Comenzi / informatii: 8 - 16:00 (Luni-Vineri)
Cuptoare electrice multifunctionale, autocuratare Pirolitica sau HYDROCLEAN , suporti telescopici, incalzire rapida, inox, inox anti pata, alb, negru,quartz,rustic
Grilă
Listă
BOSCH CDG634BS1 compact cu aburi
 Functie de generare a aburilor: pentru prepararea alimentelor într-un mod delicat și sănătos Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor AutoPilot 20: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 20. Ușă cu clapeta cu funcții SoftOpen și SoftClose: Ușa se deschide și se inchide foarte ușor și silentios.  Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor compact cu aburi - 4 funcții: Aburi, Regenerare / Reîncălzire, Fermentare (ex: iaurt), Decongelare Setare electronică a temperaturii în intervalul 30 °C - 100 °C Vo..
3.689,00Lei Fără TVA: 3.100,00Lei
BOSCH CMG656BS1 cu optiune microunde
 Funcția microunde cu convecție: pentru încălzire sau preparare rapidă cu ajutorul aerului fierbinte. Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor. Iluminare cu LED: iluminare perfectă a alimentelor, cu consum minim de energie DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor compact multi..
4.596,99Lei Fără TVA: 3.863,02Lei
BOSCH HBG633NB1
TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE:Cuptor încorporabil multifuncțional cu 10 funcții:Convecție aer 4D, Convecţie aer - Eco, Încălzire superioară / inferioară, Încălzire superioară / inferioară - Eco, Grill cu convecţie aer, Grill - suprafaţă mare, Grill - suprafaţă mică, Pizza, Încălzire inferioară, DecongelareTemperatură reglabilă: 30 °C - 300 °CVolum interior: 71 lDESIGN:Inel rotativ pentru control intuitivInterior emailat GranitEmailCURĂŢARE ŞI ÎNTREŢINERE:Sistem de autocurățare EcoClean Direct: perete posteriorUşa interioară complet din sticlăCONFORT:Afișaj color TFT 2,5“ cu meniu text și taste touchControlRecomandarea temperaturii pentru gătireAfişarea temperaturii curenteControl preîncăl..
2.484,99Lei Fără TVA: 2.088,23Lei
BOSCH HBG633NS1 TRANSPORT GRATUIT
 Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor. EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea. Eficiență energetică A+: cele mai bune rezultate la gătit cu consum redus de energie. Ușă cu clapeta cu funcții SoftOpen și SoftClose: Ușa se deschide și se inchide foarte ușor și silentios. Detalii produs   TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor încorporabil multifuncțional cu 10 funcții:Conv..
2.775,00Lei Fără TVA: 2.331,93Lei
BOSCH HBG655NS1 TRANSPORT GRATUIT
 Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor. Eficiență energetică A+: cele mai bune rezultate la gătit cu consum redus de energie. AutoPilot 10: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 10 EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor încorporabil multifuncțional cu 13 funcții:Con..
3.170,01Lei Fără TVA: 2.663,87Lei
BOSCH HBG6750S1 (piroliza)
  AutoPilot 10: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 10 Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul procesului de piroliză Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor încorporabil multifuncțional cu 13 funcții:Convecție aer 4D, Convecţie aer - Eco, Încălzire superioar..
3.510,00Lei Fără TVA: 2.949,58Lei
BOSCH HBG6750W1 (piroliza) TRANSPORT GRATUIT
  Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul procesului de piroliză Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Control display TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și a simbolurilor ColorGlass: parte frontală din sticlă de culoare alba ca alternativă inedită la oțelul inoxidabil. AutoPilot 10: fiecare preparat este un adevărat succes datorită programelor automate presetate 10 Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor î..
3.640,00Lei Fără TVA: 3.058,82Lei
BOSCH HMG6764S1 cu optiunea de microunde
  Senzor PerfectBake și termometru PerfectRoast: modalitatea ușoară de obținere a unor rezultate de coacere și prăjire perfecte DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate Autocurățare pirolitică: fără eforturi de curățare datorită sistemului automat de autocurățare. Include șine pentru protecție în timpul procesului de piroliză Funcția microunde cu convecție: pentru încălzire sau preparare rapidă cu ajutorul aerului fierbinte Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor Caract..
5.988,00Lei Fără TVA: 5.031,93Lei
BOSCH HSG636ES1 multifunctional cu aburi TRANSPORT GRATUIT
    Coacere cu aburi: adăugând aburi, alimentele devin crocante la exterior și suculente la interior Controlul ecranului tactil TFT: ușor de utilizat datorită selectorului și a afisarii textului integral și al imaginilor Iluminare cu LED: iluminare perfectă a alimentelor, cu consum minim de energie DishAssist: setare automată a tipului optim de încălzire, a temperaturii și timpului de preparare pentru numeroase preparate EcoClean Direct: datorită unui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape că nu mai este necesară curățarea Caracteristici produs TIP CUPTOR / MODURI DE ÎNCĂLZIRE: Cuptor multifunc..
