Comenzi / informatii: 8 - 16:00 (Luni-Vineri)
Cuptoare electrice multifunctionale, autocuratare Pirolitica sau HYDROCLEAN , suporti telescopici, incalzire rapida, inox, inox anti pata, alb, negru,quartz,rustic
Grilă
Listă
BOSCH CDG634BS1 compact cu aburi
BOSCH CDG634BS1   GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Functie de generare a aburilor: pentru prepararea alimentelor într-un mod delicat și sănătos Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor AutoPilot 20: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 20. Ușă cu clapeta cu funcții SoftOpen și SoftClose: Ușa se deschide și se inchide foarte ușor și silentios.  Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor compact cu aburi - 4 funcții: A..
3.750,00Lei Fără TVA: 3.151,26Lei
BOSCH CMG656BS1 cu optiune microunde
BOSCH CMG656BS1  GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Funcția microunde cu convecție: pentru încălzire sau preparare rapidă cu ajutorul aerului fierbinte. Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor. Iluminare cu LED: iluminare perfectă a alimentelor, cu consum minim de energie DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este..
4.378,00Lei Fără TVA: 3.678,99Lei
BOSCH CSG656BS1
BOSCH CSG656BS1 GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Coacere cu aburi: adăugând aburi, alimentele devin crocante la exterior și suculente la interior. DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate. Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. Iluminare cu LED: iluminare perfectă a alimentelor, cu cons..
4.774,99Lei Fără TVA: 4.012,60Lei
BOSCH HBG633NB1
BOSCH HBG633NB1GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL   Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare neagră ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. Eficiență energetică A+: cele mai bune rezultate la gătit cu consum redus de energie. Detalii p..
2.794,99Lei Fără TVA: 2.348,73Lei
BOSCH HBG633NS1
BOSCH HBG633NS1 GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. Eficiență energetică A+: cele mai bune rezultate la gătit cu consum redus de energie. Ușă cu clapeta cu funcții SoftOpen și SoftClose: Ușa se deschide și se inchide foarte ușor și silentios. Detalii ..
2.790,00Lei Fără TVA: 2.344,54Lei
Bosch HBG633NW1
Bosch HBG633NW1GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare albă ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. Eficiență energetică A+: cele mai bune rezultate la gătit cu consum redus de energie. Detalii produs ..
2.849,00Lei Fără TVA: 2.394,12Lei
BOSCH HBG655NS1
BOSCH HBG655NS1 GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL   Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor. Eficiență energetică A+: cele mai bune rezultate la gătit cu consum redus de energie. AutoPilot 10: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 10 EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea ..
3.300,00Lei Fără TVA: 2.773,11Lei
BOSCH HBG656RS1
BOSCH HBG656RS1  GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Senzor PerfectBake și termometru PerfectRoast: modalitatea ușoară de obținere a unor rezultate de coacere și prăjire perfecte DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat dator..
4.478,01Lei Fără TVA: 3.763,03Lei
BOSCH HBG6750B1 (piroliza)
BOSCH HBG6750B1 GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare neagră ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. AutoPilot 10: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 10 Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul ..
3.644,99Lei Fără TVA: 3.063,02Lei
BOSCH HBG6750S1 (piroliza)
BOSCH HBG6750S1    GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL AutoPilot 10: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 10 Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul procesului de piroliză Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor Caracteristici produs TIP CUPTOR / MOD..
3.550,00Lei Fără TVA: 2.983,19Lei
BOSCH HBG6750W1 (piroliza)
BOSCH HBG6750W1    GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul procesului de piroliză Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare alba ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. AutoPilot 10: fiecare preparat este un adevărat succes ..
3.579,00Lei Fără TVA: 3.007,56Lei
BOSCH HBG6764S1 (piroliza)
BOSCH HBG6764S1 GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL   Senzor PerfectBake și termometru PerfectRoast: modalitatea ușoară de obținere a unor rezultate de coacere și prăjire perfecte DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul procesului de piroliză Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel Controlul ecranului tactil TFT..
4.770,00Lei Fără TVA: 4.008,40Lei
BOSCH HBN539E5
Bosch HBN539E5   GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Eficienţă energetică: A-20%; consum de energie redus cu 20% (0.79 kwh) faţă de valoarea standard (0.99 kwh) pentru calificare în clasa de eficienţă energetică A Cuptor multifuncţional - 8 funcţii de încălzire: Grill cu convecţie aer, Încălzire inferioară, Pizza, Încălzire superioară / inferioară, Decongelare, Convecţie aer 3D, Grill - suprafaţă mică, Grill cu suprafaţă mare Încălzire rapidă CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE: Sistem de autocurăţare catalitic integrat (perete posterior) Cav..
1.315,00Lei Fără TVA: 1.105,04Lei
BOSCH HBN539E7
Bosch HBN539E7   GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Cuptor incorporabil cu funcție specială convecție aer: rezultate perfecte chiar și atunci când gătești simultan pe 2 niveluri. Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Eficienţă energetică: A-20%; consum de energie redus cu 20% (0.79 kwh) faţă de valoarea standard (0.99 kwh) pentru calificare în clasa de eficienţă energetică A Cuptor multifuncţional - 8 funcţii de încălzire: Decongelare, Convecţie aer 3D, Încălzire superioară / inferioară, Grill - suprafaţă mică, Grill cu suprafaţă mare, Pizza, Grill cu convecţie aer, ..
1.370,00Lei Fără TVA: 1.151,26Lei
BOSCH HBN539S5
Bosch HBN539S5   GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Eficienţă energetică: A-20%; consum de energie redus cu 20% (0.79 kwh) faţă de valoarea standard (0.99 kwh) pentru calificare în clasa de eficienţă energetică A Cuptor multifuncţional - 8 funcţii de încălzire: Grill cu convecţie aer, Încălzire inferioară, Pizza, Încălzire superioară / inferioară, Decongelare, Convecţie aer 3D, Grill cu suprafaţă mare, Grill - suprafaţă mică Încălzire rapidă CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE: Sistem de autocurăţare catalitic integrat (perete posterior) Cavita..
1.297,99Lei Fără TVA: 1.090,75Lei
BOSCH HMG6764S1 cu optiunea de microunde
BOSCH HMG6764S1  GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Senzor PerfectBake și termometru PerfectRoast: modalitatea ușoară de obținere a unor rezultate de coacere și prăjire perfecte DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul procesului de piroliză Funcția microunde cu convecție: pentru încălzire sau preparare rapidă cu ajutorul aerului fierbinte Controlul ecranului tacti..
6.048,00Lei Fără TVA: 5.082,35Lei
BOSCH HNG6764S1 cu optiune de microunde si abur
BOSCH HNG6764S1  GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL Senzor PerfectBake și termometru PerfectRoast: modalitatea ușoară de obținere a unor rezultate de coacere și prăjire perfecte Microunde cu funcție de abur: pentru reîncălzire rapidă și perfectă. Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate ..
7.490,00Lei Fără TVA: 6.294,12Lei
BOSCH HSG636ES1 multifunctional cu aburi
BOSCH HSG636ES1  GARANTIE 5 ANI - GAVASROM MAGAZIN KITCHEN SPECIALIST BOSCH - INREGISTREAZA AICI DUPA CE PRIMESTI PRODUSUL   Coacere cu aburi: adăugând aburi, alimentele devin crocante la exterior și suculente la interior Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor Iluminare cu LED: iluminare perfectă a alimentelor, cu consum minim de energie DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu ma..
5.590,00Lei Fără TVA: 4.697,48Lei
Afişare 1 - 18 din 189 (11 pagini)