Grilă
Listă
Bosch BGS5220 bagless
Bosch BGS5220 Incredibil de puternic. Incredibil de silențios. Bagless 100% Sistemul QuattroPower: tehnologia de înaltă performanţă de la Bosch pentru rezultate de curăţare extraordinare, cu un consum de energie redus. Tehnologie unică SensorBagless™: incredibil de silențios și de puternic cu întreținere minimă SelfClean System complet automat: curățarea automată a filtrului de praf. Filtru igienic HEPA lavabil: ideal pentru persoanele care suferă de alergii - fără costuri de înlocuire. Se încadrează în clasa A de emisie a prafului. Nivel redus de zgomot (71dB[A]) datorită tehnologiei integrate SilenceSound  Caracteristici produs PERFORMANȚĂ: Sistemul QuattroPower: tehnologia de î..
1.311,03Lei Fără TVA: 1.101,70Lei
Miele C3 Brilliant EcoLine Plus
Miele C3 Brilliant EcoLine Plus Garantie: 10 ani  Pentru a asigura utilizarea de lungă durată a produsului, aspiratoarele Miele sunt supuse unor teste epuizante, fiind fabricate și testate pentru a rezista cel puțin 20 de ani. Dotat cu noua perie inteligentă AirTeQ, extrem de etanșă cu suprafața de aspirare, acest model reproduce performanța unui aspirator de 2200 W folosind doar 800 W, astfel consumul de energie este minim iar performanțele de aspirare îmbunătățite. Această perie asigură o performanță de curățare cu 10% mai bună decât periile noastre standard.  Cel mai bun aspirator de la Miele. Un model foarte special, din noua serie, ce combina toate dotările inovatoare într-un singur a..
2.274,77Lei Fără TVA: 1.911,57Lei
Miele C3 TotalCare PowerLine
Miele C3 TotalCare PowerLine Garantie:10 ani Pentru a asigura utilizarea de lungă durată și cu plăcere a produsului, aparatele sunt supuse unor teste epuizante într-un laborator Miele. Toate aspiratoarele Miele sunt fabricate și testate să reziste cel putin 20 de ani. Bun la toate - pentru orice problemă de curățare Aspiratorul de tip cilindru cu putere de 1200 W putere aspiră cu ușurință murdăria și o depozitează în sacii speciali Miele HyClean 3D Efficiency, de unică folosință, cu 9 straturi și o capacitate cu 20% mai mare decât sacii anteriori. Capacul igienic și sistemul de închidere HyClose garantează curățenia în interiorul aspiratorului respectiv a motorului acestuia timp de 20 de a..
1.404,86Lei Fără TVA: 1.180,55Lei
Miele Classic C1 PowerLine
Miele Classic C1 PowerLine Aspiratoarele din seria C au fost concepute special pentru a oferi un consum energetic redus, păstrând totodată puterea de aspirare. Aspiratorul Classic C1 PowerLine a fost conceput pentru a asigura utilizarea de lungă durată. Toate aspiratoarele Miele sunt fabricate și testate pentru a rezista cel puțin 20 de ani.  Acest aspirator compact, ușor de transportat și de depozitat are o putere de 1400 W și aspiră cu ușurință praful de pe toate suprafețele. Datorită selectorului rotativ în 6 trepte, puteți alege foarte rapid puterea aspiratorului în funcție de suprafață. Murdăria este depozitată în sacii de unică folosință HyClean Efficiency 3D, cu 9 straturi de filtr..