4.940,00Lei Fără TVA: 4.151,26Lei
SMEG SC45V2 (cu aburi)
SMEG SC45V2  ASPECT ȘI CONTROL Sticlă StopSol+inox  Afișaj: LED  Butoane rotative iluminate  FUNCȚII/OPȚIUNI/TEMPERATURĂ 4 funcții de gătit  Alte funcții: încălzire și sterilizare, decongelare  Programe de gătit automate: 5 pentru pește, 5 pentru carne, 5 pentru legume  Programator electronic: timer, pornire întârziată, oprire automată  Alarmă sonoră la final de gătit  Opțiune demo SHOWROOM  Interval temperatură (40 - 100ºC)  CAVITATE Volum net 34 l  3 nivele de gătit  Capacitate rezervor apă 1,2 l  Rafturi de metal  Material cavitate: Inox  Lumină interior: 1 bec  SIGURANȚĂ Sistem de răcire tangențial  Blocare de siguranță pentru copii  Oprire automa..
7.184,03Lei Fără TVA: 6.037,00Lei
SMEG SC45VB2 (cu abur)
SMEG SC45VB2 ASPECT ȘI CONTROL Sticlă albă Afișaj: LED  Butoane rotative iluminate  FUNCȚII/OPȚIUNI/TEMPERATURĂ 4 funcții de gătit  Alte funcții: încălzire și sterilizare, decongelare  Programe de gătit automate: 5 pentru pește, 5 pentru carne, 5 pentru legume  Programator electronic: timer, pornire întârziată, oprire automată  Alarmă sonoră la final de gătit  Opțiune demo SHOWROOM  Interval temperatură (40 - 100ºC)  CAVITATE Volum net 34 l  3 nivele de gătit  Capacitate rezervor apă 1,2 l  Rafturi de metal  Material cavitate: Inox  Lumină interior: 1 bec  SIGURANȚĂ Sistem de răcire tangențial  Blocare de siguranță pentru copii  Oprire automată când se ..
6.840,00Lei Fără TVA: 5.747,90Lei
SMEG SC45VC2 (electric+abur)
SMEG SC45VC2  ASPECT ȘI CONTROL Sticlă Stopsol argintie + inox  Afișaj: LED  Butoane rotative iluminate  FUNCȚII/OPȚIUNI/TEMPERATURĂ 9 funcții de gătit (5 cu aburi)  Alte funcții: încălzire și sterilizare  Programe de gătit automate: 5 pentru pește, 5 pentru carne, 5 pentru legume  Programator electronic: timer, pornire întârziată, oprire automată  Alarmă sonoră la final de gătit  Opțiune demo SHOWROOM  Opțiune ECOlogic - limitare putere  Interval temperatură (40 - 220ºC)  CAVITATE Volum net 31 l  3 nivele de gătit  Capacitate rezervor apă 1,2 l  Rafturi de metal  Material cavitate: Inox  Lumină interior: 1 bec  SIGURANȚĂ Sistem de răcire tangențial  B..
8.428,77Lei Fără TVA: 7.083,00Lei
SMEG SF750AO
SMEG SF750AO ASPECT ȘI CONTROL Antracit Butoane rotative de alamă  Programator analogic, ceas Butoane rotative FUNCȚII/OPȚIUNI/TEMPERATURĂ 9 funcții de gătit Funcție curățare: Curățare cu vapori Alte funcții: decongelare Timer oprire automată Alarmă sonoră la final de gătit Control electronic al temperaturii (50 – 250°C) CAVITATE 5 nivele de gătit Rafturi de metal Email Ever Clean Izolație parte superioară Lumină interioară - 2 becuri cu halogen Ușă interioară detașabilă SIGURANȚĂ Sistem de răcire tangențial Ușă cu 3 straturi de sticlă, ”ușă rece” Oprire automată la deschiderea ușii ACCESORII INCLUSE Tavă adâncă (40 mm) 1 Tavă (20 mm) cu g..
