Comenzi / informatii: 8 - 17:00 (Luni-Vineri)
Cuptoare electrice multifunctionale, autocuratare Pirolitica sau HYDROCLEAN , suporti telescopici, incalzire rapida, inox, inox anti pata, alb, negru,quartz,rustic
Grilă
Listă
BOSCH CDG634BS1 compact cu aburi
BOSCH CDG634BS1    Functie de generare a aburilor: pentru prepararea alimentelor într-un mod delicat și sănătos Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor AutoPilot 20: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 20. Ușă cu clapeta cu funcții SoftOpen și SoftClose: Ușa se deschide și se inchide foarte ușor și silentios.  Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor compact cu aburi - 4 funcții: Aburi, Regenerare / Reîncălzire, Fermentare (ex: iaurt), Decongelare Setare electronică a temperaturii în..
3.750,00Lei Fără TVA: 3.151,26Lei
BOSCH CMG656BS1 cu optiune microunde
BOSCH CMG656BS1   Funcția microunde cu convecție: pentru încălzire sau preparare rapidă cu ajutorul aerului fierbinte. Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor. Iluminare cu LED: iluminare perfectă a alimentelor, cu consum minim de energie DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cu..
4.410,00Lei Fără TVA: 3.705,88Lei
BOSCH CSG656BS1
BOSCH CSG656BS1  Coacere cu aburi: adăugând aburi, alimentele devin crocante la exterior și suculente la interior. DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate. Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. Iluminare cu LED: iluminare perfectă a alimentelor, cu consum minim de energie. Detalii produs - Tara de fabricatie: Germania   TIP CUP..
4.885,00Lei Fără TVA: 4.105,04Lei
BOSCH HBA23BN21 (rustic)
 BOSCH HBA23BN21    Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Clasa de eficienţă energetică: A (0.85 kwh / 0.79 kwh) Cuptor multifunctional - 7 funcţii: Decongelare, Încălzire superioară / inferioară, Încălzire inferioară, Grill cu convecţie aer, Convecţie aer, Grill cu suprafaţă mare, Grill - suprafaţă mică Încălzire rapidă CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE: Uşa interioară complet din sticlă CONFORT: Cuptor XXL din GranitEmail Iluminare interioară a cuptorului SISTEME DE ACCES CUPTOR: Accesorii opţionale - suporturi telescopice PROTECŢIE ŞI SIGURANŢĂ: Ventilator de răcire integrat CoolDoor - temperatura maxim..
2.367,99Lei Fără TVA: 1.989,91Lei
BOSCH HBA23RN61 (rustic)
Bosch HBA23RN61    Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Clasa de eficienţă energetică: A (0.85 kwh / 0.79 kwh) Cuptor multifunctional - 7 funcţii: Convecţie aer, Decongelare, Încălzire superioară / inferioară, Încălzire inferioară, Grill cu convecţie aer, Grill cu suprafaţă mare, Grill - suprafaţă mică Încălzire rapidă CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE: Sistem de autocurăţare EcoClean (perete posterior) Interior rezistent din GranitEmail Grill cu suprafaţă variabilă, rabatabil Uşa interioară complet din sticlă CONFORT: Iluminare interioară a cuptorului SISTEME DE ACCES CUPTOR: 1 suport telescopic cu funcţie Stop PROTEC..
2.600,00Lei Fără TVA: 2.184,87Lei
Bosch HBA43T350
 Bosch HBA43T350   Caracteristici produs Clasa de eficienţă energetică: A (0.85 kwh / 0.79 kwh) Cuptor multifunctional - 7 funcţii: Grill cu convecţie aer, Decongelare, Grill - suprafaţă mică, Încălzire superioară / inferioară, Grill cu suprafaţă mare, Încălzire inferioară, Convecţie aer Încălzire rapidă automată Grill cu suprafaţă variabilă, rabatabil Sistem de autocurăţare EcoClean (pereţi laterali şi perete posterior) Afişaj digital cu programator electronic pentru pornire şi oprire automate Butoane push-up Interior rezistent din GranitEmail Uşa interioară complet din sticlă 3 suporturi telescopice Sistem de protecţie împotr..
1.968,51Lei Fără TVA: 1.654,21Lei
BOSCH HBA63B251
Cuptor BOSCH HBA63B251       Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Clasa de eficienţă energetică: A (0.89 kwh / 0.66 kwh) Eficienţă energetică A-30%: consum redus cu 30% (0.66 kwh) faţă de valoarea standard (0.99 kwh) pentru calificare în clasa de eficienţă energetică A Cuptor multifunctional 3D Plus - 6 funcţii: Convecţie aer - ECO, Convecţie aer 3D Plus, Încălzire superioară / inferioară, Încălzire inferioară, Grill cu convecţie aer, Grill cu suprafaţă mare Încălzire rapidă automată CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE: Sistem de autocurăţare cu piroliză CONFORT: Afişaj digital cu programator electronic pentru pornire şi oprire auto..
