Comenzi / informatii: 8 - 16:00 (Luni-Vineri)
Grilă
Listă
Capac WC Ercos Gold Plus
Capac WC Ercos Gold Plus   Acest scaun din linia Gold vine pe dimensiuni universale si se adapteaza in mod corespunzator la modelele de toalete ceramice de referinta, avand o toleranta dimensionala marginala ce asigura fixarea perfecta a balamalelor in ampatament. Specificatii tehnice: este acoperit cu fibra de sticla SMC (SMC este un amestec de rasina de fibra de sticla adusa la o grosime de 4mm); miezul este realizat din MDF14 (MDF14 este un lemn presat cu rezistenta ridicata la sarcina sau rupere); produs de inalta tehnologie, rezistent la zgarieturi si lumina; balama din aliaj de crom cu elemente de fixare din otel; modelul de balama este prin tub reglabil si rotativ cu trecere ..
296,00Lei Fără TVA: 248,74Lei
Capac WC Ercos Platinum
Capac WC Ercos Platinum   Capacele WC Ercos din linia Platinum ofera o suma de caracteristici ce le fac superioare: sunt "Made in Italy"; balama in alama cromata cu tub si picioare fixe, pentru o ancorare perfecta pe vasul WC; sezut anatomic; robustete garantata; toate componentele sunt garantate impotriva ruginii: suruburi si alte elemente de fixare din otel inoxidabil; indeplineste toate standardele de igiena si siguranta, validate de 9 probe/test specifice; dimensiuni: 435x365 mm; distanta intre axele balamalelor: reglabila intre 140-165 mm: garantie: 24 luni. ..
386,00Lei Fără TVA: 324,37Lei
Capac WC Ercos Silver slow OPE4
Capac WC Ercos Silver slow OPE 4   Acest model este inalterabil in timp, practic etern si are urmatoarele specificatii tehnice: realizate din material termostabil; rezistent la agenti chimici; anti-zgarieturi, anti-static si non-toxic; balama cu inchidere lenta in nailon; dimensiuni: 445x360 mm; adaptarea la modelele ceramice de referinta este posibila printr-o toleranta dimenionala, garantata de ampatament prin fixarea reglabila a balamalelor: reglabila intre 130-170 mm; garantie: 24 luni. ..
119,00Lei Fără TVA: 100,00Lei
Capac WC Ercos Silver slow TER A SOFT
Capac WC Ercos Silver slow TER A SOFT   Prezentul model este inalterabil in timp, practic etern si are urmatoarele specificatii tehnice: realizate din material termostabil; rezistent la agenti chimici; anti-zgarieturi, anti-static si non-toxic; balama metalica cu detasare rapida; balama cromata; dimensiuni: 453.5x361 mm; adaptarea la modelele ceramice de referinta este posibila printr-o toleranta dimenionala, garantata de ampatament prin fixarea reglabila a balamalelor: reglabila intre 131-181 mm; garantie: 24 luni. ..
324,00Lei Fără TVA: 272,27Lei
- 6%
Capac WC Ercos Silver TER A
Capac WC Ercos Silver TER A   Capacul WC Ercos Silver TER A este modern si confortabil descris de urmatoarele specificatii tehnice: realizate din material termostabil; rezistent la agenti chimici; anti-zgarieturi, anti-static si non-toxic;; balama din otel inoxidabil; dimensiuni: 453.5x361 mm; adaptarea la modelele ceramice de referinta este posibila printr-o toleranta dimenionala, garantata de ampatament prin fixarea reglabila a balamalelor: reglabila intre 131-181 mm; garantie: 24 luni. ..
186,13Lei 198,00Lei Fără TVA: 156,41Lei
Capac WC Ercos Smart
Capac WC Ercos Smart   Capacul vine pe dimensiuni universale si adaptabilitatea la modelele ceramice de referinta este garantata de toleranta balamalelor. Specificatii tehnice: acoperit cu poliester gros; raport calitate/pret optim; materialul de sub finisaj este MDF (MDF-ul este o placa din lemn, cu densitate mult mai mare decat a PAL-ului, adica calitate mai buna); anti-ingalbenire; rezistenta ridicata; balama cromata si pivotanta; dimensiuni: 440x374 mm; distanta intre axele balamalelor: reglabila intre 110-205 mm; garantie: 24 luni. ..
123,00Lei Fără TVA: 103,36Lei
Capac WC Ercos Gold
Capac WC Ercos Gold(Ercos creaza, produce si distribuie scaunele WC Sedile ACB)  Acest scaun din linia Gold vine pe dimensiuni universale si se adapteaza in mod corespunzator la modelele de toalete ceramice de referinta, avand o toleranta dimensionala marginala ce asigura fixarea perfecta a balamalelor in ampatament. Specificatii tehnice:este acoperit cu fibra de sticla SMC (SMC este un amestec de rasina de fibra de sticla adusa la o grosime de 4mm);miezul este realizat din MDF14 (MDF14 este un lemn presat cu rezistenta ridicata la sarcina sau rupere);produs de inalta tehnologie, rezistent la zgarieturi si lumina;balama din aliaj de crom cu elemente de fixare din otel si cheie de s..
262,00Lei Fără TVA: 220,17Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)