Comenzi / informatii: 8 - 17:00 (Luni-Vineri)
Aparate combine frigorifice o gama variata de produse, de la frigidere, congelatoare, lazi frigorifice, combine frigorifice, combine frigorifice SIDE BY SIDE pana la vitrine frigoirifice pentru vinuri. Clasele de eficienta energetica sunt: clasa A, clasa A+, clasa A++ si clasa A+++ . Nuantele de culori sunt nelimitate, de la inox, negru, alb, gri la rosu, verde, visiniu sau albastru, iar dotarea lor difera in functie de producator, fiecare dintre ei incercand sa vina mereu cu inovatii in acest domeniu. Combinele frigorifice pot fi prevazute cu dozator de apa potabila, cuburi de gheata sau gheata sfaramata si pot avea unul sau doua compresoare!
Grilă
Listă
AEG S53620CTX2 inox antiamprenta
AEG S53620CTX2 Păstrare la o calitate superioară a alimentelor şi nutrienţilor Această combină frigorifică este concepută cu tehnologie profesională. Sistemul ProFresh menţine nivelul optim de umiditate în frigider, în aşa fel ca alimentele proaspete rămân la o calitate superioară mai mult timp. Clasa A++ – cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase Păstraţi-vă mâncarea cu o eficienţă energetică sporită - utilizând această combină frigorifică din clasa A++. Clasa energetică A++ este cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase Alimente perfect proaspete datorită condiţiilor controlate de păstrare Tehnologia Dynam..
2.560,00Lei Fără TVA: 2.151,26Lei
AEG S83520CMX2 inox antiamprenta
AEG S83520CMX2 Tehnologie profesională pentru congelare fără gheaţă şi prospeţime care durează mai mult Combinele frigorifice ProFresh utilizează tehnologie profesională cu sisteme de răcire separate. Acestea asigură climatul ideal în frigider pentru păstrarea optimă a alimentelor proaspete şi conservarea perfectă, fără gheaţă, în congelator Clasa A++ – cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase Păstraţi-vă mâncarea cu o eficienţă energetică sporită - utilizând această combină frigorifică din clasa A++. Clasa energetică A++ este cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase. Condiţii optime pentru depozitarea cărnii..
3.467,99Lei Fără TVA: 2.914,28Lei
AEG S83920CMXF inox antiamprenta
AEG S83920CMXF Tehnologie profesională pentru congelare fără gheaţă şi prospeţime care durează mai mult Combinele frigorifice ProFresh utilizează tehnologie profesională cu sisteme de răcire separate. Acestea asigură climatul ideal în frigider pentru păstrarea optimă a alimentelor proaspete şi conservarea perfectă, fără gheaţă, în congelator Clasa A++ – cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase Păstraţi-vă mâncarea cu o eficienţă energetică sporită - utilizând această combină frigorifică din clasa A++. Clasa energetică A++ este cu 21% mai eficientă energetic decât clasa A+, la o comparaţie între clase. Condiţii optime pentru depozitarea cărnii..
3.845,00Lei Fără TVA: 3.231,09Lei
BOSCH KGE36AW42
Combina frigorifica BOSCH KGE36AW402   VarioZone: flexibilitate sporită în congelator datorită posibilității de îndepartare a rafturilor de sticlă și a sertarelor. Clasa de eficiență energetică A+++: consum de energie extrem de redus. ChillerBox: temperaturi mai joase decât în restul frigiderului - menține carnea și peștele proaspete mai mult timp. CrisperBox: fructele și legumele rămân proaspete mai mult timp, datorită sistemului de control al umidității. Tehnologie LowFrost: mai puţină gheaţă în congelator, întreţinere uşoară şi consum redus de energie. Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energ..
2.888,67Lei Fără TVA: 2.427,45Lei
Bosch KGE39BL41
Bosch KGE39BL41   ChillerBox: temperaturi mai joase decât în restul frigiderului - menține carnea și peștele proaspete mai mult timp CrisperBox: fructele și legumele rămân proaspete mai mult timp, datorită sistemului de control al umidității.   Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A+++ Consum de energie: 156 kWh/an Capacitate totală netă: 339 l Capacitate netă frigider: 250 l Capacitate netă congelator: 89 l, *(***) CONFORT ŞI SIGURANŢĂ AirFresh Filter - filtru carbon activ împotriva mirosurilor Funcţie Holiday (Vacanţă) Reglare electronică a temperaturii, afişaj exterior (di..
