Comenzi / informatii: 8 - 17:00 (Luni-Vineri)
Cuptoare electrice multifunctionale, autocuratare Pirolitica sau HYDROCLEAN , suporti telescopici, incalzire rapida, inox, inox anti pata, alb, negru,quartz,rustic
Grilă
Listă
BOSCH CDG634BS1 compact cu aburi
BOSCH CDG634BS1    Functie de generare a aburilor: pentru prepararea alimentelor într-un mod delicat și sănătos Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor AutoPilot 20: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 20. Ușă cu clapeta cu funcții SoftOpen și SoftClose: Ușa se deschide și se inchide foarte ușor și silentios.  Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor compact cu aburi - 4 funcții: Aburi, Regenerare / Reîncălzire, Fermentare (ex: iaurt), Decongelare Setare electronică a temperaturii în..
3.750,00Lei Fără TVA: 3.151,26Lei
BOSCH CMG656BS1 cu optiune microunde
BOSCH CMG656BS1   Funcția microunde cu convecție: pentru încălzire sau preparare rapidă cu ajutorul aerului fierbinte. Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor. Iluminare cu LED: iluminare perfectă a alimentelor, cu consum minim de energie DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cu..
4.387,99Lei Fără TVA: 3.687,39Lei
BOSCH CSG656BS1
BOSCH CSG656BS1  Coacere cu aburi: adăugând aburi, alimentele devin crocante la exterior și suculente la interior. DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate. Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. Iluminare cu LED: iluminare perfectă a alimentelor, cu consum minim de energie. Detalii produs - Tara de fabricatie: Germania   TIP CUP..
4.774,99Lei Fără TVA: 4.012,60Lei
BOSCH HBG633NB1
BOSCH HBG633NB1   Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare neagră ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. Eficiență energetică A+: cele mai bune rezultate la gătit cu consum redus de energie. Detalii produs   TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor încorporabil multifuncțional c..
2.788,00Lei Fără TVA: 2.342,86Lei
BOSCH HBG633NS1
BOSCH HBG633NS1 Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. Eficiență energetică A+: cele mai bune rezultate la gătit cu consum redus de energie. Ușă cu clapeta cu funcții SoftOpen și SoftClose: Ușa se deschide și se inchide foarte ușor și silentios. Detalii produs   TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor încorporabil multifuncțional ..
2.790,00Lei Fără TVA: 2.344,54Lei
Bosch HBG633NW1
Bosch HBG633NW1 Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare albă ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. Eficiență energetică A+: cele mai bune rezultate la gătit cu consum redus de energie. Detalii produs   TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor încorporabil multifuncțional cu 10 fun..
2.778,00Lei Fără TVA: 2.334,45Lei
BOSCH HBG655NS1
BOSCH HBG655NS1   Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor. Eficiență energetică A+: cele mai bune rezultate la gătit cu consum redus de energie. AutoPilot 10: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 10 EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor încorporabil multifu..
3.189,00Lei Fără TVA: 2.679,83Lei
BOSCH HBG6750S1 (piroliza)
BOSCH HBG6750S1     AutoPilot 10: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 10 Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul procesului de piroliză Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor încorporabil multifuncțional cu 13 funcții:Convecție aer 4D, Convecţie aer - Ec..
3.550,00Lei Fără TVA: 2.983,19Lei
BOSCH HBG6750W1 (piroliza)
BOSCH HBG6750W1     Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul procesului de piroliză Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare alba ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. AutoPilot 10: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 10 Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI..
3.497,99Lei Fără TVA: 2.939,49Lei
BOSCH HBG6764S1 (piroliza)
BOSCH HBG6764S1   Senzor PerfectBake și termometru PerfectRoast: modalitatea ușoară de obținere a unor rezultate de coacere și prăjire perfecte DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul procesului de piroliză Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor ..
4.748,99Lei Fără TVA: 3.990,75Lei
BOSCH HMG6764S1 cu optiunea de microunde
BOSCH HMG6764S1   Senzor PerfectBake și termometru PerfectRoast: modalitatea ușoară de obținere a unor rezultate de coacere și prăjire perfecte DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul procesului de piroliză Funcția microunde cu convecție: pentru încălzire sau preparare rapidă cu ajutorul aerului fierbinte Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor ..
