DOBANDA  4% PUNCTE STAR* campania 6 rate fara dobanda este valabila doar pentru platile efectuate in showroom cu cardul Star BT ( BANCA TRANSILVANIA)CARACTERISTICI DE TOPDesign cu ramă de încorporare din inoxInducție - căldura este generată direct la nivelul vaselor pentru gătire precisă și deconectare automată la îndepărtarea vasului.Sistem TouchControl pentru control ușor pr..
2.580,00Lei Fără TVA: 2.168,07Lei
Neff N63TK00N0
lava-grill, design cu rama inox (Comfort design), rezistente de incalzire din inox (utilizare cu roca de lava sau cu apa), buton de control pentru operare, grill cu suprafata mare, 9 trepte de putere, valva de evacuare/ scurgere, capac ceramic de protectieTRANSPORT GRATUIT6 RATE FARA DOBANDA  4% PUNCTE STAR* campania 6 rate fara dobanda este valabila doar pentru platile efectuate in showroom cu cardul Star BT ( BANCA TRANSILVANIA)CARACTERISTICI DE TOPGătitul în bucătărie a preparatelor la grătar este acum o plăcere cu plita Domino lava grill: rezultate perfecte și generare redusă de fum.Lățimea plitei lava grill de 30 cm permite combinarea acesteia cu alte plite Domino.Ca..
3.780,00Lei Fără TVA: 3.176,47Lei
Neff N74TD00N0
plita Teppan Yaki, suprafata inox, design cu rama inox (Comfort design), TouchControl si afisaj digital, treapta mentinere calda alimente, treapta speciala pentru curatare, timer cu semnal sonor, functie ReStart,  functie pauza pentru panoul de control (blocare pentru curatare), optiune afisare consum de energie la terminarea procesului de gatire, indicator de caldura reziduala, capac ceramic pentru protectieTRANSPORT GRATUIT6 RATE FARA DOBANDA  4% PUNCTE STAR* campania 6 rate fara dobanda este valabila doar pentru platile efectuate in showroom cu cardul Star BT ( BANCA TRANSILVANIA)CARACTERISTICI DE TOPPlita Domino teppanyaki este ideală pentru prepararea alimentelo..
6.559,99Lei Fără TVA: 5.512,60Lei
Teka CGW LUX 30.1 1G AI AL DR CI
Plita domino din cristal Teka CGW LUX 30.1 1G AI AL DR CI cu gratare din fonta si aprindere electrica integrata in buton  Plită Domino pe gaz din cristal1 zonă de gătit:1 arzător coroană dublă, 4 kWControl cu butoane frontale metalice (metal + negru)Siguranţă pentru supravegherea flăcăriiAprindere electrică integrată ȋn butonGrătare fontăblack cristal..
1.174,99Lei Fără TVA: 987,39Lei
TEKA IRF 3200
Plitele Teka sunt create pentru acele momente necesare de a prepara la o temperatură mai ridicată. Profitați de modul Power dacă doriți să preparați pește sau rețete pe bază de carne sau dacă doriți să fierbeți laptele rapid. Această caracteristică vă permite să creșteți puterea cu 35% cu până la10 min, astfel obținând rețeta perfectă  Plită Domino cu inducţieTouch Control2 zone de gătit: 2 zone de inducţie Teka FLEX 235 x 190 mm = 235x395 mmFuncţie PowerFuncţie CronometruFuncţie Low TempProgramator electronic pentru fiecare zonăSistem de optimizare a vasuluiDetectare automată a vasuluiSistem de blocare de siguranţăIndicatori căldură rezidualăPutere maximă nominală: 3.200 WNegru..
1.625,00Lei Fără TVA: 1.365,55Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)