3.031,52Lei Fără TVA: 2.547,50Lei
BOSCH KGE49BI40
Combina frigorifica Bosch KGE39BI40 (cu usi inox EasyClean)       FlexShelf: spațiu suplimentar de depozitare cu ajutorul raftului pliabil. Tehnologie LowFrost: mai puţină gheaţă în congelator, întreţinere uşoară şi consum redus de energie.. Clasa de eficiență energetică A+++: consum de energie extrem de redus. CrisperBox: fructele și legumele rămân proaspete mai mult timp, datorită sistemului de control al umidității. ChillerBox: temperaturi mai joase decât în restul frigiderului - menține carnea și peștele proaspete mai mult timp Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A+++ Consum de energie: 175 kWh/an Capacitate totală netă: 413 l Cap..
3.754,81Lei Fără TVA: 3.155,31Lei
Bosch KGF56PI40
Bosch KGF56PI40   VitaFresh pro: datorită tehnologiei 0°C și ajustarea nivelului de umiditate, alimentele își păstreaza prospețimea de până la 3 ori mai mult. Volum XXL: extra volum pentru alimentele și preparatele tale. Premium TouchControl: 3 zone de temperatură ce pot fi reglate independent. Iluminare Premium LED: iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, atât din lateriale cât și din plafon. Detalii produs   PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Tara de origine: TR (Turcia) Clasa de eficienţă energetică: A+++ Consum de energie: 216 kWh/an Capacitate totală netă: 480 l Nivel de zgomot: 42 dB(A) re 1 pW ..
5.336,61Lei Fără TVA: 4.484,55Lei
Bosch KGF56SB40
Bosch KGF56SB40    VitaFresh pro: datorită tehnologiei 0°C și ajustarea nivelului de umiditate, alimentele își păstreaza prospețimea de până la 3 ori mai mult. Volum XXL: extra volum pentru alimentele și preparatele tale. Premium TouchControl: 3 zone de temperatură ce pot fi reglate independent. Iluminare Premium LED: iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, atât din lateriale cât și din plafon. Detalii produs   PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Tara de origine: TR ( Turcia) Clasa de eficienţă energetică: A+++ Consum de energie: 216 kWh/an Capacitate totală netă: 480 l Nivel de zgomot: 42 dB(A) re 1..
6.174,56Lei Fără TVA: 5.188,70Lei
BOSCH KGN36SQ31 NO FROST
                                            BOSCH KGN36SQ31 ColorGlass QUARTZ NoFrost: niciodată nu va mai fi necesar să dezgheți aparatul datorită sistemului NoFrost – câștigi timp și energie. ChillerBox: temperaturi mai joase decât în restul frigiderului - menține carnea și peștele proaspete mai mult timp. Ușă ColorGlass: design rafinat și modern. FreshSense: garantează o temperatura interioară constantă – alimentele rămân mai mult timp proaspete. Sertar HydroFresh cu control de umiditate - fructele şi legumele se păstrează proaspete pe o perioadă ma..
5.736,83Lei Fără TVA: 4.820,86Lei
Bosch KGN36SR31 NO FROST
Bosch KGN36SR31 Sertar HydroFresh cu control de umiditate - fructele şi legumele se păstrează proaspete pe o perioadă mai lungă de până la 2 ori FreshSense: garantează o temperatura interioară constantă – alimentele rămân mai mult timp proaspete Ușă ColorGlass: design rafinat și modern ChillerBox: temperaturi mai joase decât în restul frigiderului - menține carnea și peștele proaspete mai mult timp NoFrost: niciodată nu va mai fi necesar să dezgheți aparatul datorită sistemului NoFrost – câștigi timp și energie Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A++ Consum de energie: 238 kWh/an Capaci..
5.736,83Lei Fără TVA: 4.820,86Lei
Bosch KGN39AI35
Bosch KGN39AI35   VitaFresh plus: prin ajustarea nivelului de umiditate, alimentele își păstrează prospețimea de până la 2 ori mai mult. Sertar EasyAccess: Sertare practice VitaFresh ce se pot îndepărta pentru a crea un extra raft. Iluminare Premium LED: iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, atât din lateriale cât și din plafon. Adaptare perfectă: aparatul poate fi poziţionat chiar lângă pereţii şi piesele de mobilier adiacente - posibilitate de instalare flexibilă Detalii produs Tara de fabricatie: Turcia (TR)   PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A++ Consum de energie: 273 kW..
4.329,96Lei Fără TVA: 3.638,62Lei
Bosch KGN39VW35
Bosch KGN39VW35    VitaFresh: păstrează prospețimea și vitaminele pe o perioadă mai îndelungată de timp. Raft EasyAccess: raft din sticlă retractabil pentru utilizare comodă și vizualizare perfectă. VarioZone: flexibilitate sporită în congelator datorită posibilității de îndepartare a rafturilor de sticlă și a sertarelor. Adaptare perfectă: aparatul poate fi poziţionat chiar lângă pereţii şi piesele de mobilier adiacente - posibilitate de instalare flexibilă Iluminare LED: iluminarea perfectă a frigiderului, pe întreaga durată de viață a aparatului. Detalii produs   PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţ..