5.577,99Lei Fără TVA: 4.687,39Lei
SMEG SF750AS
SMEG SF750AS  ASPECT ȘI CONTROL antracit Butoane rotative argintiu antichizat Programator analogic, ceas Butoane rotative FUNCȚII/OPȚIUNI/TEMPERATURĂ 9 funcții de gătit Funcție curățare: Curățare cu vapori Alte funcții: decongelare Timer oprire automată Alarmă sonoră la final de gătit Control electronic al temperaturii (50 – 250°C) CAVITATE 5 nivele de gătit Rafturi de metal Email Ever Clean Izolație parte superioară Lumină interioară - 2 becuri cu halogen Ușă interioară detașabilă SIGURANȚĂ Sistem de răcire tangențial Ușă cu 3 straturi de sticlă, ”ușă rece” Oprire automată la deschiderea ușii ACCESORII INCLUSE Tavă adâncă (40 mm) 1 Tavă ..
5.577,99Lei Fără TVA: 4.687,39Lei
SMEG SF750BS
SMEG SF750BS  ASPECT ȘI CONTROL alb Butoane rotative de alamă antichizată Programator analogic, ceas Butoane rotative FUNCȚII/OPȚIUNI/TEMPERATURĂ 9 funcții de gătit Funcție curățare: Curățare cu vapori Alte funcții: decongelare Timer oprire automată Alarmă sonoră la final de gătit Control electronic al temperaturii (50 – 250°C) CAVITATE 5 nivele de gătit Rafturi de metal Email Ever Clean Izolație parte superioară Lumină interioară - 2 becuri cu halogen Ușă interioară detașabilă SIGURANȚĂ Sistem de răcire tangențial Ușă cu 3 straturi de sticlă, ”ușă rece” Oprire automată la deschiderea ușii ACCESORII INCLUSE Tavă adâncă (40 mm) 1 Tavă (20 ..
5.577,99Lei Fără TVA: 4.687,39Lei
SMEG SF750RA
SMEG SF750RA ASPECT ȘI CONTROL CUPRU Butoane rotative de cupru Programator analogic, ceas Butoane rotative FUNCȚII/OPȚIUNI/TEMPERATURĂ 9 funcții de gătit Funcție curățare: Curățare cu vapori Alte funcții: decongelare Timer oprire automată Alarmă sonoră la final de gătit Control electronic al temperaturii (50 – 250°C) CAVITATE 5 nivele de gătit Rafturi de metal Email Ever Clean Izolație parte superioară Lumină interioară - 2 becuri cu halogen Ușă interioară detașabilă SIGURANȚĂ Sistem de răcire tangențial Ușă cu 3 straturi de sticlă, ”ușă rece” Oprire automată la deschiderea ușii ACCESORII INCLUSE Tavă adâncă (40 mm) 1 Tavă (20 mm) cu grătar: 1 ..
5.595,00Lei Fără TVA: 4.701,68Lei
SMEG SF800AO
SMEG SF800AO ASPECT ȘI CONTROL antracit Butoane rotative de alama(bronz) Programator analogic, ceas Butoane rotative FUNCȚII/OPȚIUNI/TEMPERATURĂ 6 funcții de gătit Timer oprire automată Alarmă sonoră la final de gătit Control electronic al temperaturii (50 – 250°C) CAVITATE 5 nivele de gătit Rafturi de metal Email Ever Clean Lumină interioară - 1 bec cu halogen Ușă interioară detașabilă SIGURANȚĂ Sistem de răcire tangențial Ușă cu 3 straturi de sticlă ACCESORII INCLUSE Tavă adâncă (40 mm) 1 Grătar: 1 SPECIFICAȚII Putere nominală: 3,00 kW Putere grill mare: 2,7 kW Tensiune: 220-240 V Curent (A): 13 A Frecvență: 50/60 Hz ..
2.390,00Lei Fără TVA: 2.008,40Lei
SMEG SF800AVO avena
SMEG SF800AVO ASPECT ȘI CONTROL avena Butoane rotative de alama(bronz) Programator analogic, ceas Butoane rotative FUNCȚII/OPȚIUNI/TEMPERATURĂ 6 funcții de gătit Timer oprire automată Alarmă sonoră la final de gătit Control electronic al temperaturii (50 – 250°C) CAVITATE 5 nivele de gătit Rafturi de metal Email Ever Clean Lumină interioară - 1 bec cu halogen Ușă interioară detașabilă SIGURANȚĂ Sistem de răcire tangențial Ușă cu 3 straturi de sticlă ACCESORII INCLUSE Tavă adâncă (40 mm) 1 Grătar: 1 SPECIFICAȚII Putere nominală: 3,00 kW Putere grill mare: 2,7 kW Tensiune: 220-240 V Curent (A): 13 A Frecvență: 50/60 Hz ..
2.655,47Lei Fără TVA: 2.231,49Lei
Afişare 1 - 18 din 133 (8 pagini)