6.050,00Lei Fără TVA: 5.084,03Lei
BOSCH HNG6764S1 cu optiune de microunde si abur
BOSCH HNG6764S1   Senzor PerfectBake și termometru PerfectRoast: modalitatea ușoară de obținere a unor rezultate de coacere și prăjire perfecte Microunde cu funcție de abur: pentru reîncălzire rapidă și perfectă. Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor multifuncțional cu opț..
7.200,00Lei Fără TVA: 6.050,42Lei
BOSCH HSG636ES1 multifunctional cu aburi
BOSCH HSG636ES1     Coacere cu aburi: adăugând aburi, alimentele devin crocante la exterior și suculente la interior Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor Iluminare cu LED: iluminare perfectă a alimentelor, cu consum minim de energie DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: ..
5.470,00Lei Fără TVA: 4.596,64Lei
BOSCH HSG656XS1 multifunctional cu aburi
BOSCH HSG656XS1   Coacere cu aburi: adăugând aburi, alimentele devin crocante la exterior și suculente la interior Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor Iluminare laterală cu LED: iluminarea perfectă a alimentelor pe toate nivelurile DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: C..
6.450,00Lei Fără TVA: 5.420,17Lei
SMEG F610AN MARC NEWSON
Cuptor incorporabil electric Smeg Newson   Design: Gama Marc Newson Sticla alba mata, soft-touch cu efect natural antiamprenta Soft touch cu efect natural antiamprente Touch Control Display LCD   Functii/Optiuni/Temperatura: 9 functii de gatire, inclusiv:  Turbo, functia ECO de gatit cu un consum de economisire a energiei (1,80 kWh) O functie de autocuratare: cu vapori Programator electric cu: anunt sfarsit program (inceput/sfarsit automat) alarma acustica de sfarsit de program Control electronic al temperaturii Preincalzire rapida Temperaturi intre: 30-280 °C Alte programe suplimentare: mod Showroom Consum limitat de putere (putere nominala ..
4.949,37Lei Fără TVA: 4.159,13Lei
SMEG FP610AB sticla calita alba
SMEG FP610AB Caracteristici: Estetica Marc Newson Culoare: sticla calita alba Touch Control Display LCD Functii/Optiuni/Temperatura: 8 functii de gatire, inclusiv:  Turbo, functia ECO de gatit cu un consum de economisire a energiei (1,80 kWh) 2 functii de autocuratare: piroliza si piroliza Eco Programator electric cu: anunt sfarsit program (inceput/sfarsit automat) Alarma acustica de sfarsit de program Control electronic al temperaturii Preincalzire rapida Temperaturi intre: 30-280 °C Alte programe suplimentare: mod Showroom Consum limitat de putere (putere nominala ..
5.899,27Lei Fără TVA: 4.957,37Lei
SMEG FP610AN sticla calita neagra
SMEG FP610AN Caracteristici: Estetica Marc Newson Culoare: sticla calita neagra Touch Control Display LCD Functii/Optiuni/Temperatura: 8 functii de gatire, inclusiv:  Turbo, functia ECO de gatit cu un consum de economisire a energiei (1,80 kWh) 2 functii de autocuratare: piroliza si piroliza Eco Programator electric cu: anunt sfarsit program (inceput/sfarsit automat) Alarma acustica de sfarsit de program Control electronic al temperaturii Preincalzire rapida Temperaturi intre: 30-280 °C Alte programe suplimentare: mod Showroom Consum limitat de putere (putere nominala ..
5.899,27Lei Fără TVA: 4.957,37Lei
SMEG FP610X inox pirolitic (marc newson)
Cuptor incorporabil SMEG FP610X, electric, inox, estetica Marc Newson, 60cm, ventilare tangentiala, 10 functii, curatare pirolitica, touch control, display LCD, consum real de energie: Clasa A -20% Caracteristici: Estetica Marc Newson Culoare: inox Touch Control Display LCD Functii/Optiuni/Temperatura: 8 functii de gatire, inclusiv:  Turbo, functia ECO de gatit cu un consum de economisire a energiei (1,80 kWh) 2 functii de autocuratare: piroliza si piroliza Eco Programator electric cu: anunt sfarsit program (inceput/sfarsit automat) Alarma acustica de sfarsit de program Control electronic al temperaturii Preincalzire rapida Temperaturi intre: 30-280 °C Alte programe suplimentare: mod ..
5.549,43Lei Fără TVA: 4.663,39Lei
Afişare 1 - 18 din 153 (9 pagini)