Grilă
Listă
AEG S53620CTX2 inox antiamprenta
AEG S53620CTX2 GARANTIE: 5 ANI Păstrare la o calitate superioară a alimentelor şi nutrienţilor Această combină frigorifică este concepută cu tehnologie profesională. Sistemul ProFresh menţine nivelul optim de umiditate în frigider, în aşa fel ca alimentele proaspete rămân la o calitate superioară mai mult timp. Clasa A++ – cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase Păstraţi-vă mâncarea cu o eficienţă energetică sporită - utilizând această combină frigorifică din clasa A++. Clasa energetică A++ este cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase Alimente perfect proaspete datorită condiţiilor controlate de păstrare Tehnologi..
2.594,73Lei Fără TVA: 2.180,45Lei
AEG S83520CMX2 inox antiamprenta
AEG S83520CMX2 GARANTIE: 5 ANI Tehnologie profesională pentru congelare fără gheaţă şi prospeţime care durează mai mult Combinele frigorifice ProFresh utilizează tehnologie profesională cu sisteme de răcire separate. Acestea asigură climatul ideal în frigider pentru păstrarea optimă a alimentelor proaspete şi conservarea perfectă, fără gheaţă, în congelator Clasa A++ – cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase Păstraţi-vă mâncarea cu o eficienţă energetică sporită - utilizând această combină frigorifică din clasa A++. Clasa energetică A++ este cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase. Condiţii optime pentru depozitar..
3.468,64Lei Fără TVA: 2.914,83Lei
AEG S83920CMXF inox antiamprenta
AEG S83920CMXF GARANTIE: 5 ANI Tehnologie profesională pentru congelare fără gheaţă şi prospeţime care durează mai mult Combinele frigorifice ProFresh utilizează tehnologie profesională cu sisteme de răcire separate. Acestea asigură climatul ideal în frigider pentru păstrarea optimă a alimentelor proaspete şi conservarea perfectă, fără gheaţă, în congelator Clasa A++ – cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase Păstraţi-vă mâncarea cu o eficienţă energetică sporită - utilizând această combină frigorifică din clasa A++. Clasa energetică A++ este cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase. Condiţii optime pentru depozitar..
3.853,60Lei Fără TVA: 3.238,32Lei
AEG S83930CMX2 inox antiamprenta
AEG S83930CMX2 GARANTIE: 5 ANI   Tehnologie profesională pentru congelare fără gheaţă şi prospeţime care durează mai mult Combinele frigorifice ProFresh utilizează tehnologie profesională cu sisteme de răcire separate. Acestea asigură climatul ideal în frigider pentru păstrarea optimă a alimentelor proaspete şi conservarea perfectă, fără gheaţă, în congelator Condiţii optime pentru depozitarea cărnii şi a peştelui Această combină frigorificp este dotată cu un compartiment separat ce vă permite că conservaţi aroma cărnii şi a peştelui la o temperatură mai mică faţă de restul alimentelor congelate. Lumină puternică şi uniformă în toate colţurile frigiderului Tehnologia LED este viito..
4.497,54Lei Fără TVA: 3.779,44Lei
BOSCH GSN36AI31 NO FROST
                                           Congelator Bosch GSN36AI31 NO FROST INOX  NoFrost: niciodată nu va mai fi necesar să dezgheți aparatul datorită sistemului NoFrost – câștigi timp și energie. FreshSense: garantează o temperatura interioară constantă – alimentele rămân mai mult timp proaspete. VarioZone: flexibilitate sporită în congelator datorită posibilității de îndepartare a rafturilor de sticlă și a sertarelor. Clasa A++: eficiență energetică ridicată. Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A++ Consum de energie: 234 kWh/an Capacitate netă congelator: 237 l, *(***) Nivel de zgomot: 42 dB(A) re 1 pW DESIGN Uşă cu deschi..
3.824,55Lei Fără TVA: 3.213,91Lei
BOSCH KAD90VI20
BOSCH KAD90VI20   NoFrost: niciodată nu va mai fi necesar să dezgheți aparatul datorită sistemului NoFrost – câștigi timp și energie. Dispenser de apă și gheață: distribuie apă rece și cuburi de gheață la o atingere de buton. MultiAirflow System: circularea constantă a aerului pe toate nivelurile – pentru prospețime mai îndelungată. TouchControl: reglarea comodă a temperaturii prin intermediul afişajului electronic. Sertar pentru legume/fructe cu bază ondulată: protejează fructele și legumele de condens Detalii produs   PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A+ Consum de energie: 436 kWh/an Capacitate totală netă: 533 l Nivel de zgom..