674,93Lei Fără TVA: 567,17Lei
Miele Complet C3 POWER LINE
Miele Complet C3 POWER LINE  1600 watt Motor Power Line pentru aspirare eficienta Perie SBD 285-3 AllTeQ Reglare electronica a puterii cu butoane +/- Rulare automata a calbului prin Sistemul Confort Sac de praf de unica folosinta exclusiv Miele Hyclean GN, avand 9 straturi de filtrare si capacitate de 4.5l  CARACTERISTICI 3 ROTILE CU PIVOTARE LINA LA 360 °: DA FILTRU AIR CLEAN: DA FILTRU PENTRU PROTECTIA MOTORULUI: DA FURTUN FLEXIBIL REZISTENT SI MOBIL: DA MANER ERGONOMIC ANTISTATIC: DA TUB DE ASPIRARE TELESCOPIC DIN INOX: DA TIPUL SACILOR: SAC DE UNICA FOLOSINTA HyClean G/N CU 9 STRATURI SACI CAPACITATE 4,5 L: DA SISTEM DE PARCARE A TUBULATURII: DUBLU LATERAL / SPA..
789,92Lei Fără TVA: 663,80Lei
Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine
 Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine   Pentru a asigura utilizarea de lungă durată a produsului, aspiratoarele Miele sunt supuse unor teste epuizante, fiind fabricate și testate pentru a rezista cel puțin 20 de ani. Dotat cu noua perie inteligentă AirTeQ, extrem de etanșă cu suprafața de aspirare, acest model reproduce performanța unui aspirator de 2000 W folosind doar 700 W astfel consumul de energie este minim iar performanțele de aspirare îmbunătățite. Peria specială AirTeQ asigură o performanță de curățare cu 10% mai bună decât periile noastre standard. Mai mult, aspiratorul C3 EcoSilence Plus a fost special proiectat pentru cei sensibili la zgomot. Cu un motor extra-silențios, nivelu..
1.229,87Lei Fără TVA: 1.033,51Lei
Miele Complete C3 Comfort Boost EcoLine
Miele Complete C3 Comfort Boost EcoLine Gama Miele C3 are o rază de operare de 11 metri. În plus aspiratoarele din această gamă sunt dotate standard cu trei accesorii: perie pentru tapițerie, duză pentru fante și perie de praf, avand peri moi, naturali. Acestea se găsesc într-un compartiment din interiorul aparatului, fiind ferite de praf. Pentru a asigura utilizarea de lungă durată a produsului, aspiratoarele Miele sunt supuse unor teste epuizante, fiind fabricate și testate pentru a rezista timp de 20 de ani. Dotat cu noua perie inteligentă SBD 655-3 EcoTeQ, extrem de etanșă cu suprafața de aspirare, acest model reproduce performanța unui aspirator de 2000 W folosind doar 800 W astfel co..
1.499,85Lei Fără TVA: 1.260,38Lei
Miele Complete C3 EcoLine
 Miele Complete C3 EcoLine Comenzi: reglare electronica a puterii de aspirare cu butoane +/- Putere maxima: 800 Watt Filtre: Filtru AirClean pentru retinerea particulelor                    Filtru de protejare a motorului                    Sac de praf de unica folosinta ''HyClean G/N'': cap igienic cu                      inchidere automata ''HyClose''(dotare unica Miele-9 STRATURI DE FILTRARE) capacitate 4.5 l Manevrabilitate: trei rotile cu manevrabilitate pana la 360 grade                                      lungime cablu 11 m Accesorii: duza flexibila pentru podea SBD 285-3 AllTeQ                        3 accesorii integrate: duza pentru tapiterie, duza pentru fante             ..
959,90Lei Fără TVA: 806,64Lei
Miele Complete C3 Electro EcoLine Plus
Miele Complete C3 Electro EcoLine Plus  Garantie: 10 ani Pentru a asigura utilizarea de lungă durată a produsului, aspiratoarele Miele sunt supuse unor teste epuizante, fiind fabricate și testate pentru a rezista timp de 20 de ani. Dotat cu noua perie inteligentă pentru podele dure SRD 20, datorită benzii de peri denși de pe aceasta duză, se atinge o capacitate de aspirare a prafului de 111% pe pardoseli tari cu îmbinări, atingând astfel clasa A de eficiență a performanței de curățare. Tototdată peria sa ElectroPlus SEB 228 pentru curățarea în profunzime a covoarelor înlătură fără cusur părul și scamele din covoare și tapițerii. Murdăria va fi depozitată în noii saci speciali Miele HyClean ..