2.214,99Lei Fără TVA: 1.861,34Lei
BOSCH KGN39XL35
Bosch KGN39XL35   VitaFresh: păstrează prospețimea și vitaminele pe o perioadă mai îndelungată de timp. Raft EasyAccess: raft din sticlă retractabil pentru utilizare comodă și vizualizare perfectă. VarioZone: flexibilitate sporită în congelator datorită posibilității de îndepartare a rafturilor de sticlă și a sertarelor. Adaptare perfectă: aparatul poate fi poziţionat chiar lângă pereţii şi piesele de mobilier adiacente - posibilitate de instalare flexibilă Iluminare LED: iluminarea perfectă a frigiderului, pe întreaga durată de viață a aparatului. Detalii produs Tara de fabricatie: Turcia (TR)   PERFORMANŢĂ ŞI CONSU..
2.713,20Lei Fără TVA: 2.280,00Lei
Bosch KGN56AI30
Bosch KGN56AI30     VitaFresh plus: prin ajustarea nivelului de umiditate, alimentele își păstrează prospețimea de până la 2 ori mai mult. Sertar EasyAccess: Sertare practice VitaFresh ce se pot îndepărta pentru a crea un extra raft. Iluminare Premium LED: iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, atât din lateriale cât și din plafon. Detalii produs   PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Tara de origine: TR (Turcia) Clasa de eficienţă energetică: A++ Consum de energie: 325 kWh/an Capacitate totală netă: 505 l Nivel de zgomot: 42 dB(A) re 1 pW DESIGN Uşi inox EasyClean, laterale Metallic-chrom ..
4.442,43Lei Fără TVA: 3.733,14Lei
Bosch KGN56XL30
Bosch KGN56XL30   VitaFresh: păstrează prospețimea și vitaminele pe o perioadă mai îndelungată de timp. Raft EasyAccess: raft din sticlă retractabil pentru utilizare comodă și vizualizare perfectă. Dimensiuni XXL: mai mult spațiu pentru alimentele tale. Adaptare perfectă: aparatul poate fi poziţionat chiar lângă pereţii şi piesele de mobilier adiacente - posibilitate de instalare flexibilă Afișaj TouchControl: control ușor și precis al temperaturii prin intermediul afișajului TouchControl. Detalii produs Tara de fabriatie: Turcia (TR)   PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A++ Consum de ..
4.274,50Lei Fără TVA: 3.592,02Lei
BOSCH KGV36VL32S Inox-Look
                                                 Bosch KGV36VL32S  INOX LOOK Compartimentul de congelator BigBox: mai mult spațiu pentru produse congelate de dimensiuni mari. Tehnologie LowFrost: mai puţină gheaţă în congelator, întreţinere uşoară şi consum redus de energie. Clasa A++: eficiență energetică ridicată. Iluminare LED: iluminarea perfectă a frigiderului, pentru întreaga durată de viață a aparatului. CrisperBox: fructele și legumele rămân proaspete mai mult timp, datorită sistemului de control al umidității. ..
2.210,37Lei Fără TVA: 1.857,45Lei
BOSCH KGV36VW32 ALB
                                                         BOSCH KGV36VW32 Compartimentul de congelator BigBox: mai mult spațiu pentru produse congelate de dimensiuni mari. Tehnologie LowFrost: mai puţină gheaţă în congelator, întreţinere uşoară şi consum redus de energie. Clasa A++: eficiență energetică ridicată. CrisperBox: fructele și legumele rămân proaspete mai mult timp, datorită sistemului de control al umidității. Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A++ Consum de energie: 227 kWh/an Capacitate totală netă: 309 l Capacitate netă frigider: 215 l Capacitate netă congelator: 94 l, *(***) CONFORT ŞI SIGURANŢĂ Reglare electronică a ..
2.077,63Lei Fără TVA: 1.745,91Lei
BOSCH KGV39VL31S Inox-Look
                                                   Bosch KGV39VL31S CrisperBox: fructele și legumele rămân proaspete mai mult timp, datorită sistemului de control al umidității. Compartimentul de congelator BigBox: mai mult spațiu pentru produse congelate de dimensiuni mari. Tehnologie LowFrost: mai puţină gheaţă în congelator, întreţinere uşoară şi consum redus de energie. Clasa A++: eficiență energetică ridicată. CrisperBox: fructele și legumele rămân proaspete mai mult timp, datorită sistemului de control al umidității. Caracteristici produs PERFORMANŢĂ ŞI CONSUMURI: Clasa de eficienţă energetică: A++ Consum de energie: 238 kWh/an Capacitate totală netă: 344 l Capacitate n..
2.507,33Lei Fără TVA: 2.107,00Lei
Afişare 1 - 18 din 93 (6 pagini)