7.230,66Lei Fără TVA: 6.076,19Lei
Bosch KAG90AI20 side by side
Bosch KAG90AI20     NoFrost: niciodată nu va mai fi necesar să dezgheți aparatul; datorită sistemului NoFrost câștigi timp și energie. HomeBar: oferă acces facil la băuturile răcoritoare și previne pierderea de energie FreshProtect Box cu 3 trepte proprii de temperatură - compartiment ideal pentru păstrare fructe și legume, lactate, pește și carne. Dispenser de apă și gheață: distribuie apă rece și cuburi de gheață la o atingere de buton MultiAirflow System: circularea constantă a aerului pe toate nivelurile – pentru prospețime mai îndelungată Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A+ Consum de energie: 432 kWh/an Capacita..
7.480,38Lei Fără TVA: 6.286,03Lei
BOSCH KGE36AW42
Combina frigorifica BOSCH KGE36AW402   VarioZone: flexibilitate sporită în congelator datorită posibilității de îndepartare a rafturilor de sticlă și a sertarelor. Clasa de eficiență energetică A+++: consum de energie extrem de redus. ChillerBox: temperaturi mai joase decât în restul frigiderului - menține carnea și peștele proaspete mai mult timp. CrisperBox: fructele și legumele rămân proaspete mai mult timp, datorită sistemului de control al umidității. Tehnologie LowFrost: mai puţină gheaţă în congelator, întreţinere uşoară şi consum redus de energie. Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A+++ Consum de energie: 149 kWh/..
2.888,67Lei Fără TVA: 2.427,45Lei
Bosch KGE39BL41
Bosch KGE39BL41   ChillerBox: temperaturi mai joase decât în restul frigiderului - menține carnea și peștele proaspete mai mult timp CrisperBox: fructele și legumele rămân proaspete mai mult timp, datorită sistemului de control al umidității.   Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A+++ Consum de energie: 156 kWh/an Capacitate totală netă: 339 l Capacitate netă frigider: 250 l Capacitate netă congelator: 89 l, *(***) CONFORT ŞI SIGURANŢĂ AirFresh Filter - filtru carbon activ împotriva mirosurilor Funcţie Holiday (Vacanţă) Reglare electronică a temperaturii, afişaj exterior (display cu 7 segmente) Răcire interioară dinamică, cu ventilator..
3.031,52Lei Fără TVA: 2.547,50Lei
BOSCH KGE49BI40
Combina frigorifica Bosch KGE39BI40 (cu usi inox EasyClean)       FlexShelf: spațiu suplimentar de depozitare cu ajutorul raftului pliabil. Tehnologie LowFrost: mai puţină gheaţă în congelator, întreţinere uşoară şi consum redus de energie.. Clasa de eficiență energetică A+++: consum de energie extrem de redus. CrisperBox: fructele și legumele rămân proaspete mai mult timp, datorită sistemului de control al umidității. ChillerBox: temperaturi mai joase decât în restul frigiderului - menține carnea și peștele proaspete mai mult timp Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A+++ Consum de energie: 175 kWh/an Capacitate totală netă: 413 l Cap..
3.754,81Lei Fără TVA: 3.155,31Lei
Bosch KGF56PI40
Bosch KGF56PI40   VitaFresh pro: datorită tehnologiei 0°C și ajustarea nivelului de umiditate, alimentele își păstreaza prospețimea de până la 3 ori mai mult. Volum XXL: extra volum pentru alimentele și preparatele tale. Premium TouchControl: 3 zone de temperatură ce pot fi reglate independent. Iluminare Premium LED: iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, atât din lateriale cât și din plafon. Detalii produs   PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Tara de origine: TR (Turcia) Clasa de eficienţă energetică: A+++ Consum de energie: 216 kWh/an Capacitate totală netă: 480 l Nivel de zgomot: 42 dB(A) re 1 pW DESIGN Uşi inox EasyClean, laterale Metallic-chrom Mâner v..
5.336,61Lei Fără TVA: 4.484,55Lei
Bosch KGF56SB40
Bosch KGF56SB40    VitaFresh pro: datorită tehnologiei 0°C și ajustarea nivelului de umiditate, alimentele își păstreaza prospețimea de până la 3 ori mai mult. Volum XXL: extra volum pentru alimentele și preparatele tale. Premium TouchControl: 3 zone de temperatură ce pot fi reglate independent. Iluminare Premium LED: iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, atât din lateriale cât și din plafon. Detalii produs   PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Tara de origine: TR ( Turcia) Clasa de eficienţă energetică: A+++ Consum de energie: 216 kWh/an Capacitate totală netă: 480 l Nivel de zgomot: 42 dB(A) re 1 pW DESIGN Uşi negru, laterale Metallic-chrom Mâner vert..