1.919,80Lei Fără TVA: 1.613,28Lei
Miele Complete C3 ExcellenceEco Line
Miele Complete C3 ExcellenceEco Line  Garantie : 10 ani Pentru a asigura utilizarea de lungă durată a produsului, aspiratoarele Miele sunt supuse unor teste epuizante, fiind fabricate și testate pentru a rezista timp de 20 de ani. Dotat cu noua perie inteligentă AirTeQ, extrem de etanșă cu suprafața de aspirare, acest model reproduce performanța unui aspirator de 2000 W folosind doar 800 W astfel consumul de energie este minim iar performanțele de aspirare îmbunătățite. Peria specială AirTeQ asigură o performanță de curățare cu 10% mai bună decât periile noastre standard. Murdăria va fi depozitată în noii saci speciali Miele HyClean 3D Efficiency, de unică folosință, cu 9 straturi și cu o..
1.184,88Lei Fără TVA: 995,70Lei
Miele Complete C3 Parquet Boost Ecoline
Miele Complete C3 Parquet Boost Ecoline  Gama Miele C3 are o rază de operare de 11 metri. În plus aspiratoarele din această gamă sunt dotate standard cu trei accesorii: perie pentru tapițerie, duză pentru fante și perie de praf, avand peri moi, naturali. Acestea se găsesc într-un compartiment din interiorul aparatului, fiind ferite de praf. Pentru a asigura utilizarea de lungă durată a produsului, aspiratoarele Miele sunt supuse unor teste epuizante, fiind fabricate și testate pentru a rezista timp de 20 de ani. Dotat cu noua perie inteligentă SBD 655-3 EcoTeQ, extrem de etanșă cu suprafața de aspirare, acest model reproduce performanța unui aspirator de 2000 W folosind doar 800 W astfel c..
1.164,88Lei Fără TVA: 978,89Lei
Miele Complete C3 Parquett Power Line
Miele Complete C3 Parquett Power Line Aspiratoarele Miele sunt dotate ca standard cu trei accesorii: perie pentru tapițerie, duza pentru fante și perie de praf, având peri moi, naturali. Acestea se găsesc într-un compartiment din interiorul aparatului, fiind astfel ferite de praf. Pentru a asigura utilizarea de lungă durată și cu plăcere a produsului, aparatele sunt supuse unor teste epuizante într-un laborator Miele. Toate aspiratoarele Miele sunt fabricate și testate să reziste cel putin 20 de ani. Aspiratorul de tip cilindru cu putere de 1600 W aspiră cu ușurință murdăria și o depozitează în sacii de unică folosință HyClean 3D Efficiency cu 10 straturi. Capacul igienic și sistemul de în..
1.104,89Lei Fără TVA: 928,48Lei
Miele Scout RX1
Miele Scout RX1  Convenabil si economisind timp, Scout RX1 ofera o curatare eficienta (inclusiv in colturi), cu o sarcina lunga a bateriei si un design slim pentru a curata cu usurinta chiar si zonele greu accesibile. Functia Smart Navigation dispune de un sensor giroscopic integrat ce masoara si inregistreaza miscarile de intoarcere cu ajutorul unei camera digitale ce scaneaza suprafata camerei de mai multe ori intr-un minut, asigurand astfel o curatare completa. Aspiratorul Scout RX1 beneficiaza si de senzori infrarosii ce scaneaza la 180* in fata pentru a evita coliziunea dar si de alti 3 senzori sub unitate pentru a evita caderea pe scari. Cu o tractiune buna pentru orice suprafata, S..
2.894,70Lei Fără TVA: 2.432,52Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)