2.678,00Lei Fără TVA: 2.250,42Lei
BOSCH HBG633NB1
BOSCH HBG633NB1   Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare neagră ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. Eficiență energetică A+: cele mai bune rezultate la gătit cu consum redus de energie. Detalii produs   TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor încorporabil multifuncțional c..
2.915,00Lei Fără TVA: 2.449,58Lei
BOSCH HBG633NS1
BOSCH HBG633NS1 Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. Eficiență energetică A+: cele mai bune rezultate la gătit cu consum redus de energie. Ușă cu clapeta cu funcții SoftOpen și SoftClose: Ușa se deschide și se inchide foarte ușor și silentios. Detalii produs   TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor încorporabil multifuncțional ..
2.764,99Lei Fără TVA: 2.323,52Lei
Bosch HBG633NW1
Bosch HBG633NW1 Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare albă ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. Eficiență energetică A+: cele mai bune rezultate la gătit cu consum redus de energie. Detalii produs   TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor încorporabil multifuncțional cu 10 funcții:Convecție aer 4D, Convecţ..
2.790,00Lei Fără TVA: 2.344,54Lei
BOSCH HBG655NS1
BOSCH HBG655NS1   Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor. Eficiență energetică A+: cele mai bune rezultate la gătit cu consum redus de energie. AutoPilot 10: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 10 EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor încorporabil multifu..
3.243,00Lei Fără TVA: 2.725,21Lei
BOSCH HBG656RS1
BOSCH HBG656RS1   Senzor PerfectBake și termometru PerfectRoast: modalitatea ușoară de obținere a unor rezultate de coacere și prăjire perfecte DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor Caracteristici produ..
4.478,01Lei Fără TVA: 3.763,03Lei
BOSCH HBG6750B1 (piroliza)
BOSCH HBG6750B1 Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare neagră ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. AutoPilot 10: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 10 Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul procesului de piroliză Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cu..
3.650,00Lei Fără TVA: 3.067,23Lei
BOSCH HBG6750S1 (piroliza)
BOSCH HBG6750S1     AutoPilot 10: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 10 Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul procesului de piroliză Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor încorporabil multifuncțional cu 13 funcții:Convecție aer 4D, Convecţie aer - Ec..
3.448,00Lei Fără TVA: 2.897,48Lei
BOSCH HBG6750W1 (piroliza)
BOSCH HBG6750W1     Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul procesului de piroliză Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare alba ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. AutoPilot 10: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 10 Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI..
3.595,00Lei Fără TVA: 3.021,01Lei
BOSCH HBG6764S1 (piroliza)
BOSCH HBG6764S1   Senzor PerfectBake și termometru PerfectRoast: modalitatea ușoară de obținere a unor rezultate de coacere și prăjire perfecte DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul procesului de piroliză Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor ..
4.869,00Lei Fără TVA: 4.091,60Lei
BOSCH HBN239E4
Bosch HBN239E4   Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Eficienţă energetică: A-10%; consum de energie redus cu 10% (0.89 kwh) faţă de valoarea standard (0.99 kwh) pentru calificare în clasa de eficienţă energetică A Cuptor multifuncţional - 6 funcţii de încălzire: Grill - suprafaţă mică, Grill cu suprafaţă mare, Grill cu convecţie aer, Încălzire inferioară, Încălzire superioară / inferioară, Convecţie aer CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE: Cavitate emailată Uşa cuptorului detaşabilă Uşa interioară complet din sticlă CONFORT: Afişaj digital cu programator electronic pentru pornire şi oprire automate Volum interior mare (67 l) cu suporturi laterale..
1.185,99Lei Fără TVA: 996,63Lei
BOSCH HBN431E3
 BOSCH HBN431E3   Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Eficienţă energetică: A-10%; consum de energie redus cu 10% (0.89 kwh) faţă de valoarea standard (0.99 kwh) pentru calificare în clasa de eficienţă energetică A Cuptor multifuncţional - 7 funcţii de încălzire: Decongelare, Grill cu suprafaţă mare, Convecţie aer, Încălzire inferioară, Grill cu convecţie aer, Încălzire superioară / inferioară, Grill - suprafaţă mică CURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE: Sistem de autocurăţare catalitic integrat (perete posterior) Cavitate emailată Uşa interioară complet din sticlă CONFORT: Afişaj digital cu programator electronic pentru pornire şi oprire..
1.244,99Lei Fără TVA: 1.046,21Lei
Afişare 1 - 18 din 197 (11 pagini)