6.174,56Lei Fără TVA: 5.188,70Lei
BOSCH KGN36SQ31 NO FROST
                                            BOSCH KGN36SQ31 ColorGlass QUARTZ NoFrost: niciodată nu va mai fi necesar să dezgheți aparatul datorită sistemului NoFrost – câștigi timp și energie. ChillerBox: temperaturi mai joase decât în restul frigiderului - menține carnea și peștele proaspete mai mult timp. Ușă ColorGlass: design rafinat și modern. FreshSense: garantează o temperatura interioară constantă – alimentele rămân mai mult timp proaspete. Sertar HydroFresh cu control de umiditate - fructele şi legumele se păstrează proaspete pe o perioadă mai lungă de până la 2 ori. Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A++ Consum de ene..
5.736,83Lei Fără TVA: 4.820,86Lei
Bosch KGN36SR31 NO FROST
Bosch KGN36SR31 Sertar HydroFresh cu control de umiditate - fructele şi legumele se păstrează proaspete pe o perioadă mai lungă de până la 2 ori FreshSense: garantează o temperatura interioară constantă – alimentele rămân mai mult timp proaspete Ușă ColorGlass: design rafinat și modern ChillerBox: temperaturi mai joase decât în restul frigiderului - menține carnea și peștele proaspete mai mult timp NoFrost: niciodată nu va mai fi necesar să dezgheți aparatul datorită sistemului NoFrost – câștigi timp și energie Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A++ Consum de energie: 238 kWh/an Capacitate totală netă: 285 l Nivel de zgomot: 43 dB(A) ..
5.736,83Lei Fără TVA: 4.820,86Lei
Bosch KGN39AI35
Bosch KGN39AI35   VitaFresh plus: prin ajustarea nivelului de umiditate, alimentele își păstrează prospețimea de până la 2 ori mai mult. Sertar EasyAccess: Sertare practice VitaFresh ce se pot îndepărta pentru a crea un extra raft. Iluminare Premium LED: iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, atât din lateriale cât și din plafon. Adaptare perfectă: aparatul poate fi poziţionat chiar lângă pereţii şi piesele de mobilier adiacente - posibilitate de instalare flexibilă Detalii produs Tara de fabricatie: Turcia (TR)   PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A++ Consum de energie: 273 kWh/an Capacitate totală netă: 366 l Nivel de zgomot: 41 ..
4.329,96Lei Fără TVA: 3.638,62Lei
Bosch KGN39VW35
Bosch KGN39VW35    VitaFresh: păstrează prospețimea și vitaminele pe o perioadă mai îndelungată de timp. Raft EasyAccess: raft din sticlă retractabil pentru utilizare comodă și vizualizare perfectă. VarioZone: flexibilitate sporită în congelator datorită posibilității de îndepartare a rafturilor de sticlă și a sertarelor. Adaptare perfectă: aparatul poate fi poziţionat chiar lângă pereţii şi piesele de mobilier adiacente - posibilitate de instalare flexibilă Iluminare LED: iluminarea perfectă a frigiderului, pe întreaga durată de viață a aparatului. Detalii produs   PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A++ Consum de energie: 273 kWh/an Capacitate total..
2.528,10Lei Fără TVA: 2.124,46Lei
BOSCH KGN39XL35
Bosch KGN39XL35   VitaFresh: păstrează prospețimea și vitaminele pe o perioadă mai îndelungată de timp. Raft EasyAccess: raft din sticlă retractabil pentru utilizare comodă și vizualizare perfectă. VarioZone: flexibilitate sporită în congelator datorită posibilității de îndepartare a rafturilor de sticlă și a sertarelor. Adaptare perfectă: aparatul poate fi poziţionat chiar lângă pereţii şi piesele de mobilier adiacente - posibilitate de instalare flexibilă Iluminare LED: iluminarea perfectă a frigiderului, pe întreaga durată de viață a aparatului. Detalii produs Tara de fabricatie: Turcia (TR)   PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A++ Consum de energ..
3.030,87Lei Fără TVA: 2.546,95Lei
Bosch KGN56AI30
Bosch KGN56AI30     VitaFresh plus: prin ajustarea nivelului de umiditate, alimentele își păstrează prospețimea de până la 2 ori mai mult. Sertar EasyAccess: Sertare practice VitaFresh ce se pot îndepărta pentru a crea un extra raft. Iluminare Premium LED: iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, atât din lateriale cât și din plafon. Detalii produs   PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Tara de origine: TR (Turcia) Clasa de eficienţă energetică: A++ Consum de energie: 325 kWh/an Capacitate totală netă: 505 l Nivel de zgomot: 42 dB(A) re 1 pW DESIGN Uşi inox EasyClean, laterale Metallic-chrom Mâner vertical CONFORT ŞI SIGURANŢĂ Sistem NoFrost Reglaj electr..
4.442,43Lei Fără TVA: 3.733,14Lei
Afişare 1 - 18 din 165 (10 pagini)